מוכרים חלומות

מוכרים חלומות

מוכרים חלומות "בגיל צעיר אותרתי וסומנתי כאחד ממנהיגי העתיד של ישראל ..." לא בגין, לא גולדה, לא יצחק שמיר, לא יצחק רבין, לא אריק שרון, לא אהוד אולמרט, לא ביבי נתניהו, ולא ציפי לבני אף אחד מהמנהיגים גדולי האומה לא קבלו את תעודת מנהיג דור העתיד של ישראל . מאיפה מקבלים תעודה כזאת??? חינוך וקהילה שאלה: האם "היועץ המיוחד" הוא זה שנתן לך את התעודה ?? שאלה: אפשר לקבל את מספר הטלפון שלו ?? שאלה: האם אתה רוצה לבנות תיכון שיזם יצחק גולברי ושיוסי מלכה כבר עובד על סיומו של הפרויקט והכסף כבר מאושר על ידי משרד החינוך. מה בדיוק אתה רוצה לבנות את התיכון שכבר יבנה בכל מקרה?? ביטחון שאלה: אתה כל כך רוצה ליישם את תוכנית הביטחון שראש המועצה יצחק גולברי הוביל ביחד עם יועצים ותושבים מהישוב וממתין רק לביטוח של היועץ על מנת ליישמה. התוכנית כבר מאושרת ותקציב גם רק הביטוח והתוכנית כבר תיושם אז מה אתה רוצה בדיוק לעשות? איכות הסביבה ותיירות ירוקה שאלה: על מה בדיוק אתה רוצה לשמור על מקומות שמורים ע"י החברה להגנת הטבע ששם אי אפשר לבנות בכל מקרה ולא משנה מי יהיה ראש המועצה ואיזה יועצים היו לו. תרבות ניהולית ומצוינות בשירות לתושב "אבחר את מנהלי המחלקות המצוינים...." זאת אומרת שמה שיש לא טוב? שאלה: אתה עדין לא ראש מועצה וכבר אתה נראה כותב מכתבי פיטורין לעובדי המערכת ? כמו שאמרתה בחוג בית " ננקה את האורוות במועצה" פיתוח עסקי וכלכלי שאלה: מאיזה משרדי ממשלה תגייס כסף בדיוק אין לך ניסיון ו/או קשרים בשום מקום בצמרת ? אבטלה ??? הלו תתעורר זה לא הכנסת זו ראשות מקומית איזו אבטלה בדיוק אתה רוצה לצמצם? פיתוח אזורי התעשייה חבר כבר דאגו לזה הפיתוח בתנופה ועל כך בחמש שנים האחרונות צירפה קדימה צורן מפעלים רבים לאזורי התעשייה כגון: אישראליפט, לב אופיר, סמיקום, רכס, אורנת, ורבים אחרים רווחה וצדק חברתי שאלה: פה באמת כבר הדיו אפילו לא יכולה שלא לצחוק וסליחה מראש רווחה וצדק חברתי "נעודד כל תושב לבניית עצמו כאזרח יצרני האחראי לפרנסת משפחתו. נציע פתרונות העצמה אישית ושחרור מתלות כלכלית- קיומית במוסדות המדינה." הלו אתה ער נראה כאילו אתה רואה סרט מצויר של סופרמן מה בדיוק אתה מוכר איש החלומות גיבור על שמציל את העולם? או שאתה רוצה להיות ראש מועצה?. אם זה לא היה עצוב זה היה ממש מצחיק לכתוב את השורות הללו. חישבתי את שנת הוותק של כולכם בקדימה , ובקדימה – צורן צר לי חברים 9 שנות וותק בממוצע ולסירוגין אינו מראה על יכולת והכרות מעמיקה עם כל גווני האוכלוסייה בטח ובטח לא הוותיקה של קדימה. צר לי סופרמן יקר שלי כנראה שלא תפרק בתי כנסת כפי שאמרתה ברחוב לפני יומיים לא תעלה על בית ספר יגאל אלון עם בולדוזרים ותבנה אותו מחדש כפי שאתה מצהיר בחוג בית. "קרש קפיצה לעולם הפוליטי הגדול" סליחה אנחנו לא שפני ניסיונות של מכון מנדל והחשוב מכל בחוג בית אצל רוני בצורן " אני לא פטריוט של קדימה צורן אני אוהב את חיפה". גיבור על שלי תפסיק לחיות בסרט מצויר צא אל העולם אתה לא יכול להוביל מערכת ציבורית צא ולמד נסה לגעת באושר בקטן יותר בדוק את נעליך ולאחר מכן תגשים את החלום. בכבוד רב האח הגדול

