מוכנים?

Cyber Cat

New member
נו, מה? אנחנו צריכים להתייחס לכל...

... אחד (כמעט אמרתי "אידיוט", אבל אני לא רוצה להעליב) שלא מבין מספיק בשביל להעריך את באפי? אם היא רוצה לראות "הבית הלבן", שיבושם לה. אני באמת לא "לוכחת" ללב. הפסד שלה, לא שלי. לא? Cyber Cat

hospital_food

New member
דרך אגב

נתתי לינק להודעה הזו כי הילדה הזו מייצגת כל כך הרבה אנשים שאני מכיר שזה כבר נמאס. עכשיו תגידו "מה איכפת לך מה חושבים אחרים" זה נכון, אבל לא יודע...זה די צובט בלב שאנשים מדברים ככה לסדרה הטובה בעולם שהם אפילו לא ניסו לראות, רק בגלל השם המטופש.

btvs

New member
../images/Emo2.gifאני ממש מסכימה איתך...

באמת נמאס לכבר לשמוע הערות על כמה שהסידרה הזאת מטופשת ולא שווה צפייה. והכי מעצבן זה שאנשים שאף פעם לא טרחו לשבת ולצפות בפרק אחד של הסדרה אומרים את זה! במקרה הזה זה לא נכון אבל עדיין, למה לשלול משהו לפני שניסת אותו?! השם שלה באמת לא כזה מושך (לפחות לא לכל האנשים) אבל אני מאמינה שאם הם ישבו ויראו פרק או שניים הם יבינו את הגדולה של הסדרה וזאת ואת הכוחמה שלה...

לפעמים

גם פרק או שניים לא ממש מספיקים. מה לעשות, יש אנשים שלא נתפסים לזה, מעדיפים שכשהם הולכים לראות משהו מול המסך זה לא יהיה משהו עמוק אלא סתם לשטוף את העיניים, או להעביר את הזמן. נותר לנו רק להגן על הסדרה בחירוף נפש ולהעביר עוד מכורים לצד שלנו
ואל.

B a n j o

New member
הייתה לי בעיה זהה

לא מזמן בפורום STAR TREK. מישהו שם שראה את THE GIFT שהוא הרי הפרק האחרון של העונה החמישית בלי לראות שום פרק קודם התחיל לומר כמה שהסידרה מטומטמת ושהיא ניסיון לחקות את זינה

עד שקראתי את השורה האחרונה..

חשבתי "נו טוב - כל אחד בדעתו שלו" אבל ההערה הסרקסטית שלה בסוף לא הייתה במקום - כאילו אם מגיעים לגיל מסויים צריך להפסיק לראות "באפי"? באמת....

למעלה