מוכרים בלבד!

Arfilit

New member
מוכרים בלבד! ../images/Emo32.gif

לא קשור לפורום בשום צורה ודרך - אבל חשבתי שאולי יעניין מישהו: לרגל הרחבת המשפחה הצפויה - אנו עוברים דירה. לרגל המעבר אנו מוכרים מקרר ומזגן. המקרר - בגודל בינוני (מתאים מאוד לרווקים או לזוגות) ובמצב מצוין. פשוט החלטנו לשדרג את גודל החללים שאנו מקצים בביתנו למוצרי מזון למשהו "משפחתי" יותר... המזגן - מזגן תחתי של אלקטרה, 3.5 כוחות סוס (ממזג אצלנו סלון ענק + חדר עבודה גדול) - גם הוא לא עשה לנו צרות מיוחדות בתקופת חיינו המשותפים איתו. נמכר לאור קיום מעררכת מיזוג בבית אליו אנו עוברים. המסירה תהיה לקראת סוף חודש יוני. אם מישהו מתעניין - אנא העבירו לי מסר אישי ואשמח לתת פרטים נוספים ככל שצריך.

פינליש

New member
תופסת טרמפ ברשותך ../images/Emo13.gif

אם כבר יש כאן אופטופיק אני ארכב עליו: הארנב שלי הלך לעולמו. למכירה כלוב חדש לחלוטין, בערך מטר עשרים, שתי קומות + קומת שעשועים עם מגלשה. כלים לאוכל, אוכל, וכל מה שצריך כדי לטפל בארנב/שפן. יש המון המון מקום בכלוב וארנב/שפן יכולים להסתובב חופשי בבית הם כמו חתולים, חוזרים לעשות צרכים בכלוב. או שזה רק הארנב שלי?! לכל המעוניין זה במחיר מציאה ממש !!! רק לאוהבי חיות, לא לכאלה שיגדלו את החיה לבישול !!! מוזמנים למסר. תודה וסליחה.

syair

New member
../images/Emo32.gifתחרות צילומים בפורום תרמילאים

שמה של התחרות היא "אנשים טובים באמצע הדרך", והכוונה היא כל תמונה שצילמתם של אנשים (אתם, חברים או אפילו אנשים שאתם לא מכירים) באחד מהטיולים שלכם. הצילום הטוב ביותר יזכה את בעליו ב. את התמונות יש לשרשר בשרשור הבא (בפורום תרמילאים). ועוד פרטים כולל פירוט ה, אפשר למצא בקישור הבא. נ.ב. קיבלתי אישור ממנהל הפורום לשים את ההודעה.

liti

New member
../images/Emo91.gif יופי של תחרות,

גם אני פירסמתי תמונה. אתם מוזמנים להשתתף, ומי יודע - אולי תזכו?

syair

New member
אין בעיה

שתפרסם תמונה של אבא שלך כל עוד אין לו התנגדות לכך.

liti

New member
../images/Emo32.gif ערב התרמה

ערב התרמה לאלוס אליהו הנזקק להשתלת כליה במהירות האפשרית. כדי לאסוף את סכום הכסף הנדרש ילדיו מארגנים ערב התרמה ענק הכולל מסיבה בגן אירועים "שמים ירוקים". המסיבה תכלול: הופעה חיה של "סאבלימינל והצל האור והצל" מעגל מתופפים - להקת "ג'אבוקה" D.J - אייל ברקן D.J - ארתור גורדון D.J - זרחי הערב יתקיים בתאריך 31.05.03 (מוצ"ש הקרוב) בשעה 21:00. מחיר כרטיס: 60 ש"ח מכירה מוקדמת. 70 ש"ח מכירה בקופות. אנא העבירו את הפרטים הלאה.

למעלה