תותח9

New member
כמה שאלות

שוב, אינני תומך במנדי, אך הביקורת תמוהה ברובה, בעיקר הסעיפים המנסים "להגן" על גולברי ופועלו תרבות ניהולית במועצה - כשאין מנהלת מחלקת חינוך במשך יותר משנה במצטבר - זה לא מצב טוב. גם במחלקות האחרות יש הרבה מה לשפר. ביטחון - מי זם את התוכנית בדיוק? ומי מעכב אותה? את התכנית יצרה קבוצה של אנשי ביטחון בישוב, והיא הוגשה לגולברי, אושרה במועצה ותקועה בגלל ביטוח? האין זו בעיה שאפשר לפתור בזמן קצר, ובינתיים כל יום מתבצעות פריצות וגניבות? איכות הסביבה ותיירות ירוקה - אף אחד לא מדבר על בניה בשמורה. מדובר על כל השטח מצפון לשמורה שיהפכו אותה ל"גינת עציץ" בלב הבניה (מה תכניות הבניה שם? מישהו במועצה יכול לגלות לנו?) ועל הרצף הירוק ליער אילנות (תוואי השביל המסומן)

ע ארד

New member
"חיפאי בנשמתו"

לא המצאתי-רק הבאתי ציטוט מאתר אינטרנט מסויים שבו ישנה רשומה בעניינו של המועמד מנדי רבינוביץ. אם תכתבו את הביטוי בגוגל תוכלו לראות את הדף בעצמכם. למה שארצה לבחור באדם שמעניינות אותו יותר תרבויות העולם הגדול מאשר האוירה במקום מגוריו הנוכחי ואשר כלל איני רואה מסתובב בשטח ופוגש תושבים. חוגי בית מתואמים לא נחשבים בעיניי כמהלך מספק ואין לי רצון לבחור במועמד שאנשיו מפנים את המתעניינים בדעותיו לאתר אינטרנט. כבר כתבתי בעבר-גולברי נראה בשטח וכך גם אקרמן,קולמן ויצחקי. את מנדי לא ראיתי.

Master Stav

New member
נכון חלקית

גם אותי הביטוי חיפאי בנישמתו ....לא קנה מצד שני ...אני תמי מחייך ואומר שאני נתניתי כמי שגר שם מרבית חייו יש לי חיבה עזה למקום ( אוי אני שומע סירנות של ניידות בי"ח פיסכאטרי שזועקות נתניה ? נתניה ? ) מה לגבי הביטוי : בגיל 50 החלטתי להוריד הילוך ? זה ביטוי טוב יותר ? כלומר להוריד הילוך מניהול של חברה קטנה ולעבור לניהול של מועצה מקומית זה כן בסדר ? ולגבי השטח מנדי ניראה בשטח תוך כדי תקופת הבחירות לא לפניה , אישית ראיתי אותו מסתובב לא מעט אז נכון ניתן לתלות זאת בבחירות אבל לידיעתך הוא מסתובב יורת מקולמן ...לפחות בצורן .

