מוכרות מעיקות

מוכרות מעיקות

משופינג לשופינג נראה לי שאופציית הקנייה באינטרנט עדיפה על פני קנייה בחנות, רק שלפעמים אין ברירה וחייבים למדוד, לא?

קפצתי בין היתר לקסטרו, יש להם מבצע של ג'ינסים ובאופן כללי לפי הפרסומים קלטתי דברים ששווה למדוד. לצערי לא הגעתי לשלב המדידה היות שמוכרת חביבה תפסה אותי דקה וחצי אחרי שנכנסתי לחנות ובזמן שניסיתי לבחון גזרות בג'ינסים היא פצחה בזיוני שכל מעצבנים מהסוג שרק בקסטרו יודעים וגרמה לי לאבד את כל החשק לשופינג. בזמנו החרמתי את קסטרו לתקופה ממושכת היות שכל ביקור בסניף שלהם הוביל לכך שלא יכולתי להסתכל בשקט שלא לדבר על למדוד כי כל שנייה ניגש אלי מוכר או מוכרת שנדבקו בצורה מעצבנת.

בתקופה האחרונה קיבלתי את הרושם שהמדיניות השתנתה, אפילו יצא לי להחמיא למנהל באחד הסניפים על כך שהרבה יותר נעים לקנות אצלם באווירה כזאת. מסתבר שלא...

ואם כבר אני פה, אשמח לקבל המלצות איפה כדאי לקנות ג'ינסים בלי לקחת משכנתא. רצוי מקום בו אפשר להסתכל ולמדוד בלי שמתעלקים בצורה שמס הכנסה יכולים לקחת ממנה דוגמה.

lollapalooza

New member
אם יש שני דברים שיבריחו אותי מחנות

זה מוכרים שעומדים בפתח (לא יכולה לסבול את זה) ומוכרות (בד"כ נשים, אין מה לעשות) שמבלבלות את המוח. מבחינתי "צריכה עזרה?" זה מספיק. ברגע שאני אומרת כן, מילא, אבל כשאני אומרת לא - זה לא! ודווקא בקסטרו, הם נחמדים לרוב ואומרים לי משהו כמו "אוקיי, אז אני פה אם תצטרכי משהו" או משהו בסגנון, וזה נחמד. אבל אם מוכר מתחיל להתעלק עלי, אני יוצאת ולא מעניין אותי מה יש בחנות.

לרוב אני קונה ג'ינסים בתמנון (ובקסטרו לעתים רחוקות). הם די נהרסים אחרי שנה וחצי בערך, אבל זולים ממש ואני חורשת עליהם, אז אין לי טענות.

כאן זה היה אחרת

היא הזכירה לי את האנשים שיושבים לידך באוטובוס ומתחילים לשגע אותך בלי קשר לכלום. אולי עשיתי טעות בכך שנכנסתי לחנות לבושה בג'ינס שקניתי בעבר אצלם, כי היא פתחה את השיחה במחמאות על הג'ינס והמשיכה לקשקש על עוד שטויות והמשיכה והמשיכה אז פשוט יצאתי משם. היא אפילו לא שאלה אם אני צריכה עזרה...

lollapalooza

New member
בקיצור, היה לה משעמם

איזה מוזר לי לקרוא את זה על קסטרו.

בירושלים ברוב הסניפים גם אם את מחפשת מוכר הוא יופיע רק אחרי שתחפשי אותו
וזה יכול להרגיז אותי לפעמים ממש.

אגב,אני חדשה פה

niya

New member
ברוכה הבאה

אכן, בירושלים הם לרוב לא מתעלקים בקסטרו, חוץ מבסניף של מלחה, שם המוכרות די נודניקיות

Fun Fair

New member
בובה, את יודעת מה ההמלצה שלי, נכון?

תמנון!
גם איכותי, גם זול,\ גם לא מציקים. אושר!

cindy in town

New member
פשוט...

ברוב הרשתות המוכרות מתוגמלות באחוז מסוים מהקניה. תוסיפי לזה את העובדה שהן רוצות שיהיה ברור (לך ולמוכרות האחרות) שהקנייה שלך נרשמת עליה
זה כל הסיפור

מה שאותי מעצבן זה דווקא העובדה שבכל הרשתות המוכרות תמיד לובשות במשמרת שלהן בגדים מהחנות (בלי להסיר את הטיקט כמובן) ובסוף המשמרת מחזירות אותן לקולבים.
מה שאומר שחלק מאיתנו קונות בגדים שלא רק נמדדו אלא ממש נלבשו במשך ימים על גבי ימים!!!

זה לא חדש

אבל ברגע שהן לא מאפשרות לי להסתכל על הבגדים שלא לדבר על למדוד אותם, אין להן על מה לקבל עמלה. אין בעיה ששיציעו עזרה, אבל שלא יתעלקו ויזיינו את השכל כמו שעשתה אותה מוכרת. זה אפשרי בהחלט אגב, במספיק חנויות אחרות זה קרה וכששאלו מי עזרה לי היו לי רק דברים טובים להגיד, בקסטרו היא פשוט גרמה לי לצאת מהחנות.

למעלה