מוכנים?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הפגנת ענק ביום ראשון.
קריאה לא לקנות דבר.
ואפילו ביטלו את תחרות הסימולטני שהיה צריך להתקיים ביום ראשון בערב.
מה דעתכם על סגנון הההפגנה?
🦋פרסום ברשת🌺

ביום ראשון מתוכננת שביתה, שבדרך כלל מתבטאת באנשים שלא מגיעים לעבודה. אבל בעיניי, שביתה אמיתית צריכה להיות גם כלכלית.
לכן, ביום ראשון המשפחה שלי לא תפעיל כרטיסי אשראי – לא לקנייה ולא למכירה.

נכון, אנחנו רק גרגר קטן במערכת גדולה, אבל אם מספיק אנשים יצטרפו – זה יכול לייצר השפעה אמיתית.

אז אני מזמינה אתכן לשקול: גם אם אתן חייבות לעבוד – תעבדו. אבל ביום ראשון, אל תקנו דבר. אפילו לא בקבוק מים.
ואם תעבירו את ההודעה הזו הלאה – ההשפעה תגדל עוד יותר 🇮🇱🎗 FB_IMG_1755192234208.jpg

אפרת10512

Well-known member
הפגנת ענק ביום ראשון.
קריאה לא לקנות דבר.
🦋פרסום ברשת🌺

ביום ראשון מתוכננת שביתה, שבדרך כלל מתבטאת באנשים שלא מגיעים לעבודה. אבל בעיניי, שביתה אמיתית צריכה להיות גם כלכלית.

נכון, אנחנו רק גרגר קטן במערכת גדולה, אבל אם מספיק אנשים יצטרפו – זה יכול לייצר השפעה אמיתית.

אז אני מזמינה אתכן לשקול: גם אם אתן חייבות לעבוד – תעבדו. אבל ביום ראשון, אל תקנו דבר. אפילו לא בקבוק מים.
ואם תעבירו את ההודעה הזו הלאה – ההשפעה תגדל עוד יותר 🇮🇱🎗 צפה בקובץ המצורף 135787
ביום ראשון המשפחה שלי לא תפעיל את כרטיסי האשראי – לא לקנייה, לא למכירה, ולא לשום עסקה.
אנחנו אולי גרגר קטן במערכת, אבל אם מספיק אנשים יצטרפו – זה יכול לייצר השפעה אמיתית.
גם אם אתן חייבות לעבוד – תעבדו. אבל ביום ראשון: אל תקנו כלום. אפילו לא בקבוק מים.
ביחד – זה יכול לעשות רעש גדול.

boriska1

Well-known member
ביום ראשון המשפחה שלי לא תפעיל את כרטיסי האשראי – לא לקנייה, לא למכירה, ולא לשום עסקה.
אנחנו אולי גרגר קטן במערכת, אבל אם מספיק אנשים יצטרפו – זה יכול לייצר השפעה אמיתית.
גם אם אתן חייבות לעבוד – תעבדו. אבל ביום ראשון: אל תקנו כלום. אפילו לא בקבוק מים.
ביחד – זה יכול לעשות רעש גדול.
אני לא מוכן. למה? ככה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הפגנת ענק ביום ראשון.
קריאה לא לקנות דבר.
🦋פרסום ברשת🌺

ואם תעבירו את ההודעה הזו הלאה – ההשפעה תגדל עוד יותר 🇮🇱🎗 צפה בקובץ המצורף 135787
סורי, אך לא בקטע של הפגנה פוליטית תוך שימוש בחטופים ומשפחותיהם האומללות. אקנה כרגיל, אשתמש בכרטיסים כרגיל, ושום דבר לא ישתנה אצלי ביום ראשון.

למעלה