ע ארד

New member
אני אשמח לפגוש אותו בקדימה

דרך אגב בשום מקום לא כתבתי שאינו מועמד ראוי.עדיין לא הבנתי אם ראשי הצוותים שבחר הם אלה שייכנסו כחברי מועצה במידה שייזכה או שהרשימה כבר סגורה. מתי המועד האחרון לסגירת הרשימות ומיקום המועמדים בכל רשימה? האם יש מצב שכל חבר רשימה ייתן כמה מילים על עצמו גם בפורום. בסך הכל אנחנו לא בוחרים רק ראש מועצה אלא גם חברי מועצה ואני מקווה שייבחר ההרכב המוצלח ביותר שיידע להוביל את היישוב בעתיד הקרוב והרחוק.

Master Stav

New member
אתה מוזמן לפנות אליו ואליהם

וכך גם לרשימתו של קולמן מיקי אקרמן גולברי על אחת כמה וכמה וכמובן ישי יצחקי לגבי הרשימות למועצה כמו של סמדר ויחד .....וואלה ....

Master Stav

New member
יש צורה לומר דברים

גם אם נניח שיש צדק בדבריך ובחלקם אני יודע בודאות שאתה מסלף את העובדות כהרגלך יש צורה לומר דברים ובמיוחד שאתה מסתתר מאחורי כינוי רוצה לצאת החוצה ?

ע ארד

New member
סילוף עובדות

איני יודע על איזה סילוף עובדות אתה מדבר,כיוון שאני נוהג לכתוב את ההתרשמויות האישיות שלי כתושב פשוט שאינו מועמד או נושא בתפקיד כלשהו. אני מקווה רק שראש המועצה שייבחר,לרבות מנדי,ישכיל להביא את היישוב לימים יפים יותר ולחזק את גאוות התושבים. אסור שיקרה מצב בו ביום שלאחר הבחירות אנשים יהיו עסוקים בסגירת חשבונות על אמירות של איש זה או אחר טרם הבחירות עצמן במקום לעבוד בהרמוניה. ביום שלאחר הבחירות ראוי שכולם יעבדו בשיתוף פעולה ויעשו ככל שיוכלו למען רווחתו של כל תושב ותושב,ללא קשר לעובדה שתמך או לא תמך במועמד שניצח לבסוף. בסופו של דבר מה שברור זה שאת המצב הקיים אסור לשמר והיה עדיף אם המועמדים שבסך הכל כולם ראויים היו יוצרים איזה סוג של קואליציה ורשימה משותפת-נדמה לי שאנו התושבים רק היינו מרויחים מכך יותר.

Master Stav

New member
איש יקר ....התגובה לא שורשרה אליך ....

היא שורשרה לאח הגדול על שלל כינוייו נועצי השיניים ....והכיחכוחים בגרון ... ואני מסכים עם כול מה שאמרת ....

GIDIB53

New member
מוכרים חלומות ומבקשים הוכחות

מילה בסלע, כל מה שכתב האח הגדול מנדי מצהיר שיוביל את החינוך בישוב ועל כן הוא מתבקש להביא הוכחות על הצלחתו בתחום החינוך שיתכבד ויביא מספרים על המוסד אותו הוא מנהל (הדסה נעורים): כמה תלמידים נוספו לבית הספר בתקופת ניהולו שם? כמה תלמידים, ובאיזה אחוזים ניגשים לבגרות וזכאים לתעודה, ועד כמה השתפר מצב הבגרויות שם. בכמה הצליח מנדי להקטין את הנשירה אם שקיפות אז עד הסוף שאלה למנדי: האם היועצים וראשי הצוותים הם בשכר? ואחרי הבחירות? סגרו איתם עבר חוזי עבודה? באגרת שלך נאמר שהם יובילו את השינוי בישוב, ויעשו זאת יחד עם חברי מועצה (שאינם מקבלים שכר), יחד עם תושבים מתנדבים (שאינם מקבלים שכר), מכאן ניתן להסיק שהם כן יקבלו שכר. על חשבון מי? על חשבון העובדים הנוכחיים? יהיה פטור ממכרזים על המשרות? כמי שסומן ואותר למנהיגות ולמי שמכשיר את חניכיו ליושר ציבורי ולסטנדרטים ניהוליים השואפים מצויינות (לא אני כתבתי את זה.....) נסה להסביר לי כיצד זה סוגרים הכל מראש? דבריו אלו של מנדי מעידים כאלף עדים עד כמה חשוב לצבור נסיון במינהל מוניציפאלי לפני שקופצים לתפקיד הראשות. נא לא ללמוד להתגלח על הזקן שלנו כמו שכתב מנדי: לא לזה התכוונו! אגב דברים דומים גם ביחס לקולמן - האם ניתן לקבל מספרים על החברה שהוא ניהל (אין זה חסוי זוהי ח.צ.) בכמה גדל המאזן, הרווח, המכירות, מספר העובדים, מחזור המכירות. להצלחה בוודאי יש הוכחות גידי בלייכר מספר 5 ברשימתו של גולברי

