מוכנה רק בקבוק

אני אנסה עכשיו בלילה

עוד לא היה לה זמן כזה היום... את חושבת שזה יעביר לה את זה, או רק יעזור באותה הנקה?

מינימי2

New member
שאלה

האם כשאת מתחילה להניק אותה זרם החלב מהיר ומתפרץ או אולי לוקח זמן עד שהחלב מגיע והיא צריכה להתאמץ קצת על ריק? לפעמים הבעיה היא בזרימת החלב וניתן לפתור את העניין די בקלות.

מוכנה רק בקבוק

הבת שלי בת כמעט ארבעה חודשים. יונקת בלבד, כשכמעט פעם ביום היא מקבלת בקבוק של חלב שאוב כשאני לא נמצאת. אני משתמשת בקבוק אוונט עם הפטמה עם החור הכי קטן. עד לאחרונה היא שנאה בקבוקים, והיתה אוכלת בהעדרי מינימום, כדי להחזיק את עצמה עד שאני אחזור (בסך הכל הלכתי ל- 3-4 שעות כל פעם). בשבוע-שבועיים האחרונים היא פתאום התחילה להסתדר עם הבקבוקים, וגמרה את הכל עד שהגעתי. היום ואתמול נראה שהיא לא מרגישה טוב. היא בוכה הרבה מאוד, לא ישנה טוב ולא אוכלת טוב. נראה לי שאולי מתחילות לצמוח לה שיניים, כי היא מוצצת מאוד חזק את המוצץ, ונושכת את האצבעות שלה. היום היא פשוט לא הסכימה לינוק. נראה שהיא רעבה, וכל פעם שאני מציעה לה שד, היא פשוט צורחת (לפעמים היא מנסה ואז צורחת). בסוף נשברתי, ונתתי לה בקבוק, ולהפתעתי היא אכלה אותו ברעב גדול, וסיימה הכל ממש עד הטיפה האחרונה. ככה כבר כמה ארוחות. מה יכול לגרום לזה? ומה יכול לפתור את זה? אתן חושבות שזה זמני או שכאן נגמרה לי ההנקה??? אני לא חושבת שאני אעמוד בלשאוב לה חלב כל הזמן (אני מוכנה לעשות את זה באופן זמני, אבל לא קבוע). ניסיתי כבר להיניק אותה בחושך, בעמידה, בכל מיני תנוחות. היא הסכימה לינוק פעם אחת טיפה, אחרי שנגמר החלב בבקבוק עוד קצת מהציצי, אבל לא חזרה על זה. אודה מאוד על תשובה, אני ממש לחוצה מהעניין.

יש לי זרימה חזקה

בהתחלה היא ממש היתה משתנקת מהזרימה, עד שלמדתי לרכון אחורה, וגם היא למדה להסתדר עם זה. גם עכשיו, כשהיא מוציאה את הפטמה, ממשיך להשפריץ עליה חלב...

מינימי2

New member
אולי מה שמפריע לה זה הזרם החזק?

כדי למתן עוד יותר את הזרימה את יכולה ללחוץ על השד בתחילת ההנקה בתנוחת מספריים (אצבע מעל לפטמה אמה מתחת, הפיטמה באמצע, וללחוץ חזק). מאוד יכול להיות שמשהו עובר עליה... וירוס זה או אחר או אפילו שיניים אם כי קצת מוקדם לזה. ואולי סתם הבינה שמהבקבוק קל יותר לאכול והיא מעדיפה אותו.... אם חשוב לך להמשיך להניק אל תתפתי לתת בקבוקים. נסי להאט את הזרם בתחילת ההנקה. אם היא רעבה ובכל זאת מתעצבנת נסי להרגיע אותה קצת ושוב להציע ציץ. בעיות רבות מסתדרות עם הזמן כשלא מוסיפים בקבוק, אבל כשמתחילים עם תוספות תמ"ל מזמינים בעיות שעלולות לחבל בהנקה. בהצלחה:O)

למעלה