מוכנים להיסטוריה?

כלום לא בטוח

אבל זה המידע שהצלחתי לסחוט מרוית ובטוח תיהיה רק שאלה גדולה אחת ועוד ארבע קטנות

Flashkes

New member
טחח

לנו גם זה אין, משנות ה30 יש לנו רק שתיים קטנות שאנחנו יודעים בדיוק מהם ושצריך לבחור אחת...

מסתבר

New member
אנלא רואה סיבה שתרוצי לנפנף את זה

בכזאת גאווה =) בגלל שאתם נכים ומפגרים (בחומר) מקצצים לכם מהמבחן

Flashkes

New member
ממ, טוב אין לי מה להגיד

אבל לא אכפת לי כי המבחן שלי מקוצץ (לא אומר שאני הולכת להצליח, אבל לפחות יהיה לי יותר קל להכשל בו)

Flashkes

New member
details, details

וחוץ מזה הכוונה היא שיהיה לי יותר קל לעשות אותו ואז להכשל

DaSiLDhoRF

New member
מה את שמחה?!

אם את לא תצטרכי ללמוד את זה למחר אז את תצטרכי ללמוד את זה למתכונות, ואז יהיה לך יותר באס כי יהיה לך פי2 יותר חומר..

Flashkes

New member
נה אה

טוב, א. למתכונת יהיה לי זמן להתכונן. ב. אני יכולה לקרוא את זה אחרי המבחן בלי הלחץ פשוט ג. מה בדיוק יעזור לי שיהיה לי את זה עכשיו, בכל מקרה לא הייתי מספיקה להגיע לזה, סתם היו יורדות לי נקודות.

DaSiLDhoRF

New member
בעיה שלך שהכיתה שלך לא הגיעה

לזה עדיין, ובעיה שלך שאין לך זמן. הקטע שאם היית לומדת את זה למחר היית כבר משננת את זה וזה היה יושב לך כבר טוב טוב במוח, ואז מגיעים למתכונות עם פחות נושאים ללמוד והכל סבבה.

Flashkes

New member
בדיוק

זאת בעיה שלי ובגלל זה אני שמחה. וזה בדיוק הקטע, אין לי זמן ללמוד את זה למחר, עדין לא התחלתי ללמוד את שנות ה30, לא קראתי את זה אפילו, פשוט לא הייתי עונה על השאלות האלה...

נו תקנאו!!!

אני לא עושה אותו וזה..

HairyPoota

New member
אני עושה...

אבל למדתי שעתיים שלוש... ואם אני רוצה יש לי מועד ב'...ואם אני נכשל במועד ב' יש לי מועד ג'!

[קנאה]

אני עושה אותו בלי להתכונן... מבחן שעבר גם לא התכוננתי וקבלתי 92. זה מקרב אותי אליך במדד הקשיחות?

למעלה