תשובה לאילן
אילן שלום אני מכירך ומוקירך (דיברנו לפני מספר ימים על חן קוגל, ובערב חג בסופר אמרתי שאיני רוצה להיות פציינט שלך בקרוב....) לגבי הרקורד שלי: גר בצורן מיום הקמתה. בן 55,נ+3, בעל תואר ראשון במדמ"ד ומדעי המחשב מבר-אילן, ובעל תואר שני במדמ"ד/ מנהל ציבורי אף הוא מבר-אילן, מנהל פרויקטים בתחום המיחשוב (כמו מיקי) פעיל בצורן עוד מהקמתה, הייתי מיוזמי המאבק להיפרדות מלב-השרון וממוביליו. לקחתי חלק מרכזי בהקמת תנועת הנוער בצורן, ובהקמת מערך החוגים אשר החל לפעול שבועיים לאחר האיכלוס, עם כ 300 ילדים ונערים בשורותיו. אשתי (בעזרתי) ריכזה את המתנ"ס עוד כשהיה בדירה בדרך לב השרון, ועשתה זו תקופה ארוכה בהתנדבות, ורק מספר חודשים אחרונים קיבלה שכר סימלי. היינו, אשתי (בעיקר) ואני נאמני הנוער של הישוב במשך שנתיים בהן התקיימו ישיבות המדריכים בביתנו, בהנחייתנו, ביתנו שימש במשך שנתיים גם המחסן של התנועה. הייתי רכז ועדת הדת בימי אגסי. איני דתי, אך בהכרתי הדת לא שייכת רק לדתיים, ושירותי דת ברמה זו או אחרת מקבלים גם חילוניים, ועל כן ראיתי זכות לקחת וועדה זו לידי. כבר בימי אותה ועדה ניסינו להקים בית כנסת. הייתי ממובילי המאבק לסגירת בית הספר החרדי. לקחתי חלק (לא מרכזי) במאבק האנטנות הייתי (ועדיין) פעיל בנושאי תרבות (מקהלה, ערבי שירה ביום הזכרון , סיוע לאשתי להפיק בהתנדבות את אירוע העשור) אבל נעבור לנושאים שהזכרת: איני פוסל את מנדי (איני מכירו בכדי לפסול אותו) אני רק כמוך, תוהה כיצד אדם ללא נסיון מוניציפאלי רוצה לקפוץ לראשות הפירמידה, שיתכבד ויטפס אט אט, דרך חברות במועצה. אתה יודע טוב כמוני לפחות שאין דמיון בין ניהול בית ספר(מנדי) או ניהול חברה לא גדולה (קולמן) ובין ניהול מועצה מקומית (אפילו בגודל שלנו), ואף ציינת שרק לשניים מהמועמדים יש נסיון סביר בתחום. אתה תומך באחד ואני בשני. אני מעריך מאד את מנדי על התפקיד שלקח כנהל הדסה נעורים , ומודע לקשיים בניהול בית ספר כזה. אני יודע שההישגים שם נמוכים מאשר בבית ספר "רגיל" , ולכן שאלתי לא על מספרים מוחלטים אלא על מגמות בכמויות נרשמים, בהיקף הנשירה, בהיקף ניגשים בגרות ובזכאים לה. מגמות אשר מעידות על הצלחה או אי הצלחה של המנהל. שאלות מקבילות מתחום ההצלחה בניהול החברה שאלתי (דרך כאן) גם את קולמן. כמו כן התייחסתי כאן לפרסום של מנדי על עצמו (אגו לא קטן) ועל ראשי הצוותים והיועצים שהוא "ממנה". נקודה זו מעידה כאלף עדים על בורותו בתחום המינהל הציבורי/ מוניציפאלי . (אולי בזמן סימונו כמנהיג שכחו לציין שלא פושטים את עור הדוב לפני שצדים אותו) אשמח אם תשלח לי ל
[email protected] את המייל שלך על מנת שאוכל לשלוח לך ישירות את הפרסומים שאני מוציא בתקופה זו, אם כי סתיו בהגינותו פירסם כאן עד כה את השניים ששלחתי, ותודתי שלוחה לו על כך. על אילו סוגי שאלות חשבת? גידי בלייכר מקום 5 ברשימת גולברי (גל)