Master Stav

New member
מה שמשעשע אותי הוא ....

שגולברי גם הבטיח ואותו תפשתי בשקר גס !!! אבל מזה מתעלמים הוא ונציגיו השכם וערב ......

GIDIB53

New member
הבטחות

אני דיברתי על לכתוב דברים שמעידים על חוסר הבנה ובורות בסיסית בתחום אותו רוצים לנהל. והבעיה שהוא רוצה לנהל אותנו, בלי להבין כלום בתחום המוניציפאלי

Master Stav

New member
ולהבטיח לסדר גן משחקים

לספר שקר גס שמהותו השקענו מאות אלפי שקלים בגן המדובר זה בסדר ? במקרה דנן אעדיף טירון על פני שקרן

שירי147

New member
הבטחות -ונסיון

גידי גולברי" בעל הניסיון" הביא לשיתוק הישוב וחזרה אחורה לפחות בעשר שנים כול חברי המועצה שבסיעתו נטשו אותו מהר מאוד! בנית כיכרות ואו ישום תוכניות עבר אינם קידום . בגריות של תלמידי צורן להזכירך לומדים בתל מונד וילדי קדימה בהדסים שזה כמובן לא בתחומי מועצת קדימה צורן . מנדי איש חינוך וניהול אתה יכול לסייר בהדסה נעורים מנדי ישמח לארח אותך ע'מ שתיוכח ולא שמעות . שירי

GIDIB53

New member
שיר, שלום

ילדי קדימה אכן לומדים בהדסים (אני מקווה שזה לא מחדל של גולברי), וילדי צורן ברבין (שוב, כנראה גולברי "אשם" בזה) לעומת זאת גולברי בקדנציה הבאה שלו ימשיך את התוכניות להקמת בית ספר תיכון משותף לילדי קדימה צורן, תוכניות אשר הוא התחיל להכין, כך שההתפארות של מנדי "נפעל להקמה מהירה של תיכון מצוין" הינה התפרצות לדלת פתוחה. אני יודע שבדיבורים מקימים בית ספר מהר, בעיקר מי שסומן מגיל צעיר כמנהיג אמיתי, אבל בחיים האמיתיים זה לוקח יותר מרבע שעה, אפילו את רומא לא בנו ביום אחד. טענתי היא לא כנגד כישוריו של מנדי, הרי איני מכירו, אלא כנגד חוסר ניסיונו במינהל מוניציפאלי, מאחר ויש סיכוי שהוא יהיה חבר מועצה (מעניין, אם לא יבחר כראש המועצה, האם יכהן כחבר מועצה או שיעזוב כי אם לא בראש אז אין ענין?), אזי בעוד 5 שנים, לאחר שיצבור נסיון כחבר מועצה, ויכיר את הבעייתיות שבניהול כזה, יוכל לנסות ולהיבחר. ביקור שלי בבית הספר שלו אינו רלוונטי. חשוב שהציבור אשר את אמונות הוא מבקש יקבל "הוכחות" על המנהיג, כמו שכבר כתבתי, נשמח לקבל מספרים המעידים על מגמה חיובית במספר התלמידים ובזכאותם לבגרות. אצלנו אגב יש עליה במספר הזכאים. גולברי גם אינו מפריח סיסמאות אלא פשוט עושה, ולראיה (וזו דוגמה אחת מיני רבות) הגדיל משמעותית את מספר המחשבים בבתי הספר. חבל לי שחברי המועצה נטשו אותו, אולם ויכוחים פוליטיים, ענייניים יותר או פחות תמיד יהיו, ואני באמת מקווה שהמצב בקדנציה השניה של גולברי יהיה טוב יותר, חלק מהחברים לא יהיו במועצה, ואני מאמין שהוא יצליח ללכד את השורות. למרות המועצה הלעומתית שהיתה לנו קודמו בקדנציה הנוכחית הרבה מאד פרויקטים . אשמח לשלוח לך רשימה, אם תעבירי לי את המייל שלך אל [email protected] גידי בלייכר מקום 5 ברשימת "גל" של גולברי.

