מוכרים BUC בישראל BUC - Block Up Converter בדיוק כמו LNB רק ההיפך
G geostant New member 4/5/04 #1 מוכרים BUC בישראל ../images/Emo35.gif BUC - Block Up Converter בדיוק כמו LNB רק ההיפך
E elik101 New member 5/5/04 #2 שמעתי שבארץ נמכר רק מלאי ישן כי בחו"ל כבר הפסיקו לייצר מזמן אבל המלאי פה טוב במקום לקלוט ערוצים הוא יחסום אולי את המפריעים בפורום נתקע להם אחד במקום בו השמש לא מאירה והם ירגעו....
שמעתי שבארץ נמכר רק מלאי ישן כי בחו"ל כבר הפסיקו לייצר מזמן אבל המלאי פה טוב במקום לקלוט ערוצים הוא יחסום אולי את המפריעים בפורום נתקע להם אחד במקום בו השמש לא מאירה והם ירגעו....
G geostant New member 5/5/04 #5 הבנתי את הראש שלך... ../images/Emo46.gif דרך אגב, קרוב משפחה שלך התקשר היום ושאל על SS2 בשבילך
E elik101 New member 5/5/04 #10 ss3 הינו כרטיס נובה החברה רכשה את הזכויות והכרטיס באירופה נקרא SS3 בפי העם מיוצר בגרמניה והכל אבל הוא לא ממש חידוש מה גם שהוא זול יותר מ SS2
ss3 הינו כרטיס נובה החברה רכשה את הזכויות והכרטיס באירופה נקרא SS3 בפי העם מיוצר בגרמניה והכל אבל הוא לא ממש חידוש מה גם שהוא זול יותר מ SS2
E elik101 New member 5/5/04 #11 ../images/Emo9.gifיניב כנס דיברתי עם ישראל הוא אמר לי שדיברתם אבל המחיר שנתת לי דרכו לא שונה מהמחיר שאתה נותן לכולם..... חשבתי קשרים בלאגנים.... שום דבר הא?
../images/Emo9.gifיניב כנס דיברתי עם ישראל הוא אמר לי שדיברתם אבל המחיר שנתת לי דרכו לא שונה מהמחיר שאתה נותן לכולם..... חשבתי קשרים בלאגנים.... שום דבר הא?
G geostant New member 5/5/04 #12 מותר לי להרוויח את ה-5 שקל שלי לא ? נדבר עם ישראל, אם הוא נותן לי כמה דברים שמחיר שאני רוצה אני יתן לו SS2 במחיר שהוא (אתה) רוצה דיל ?
מותר לי להרוויח את ה-5 שקל שלי לא ? נדבר עם ישראל, אם הוא נותן לי כמה דברים שמחיר שאני רוצה אני יתן לו SS2 במחיר שהוא (אתה) רוצה דיל ?
E elik101 New member 5/5/04 #13 זה הדגם המקורי של הכרטיס שנקנה על ידי סקיי סטאר מהפונגה http://www.tv-cards.com/nova-tpci.php
G geostant New member 5/5/04 #14 ../images/Emo9.gif אליק כנס מה עם ה-BUC שלי ? מוכרים או לא מוכרים בישראל ?
Y yoramile1 New member 5/5/04 #17 geostant כנס חשבתי שאתה בחור רציני בעסקים אבל אני מאוד מאוכזב ממך חבל שלא הזמנתי ביזמנו מ "יא" כאשר היה בגרמניה.
geostant כנס חשבתי שאתה בחור רציני בעסקים אבל אני מאוד מאוכזב ממך חבל שלא הזמנתי ביזמנו מ "יא" כאשר היה בגרמניה.
E elik101 New member 5/5/04 #19 יורם אם אין לך כסף לעוד מסכים... אתה יכול לקנות עוד נקודות להוסיף למסך שלך................