מוכרח תשובה!

xflil

New member
מוכרח תשובה!

מה אתם אומרים על גיבסון לב פול סטנדרט שנת 93 עם הארגז שלה 4500 שקל?! וכותבים שהיא במצב חדש...

בלקמור

New member
זה יד ראשונה?

ואם זה יד שניה אז מי מוכר? אדם פרטי או חנות (שנותנת לך אחריות... זה שבן אדם פרטי אומר שזה במצב חדש זה לא מבטיח הרבה).? תן קצת פרטים. בלי קשר, לס פול סטנרדט היא גיטרה מצויינת לרוק, בלוז, מיינסטרים וכמעט הכל... והיא הבחירה של הרבה גיטריסטים גדולים. אני לא מכיר מישהו שהתאכזב ממנה. לנגינה בבית היא מעל ומעבר, והיא מצויינת להקלטות באולפן וסוחבת בהופעות כמו גדולה. השאלה הגדולה היא ,במידה והיא יד שניה, מה המצב שלה. תחקור את מי שמוכר מה עבר עליה, תחפש דפיקות וכמובן תנגן עליה בדירקט, יעני ישר למגבר ובלי אפקטים, ותשמע איך נשמעת לך. השורה התחתונה (לדעתי): תבדוק אותה, ואם הגיטרה באמת במצב טוב אז המחיר שרוצים עבורה הוא לא רע בכלל (וותמקח!).

xflil

New member
בינתיים אני לא יודע כמעט כלום

אמרתי לך את כל הפרטים
אני כל כך מתלבט! ביום ראשון אני הולך לכלי זמר לראות גיטרות (עומר לא לקנות, תרגע!)
אני אראה מה אני רוצה בערך... אני רוצה משהו שמתאים לרוק... לא כבד משהו... אבל אני רוצה צליל חד, כמו של איבנז RG ויש לי תקציב די מכובד אבל אמרו לי שגיבסון לס פול זאת גיטרה פשוט מצויינת....אז אני לא יודע

בלקמור

New member
אם הגיטרה במצב טוב אז סבבה..

אבל תנגן עליה בחיבור ישיר למגבר! תוכל לזהות ככה פאקים. ותשחק עם ה PL כדי לשמוע "עיקצוצים" בחיבורים (נקודה חלשה של גיטרות יד שניה ושל גיבסון בפרט). ואם יש לך עוד חבר שמבין אז תביא גם אותו. חוץ מזה אנשים בפורום אומרים שהם ראו לס פול חדשות ב פחות מ 2000 $ אז אולי כדאי לשאול אותם. לפי התיאור של מה זאת רוצה לנגן: רוק, לא כבד באופן קיצוני, אז הבחירה שלך מצויינת. לס פול, למרות הבנאליות, היא אחת הגיטרות הטובות בשוק מאז שנות ה 50.

למעלה