תשובה לגידי

גידי שלום אני כותב לך מכתב זה מאחר ואיני אוהב להתווכח בפורומים עם כאלו שלא חותמים בשמם המלא. אני שמח שאתה חותם. קודם כל עלי לציין שאני ברשימתו של מיקי אקרמן. הוצע באתר זה שמועמדים יציגו את עצמם אז מתוך גיליון תולדות החיים שלי (מעל 10 עמודים) אני בוחר לתת תקציר קטן שרלוונטי לתפקוד קהילתי: פרופ' מן המניין, הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר אוניברסיטת תל אביב ראש החוג לפתולוגיה וראש התוכנית המשולבת מדעי החיים והרפואה חבר פעיל בעמותת בשער קהילה אקדמית למען החינוך בישראל חבר הועדה האקדמית של קרן אייסף לימדתי 14 שנה בהתנדבות (מדעי הטבע - כיתות א-ו ) בבית ספר יסודי רמז בכפר סבא - בית ספר שניקז אוכלוסיה של שכונות מצוקה וגם שכונה אחת חזקה מעל 20 שנה מתנדב (לפחות יומיים כל חודש) במתמיד של משמר הגבול חבר בועדת החינוך של הישוב קדימה צורן (בעבר חבר בוועדה מקבילה בכפר סבא) בעבר הייתי ראש המדרשה לתארים מתקדמים (מעל 1000 תלמידי מחקר) מתחילת מכתבי ברור שאיני תומך במנדי – סיבה עיקרית אני מצפה, לאור ניסיוני, שיש לבחור מועמד עם ניסיון מוניציפאלי סביר (את זה ויותר יש לדעתי רק לשני מועמדים שמתוכם אני תומך ועוזר לאחד). לדעתי אתה מנסה לפסול בשאלותיך את מנדי על תפקודו כאילו הוא מנהל מוסד תיכוני בכפר סבא. בכך אתה עושה לו עוול. "הדסה נעורים" הוא מוסד חינוכי שנבחן על כך שכל ילד מוצא בו מענה בכל יום ולאורך כל השנים. לדעתי אסור לבחון מוסד כזה לפי מספר התלמידים שסיימו בגרות. מוסד כזה ניבחן האם בסוף הלימודים כאשר הבוגר חוזר משרות שבועי בצבא הוא מוצא לו מיטה למרות שהמוסד לא חייב לכך יותר. כן, זו אוכלוסיה שלחלקה החשוב אין מענה כמו לילדים שלנו. כל מי שלוקח ניהול מוסד כזה מקבל ממני נקודות זכות. חינוך זה לא מפעל. אין לי בעיה שתכין שאלון הוגן (למשל שנציג של כל מועמד יכתוב 5 שאלות שחובה לענות עליהן – אתה תערוך אותן בלי לציין מי הפנה את השאלות ) שעליו יענו כל המועמדים לרשות מועצה. אני יכול להבטיח לך שאדאג שמיקי אקרמן יתן לו מענה אתה תדאג שהמועמד שאתה תומך בו גם כן יענה עליו. בהכירי את סתיו לא תהיה צנזורה באתר מכובד זה. יותר מכך אני בטוח שלאורך השנים הקרובות סתיו יעקוב אחר ביצוע התשובות. חג שמח אילן המל

למעלה