מוכרחה לשתף.

koralv

New member
מוכרחה לשתף.

היום,אחרי חודשים רבים,חזרתי שוב למסכת המתחים והלחצים שנלווים לטיפולים. לצערי,ההפסקה הארוכה שעברה מאז שהופסקו הטיפולים ועד לימים אלו ששבתי אליהם כמובן שלא הטיבו עימי.מאוד חששתי מתגובת השחלות שלי שעומדות אוטוטו למלאת להם 38. אני מקבלת יום יום 6 אמפולות של מנוגון וגונל ולצערי נכון להיום מתפתחות להן רק 3 ביציות ואפילו אין קטנים לצידם. היום הזלתי לראשונה,כמובן שגם לאור כל ההורמונים שחדרו לתוכי השבוע,דמעות של עצב,לא חשבתי שזה יקרה,לאור האושר הקטן שגדל אצלי בבית. אומנם חזרתי מבית החולים,הוא קיבל אותי בחיוך רחב,חיבקתי אותו חזק חזק,ואחרי שעתיים שפרש למיטתו,השתלטו עלי הדמעות,כל כך הרבה זריקות,ותגובה כל כך עלובה של הגוף,זה מייאש נורא. מצטערת שהכבדתי עם הדיכי שלי,אך טיפול ראשון שמתחילים,ועם תוצאות כאלה מאוד מאוד מאכזב. סליחה על הפסימיות,מקווה שיעבור לי מהר כשרון יתעורר משנתו.

עָנת

New member
מוכרחה להתייחס

קורלי אהובה
אני מתארת את התחושה שלך . תעשי טובה,אל תפחדי
תראי,תמשיכו בטיפול
יש וקיימים ניסים בטיפולים
(זוכרת את הסיפור של א' אם מיועדת,שמצפה לתאומים,הטיפול שלה התחיל באופן גרוע,והתוצאה ידועה
חמודה,אל תספידי מהר את שלושת הזקיקים הקיימים
את יודעת יפה מאוד,שהכמות לא קובעת אלא האיכות
קורלי,את צריכה להפנים דבר אחד: לא יכול להיות מצב שרון יהיה ילד יחיד,יהיה לו אח/ות לא חשוב איך !!!!! לסיום:חמודה,תסניפי את רון,ראיתי אותו,והוא ילד מקסים
תתנחמי שיש לך צוציק אחד ב
. יהיה בסדר,אני מבטיחה לך
(אל תשדרי לפונדקאית שלך פסימיות
) האמונה והאופטימיות מאוד חשובים,אל תשכחי,יהיה לך עוד
.

koralv

New member
תודה ענת!

אני לא מעזה לשתף את ס בתחושותי,אין סיבה ששתינו נהיה בלחץ. מקווה לטוב. האם סיימת כבר את עיניני הוועדה?

עָנת

New member
אני ממתינה ל2 דברים בשלב זה../images/Emo88.gif

אישור סופי של הועדה .(אם אני לא טועה יפה אמורה להביא תעודת גירושים,ובזה תם העיניין) נכון מירב
התעודה כבר במשרד הבריאות
אישור ביוקרטי להעברת הכספים לנאמן החדש שלי(עו"ד תומר שטרית)[נושא זה בטיפול משרד הביטחון] והאמיני לי חמודה,לאחר חתימת החוזה(בע"ה) לא יהיו חסרים לי המתנות למינהם)

מירבי*

New member
קורל יקרה שלי../images/Emo24.gif

שם המשחק הוא סבלנות... מאוד יכול להיות וכבר קרה בעבר שרואים מעט זקיקים באולטרה סאונד ובשאיבה מתגלים כאךה שהסתתרו, זכרי שצריך עובר אחד טוב שייקלט ולא 10 שלא יקלטו. תני לזה צ'אנס, אל תספידי את הטיפול בשלב הזה והכי חשוב, שדרי לס' אופטימיות.. מחבקת אותך

koralv

New member
מירב!תודה על העידוד.

מחר בדיקת רירית לס.מקווה שיעבור בקלות,ביום א כנראה מועד השאיבה.

למעלה