מוכן לרכיבה

Goat On Bicycle

New member
מוכן לרכיבה

אחרי שהיו לי פדלים תקועים בקראנק ולקח זמן לפרק אותם, ועם ההמתנה לכל מיני חלקים, היום הרכבתי את הכל, מדדתי את השרשרת, קיצרתי לכמה שצריך והתקנתי. עכשיו הפיקסי שלי מוכנים לרכיבה.
הכידון זמני, אני מחכה שתגיע בדואר ידית ברקס שמתאימה לכידון הבולהורן שלי ואז אתקין אותו במקום הכידון דרופ..
(ויכול להיות שהקוג האחורי, שהוא כרגע 21 שיניים, גם זמני, הוא תקוע על הגלגל ואין לי כוח כרגע להתחיל לדפוק עם איזמל ופטיש בשביל להחליף לקוג 18 שיניים)

Goat On Bicycle

New member
עוד תמונה של הבנזוג החדש שלי

בחוף הים, השתזפנו ביחד, בעירום חלקי..

tal913

New member
אם היית חוזר בך מסיפור המרתון

היית אומר לך שהם מדהימים, אבל אחרי היציאה שלך מאוד קשה לפרגן לך

Goat On Bicycle

New member
לא יודע איך להגיב לזה P:

תודה :)

אגב, אלו היו רוכבי כביש בתריאטלון, לא רצי מרתון..

tal913

New member
זה לא משנה בכלל

אגב, אני מאמין שצורת הביטוי שלך נבעה מזה שנכנסת לפינה וזו בוודאי אינה ההתנהלות הרגילה שלך....

Goat On Bicycle

New member
ממש לא

לא נכנסתי לפינה. אני עומד מאחורי הדיעה שלי.
אם זה לא מתאים לך או לאחרים אחלה, אני לא מחפש להתחבב על אנשים תוך הבעת דיעה שהיא לא שלי..

tal913

New member
העניין זה לא אם מתאים ...

לי או לאחרים, לחשוב שלמישהו עושה טוב להפריע למתחרים שהתאמנו, השקיעו וטרחו, להכנס להם בדרך במתכוון ולהרגיש עם זה בסדר גם לאחר זמן, זו מחשבה מטרידה ביותר.
ללכת נגד הזרם לפעמים זה אחלה, באמת, ללכלך את המים, אף פעם לא!

Goat On Bicycle

New member
אתה באמת רוצה להיכנס לדיון הזה שוב?

1. הכביש הוא לא של אבא שלהם, גם לא של אמא שלהם.
כשאני רוכב שם אני לא סוגר את הכביש.
2. לא נכנסתי להפריע, רכבתי לידם, לא עליהם. זה שעיצבן אותם שמישהו מעז לרכב בכביש שהם החליטו שהוא של אבא שלהם זה בעיה שלהם.
3. אני מתנגד לתחרויות כאלו במקומות ציבוריים, במיוחד כשאלו תחרויות של בעלי כסף ובאות על חשבון אלו שיש להם פחות כסף.
ואם תרצה אסביר לך שוב על עובדי הקבלן שלרוב הם מהגרי עבודה/ פליטים שמנוצלים בתנאי עבדות בשביל לנקות אחרי האתלטים העילאיים.

הם רוצים לסגור איזור למירוץ? שיעשו את זה לא במקום מרכזי (ביום שבת בבוקר יש מאות אזרחים/ות משלמי ארנונה מאוד גבוה שזה הזמן היחיד שיכולים לרכב שם בלי להידרס ולהגיע לים דרך שם)

לא צריכה להימנע מאף אחד/ת גישה לים או למסלולי אופניים בגלל תחביב של כמה אנשים שיש להם מספיק כוח בשביל לגרום לסגירה בכפייה של איזור.

(ומבחינתי זה נוגע לכל תחום)

למעלה