"מויאלי בדם"

M O R I A 15

New member
זיו ויולי אתם שני חסריייי חייםםםםםם

והדיעות שלכם ממששששששש אבל ממששששש ל=======א מעניינות כאן אףףף אחד
באיזו זכות אתם ככה מעזים לבוא ולהיכנס לכאן ולהשמיץ את מויאלושששש
??????? יאללה הגעתם לי כבר עד כאןןן
תטוסווווו מכאןןן ומהררררררררררר
ואת הפסיכולוגיה בגרוששש שלכם על סקעת אתם תרשמו בפורום שלו
ל=============אאאאאאאאאאאא פה
כי זה ממששששששש ל=======אאאאא מעניין אותנו
בשביל זה יש שני פורום..
וזיו סתם שתדע.. מויאלוששש כרגע עובד על הדיסק שלו שעתיד לצאת בקיץץץ הקרובבב ב"ה
, כך שכל ההופעות האלו מהצד ממששש לאאאא מה שמעסיק אותו כרגע..
"סקעת הוא הזמר של המדינה, הוא מקבל את כל ההופעות הטובות ורוב המדינה אוהבת אותו" פחחחחחחחחחח עלקקקקקק
בנאדם אתה לאאא מחובר למציאות..
מותקקקק 862368 אנשים אמרו כבר את דברם........
וגםםםםםם 12 וחצי קילו' של פתקים אמרו את שלהם בפסטיגללל..
אז אתה יכול ר======ק לקפוץץץץ לי אתה וכל העלקקקקקק מה שאתה אומר

מפריע לך?!?!!? אתה כועס מזה?!?!

אז תחפףףףף לנווו מהפורוםםםםםםםםםםם ומי קילל את סקעת בכללל?!?! ראבקק יאללה יאללה תחפף לי מהעיינים מהר

אני בהחלט מצדיקה אותך

חברה שלי גם פגשה את סקעת ומויאל וגם מכל מה שאני קוראת בעיתונים ובאינטרנט ורואה בכל מקום ודבר אפשרי אז סקעת הוא סתם תפס גובה מכל הפרסום הזה ומויאל נשאר בדיוק אותו בנאדם- הוא לא השתנה אפילו בגרוש- הוא מצטלם עם כולם, הוא נחמד לכולם והוא משיב מכתבים לכל המעריצות שלו (ויש לו המון) אז כל הסקעתיות סתמו בלמו ותרגעו אם אתם רוצים להמשיך לאהוב את סקעת ולשבח אותו ורק לרדת עך מויאלוש שלנו אז בבקשה בשמחה אבל לא כאן, בפורום הזה כי כאן יש רק כוכב אחד ורק הראל אחד ושם משפחתו הוא מויאל

מאי 406

New member
בנות בבקשה בואו לא ניכנס לזה!!!

שסקעת יתנהג עם המעריצות שלו איך שבא לו זה לא אמור לעניין אתכן!!! אנחנו יודעים שמויאל מקסים בבמלוא מובן המילה, ואתן בהחלט מוזמנות להזכיר את זה בכל חצי שנייה, אבל אל תכניסו את סקעת לעניין! זה באמת לא קשור ולא הכרחי לדבר עליו פה ולהחליט שהוא תפס גובה על סמך מה שאחרים אומרים לכם! ובכל מקרה תזכרו שהוא לא אשם שהמעריצים שלו מעצבנים אתכן... תספרו עד 3 ותנשמו עמוק. רק אל תפתחו שוב במלחמה המעצבנת הזו!!!!

הם התחילו אני ימשיךךך

הם לא יגידו פה שום מילה רעה על הראל!! למה מאיפה באה להם הזכות הזאת אעלקקק?!?! יאלללההההה מקווה שהבינו שפה לא רשומים כאלה דבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יאללה יאללה מותקקקק

אתה יודע מה?!?! מעניין לי ת'תחת שהוא הופיע בכל זה!! אנחנו את הכוכב הא=מ=י=ת=י הכובש ממעלה אדומים, הצנוע ,היפה שלנו כבר מצאנו!! את הדברים שאתה אומר לא מעניינים אפ'חדדדדדדדדדדד אז תעוף לי מהפנים אבל מ=====================ה=================ר

זיו..קח תנופה ותעוף מפה מה באת

גם לפה?!!? לא מספיק סבלנו אותך בפורום כוכב נולד!! מה ניכנסת לפה?!?! כדי לך לצאת כי אנחנו ניכס בך חזק ולא רק בך אלה בכל המתלהבים שחושבים ת'צמם יותר מידי כמוךךך!! אוף מפה מהר כי אף אחד פה לא סובל אותך י'מכוער!!מה אתה חש ת'צמךךך?!!? מי ניצח בגמר מי?!!? מי ניצח בפסטיגל מי?!? ומה אתה מתלהב עם הבימה?!!?סקעת למה תיאטרון י'מפגרר!!

SimsY

New member
קודם כל מה את עושה כאן ?

זה פורום של הראל מויאל - באת לריב ? טוב אין הרבה שמעריצים של סקעת יכולים לעשות חוץ מזה... דבר שני - מי שהופיע בקדם בהופעה פאתטית זה בטוח פקעת - כי רק הוא יכול להביא כזאת הופעה... מי הופיע בקאמרי ? מליון שחקנים כבר הופיעו בקאמרי - אז מה נמאס לו לשיר הוא חשב שאולי הוא יצליח יותר כזמר מעניין -שכל פעם כשהבימה רודפת אחריו -מויאל זוכה - אז אולי כדאי שהבימה תרדוף אחריו... 1 + 1 = 2 שזה מספר הפעמים שפקעת הפסיד למויאל (באופן רשמי) מספר הפעמים הלא רשמי הוא פשוט גדול מידי מכדי להזכיר. מ.ש.ל

גם אני! אני אומרת..

נעשה להם עמבוש מרוקאי ! הם לא ידעו מאיפה ירדנו עליהם!

M O R I A 15

New member
חחחחח באמת כתבה מוזרההה../images/Emo122.gif

אממ.. מה שהצלחתי להבין זה:"גרשוני נשבה בקסמו של הראל מויאל {חח אתה לא היחיד..
}, הזוכה בתחרות אשתקד. "זו פעם ראשונה שהערצתי דמות" "הקהל רואה שהוא גורם לשינוי, שותף לשינוי והקהל מזדכך מזה. אבל כל הזוכים הם בגבולות המיינסטרים, הם אף פעם לא חורגים ממנו. מויאל ונינט הם בדיוק כאלה."
ושמו שם את שלושת התמונות העלפותתת של מויאלוששש

מאי 406

New member
הפעם כתבה אנטישמויאלית../images/Emo27.gif

אף כוכב לא זז? חכו לאלבום של מויאל!

1noa1

New member
טוב קראתי את כל השירשור ו..

אוקקיי תקשיבו!! זיו הזה סתם בא ללכלך ולהציק... אבל הוא לא מבין דבר אחד- התחרות כוכב נולד באה כדי לגלות כישרונות חדשים ולהפוך אותם לזמרים ואומנים. עכשיו- סקעת בחר ללכת ולהופיע בכל חור שמציעים לו. אבל מויאל בחר לא להופיע בכל המקומות האלה והוא החליט לעבוד על הדיסק. אוקי.. יפה לסקעת והכל מה שהוא עושה. אבל בשלב מסויים לאנשים יימאס ממנו, והוא הרי בלי דיסק ובלי כלום. וגם אין לו זמן לעבוד על דיסק כי הוא כל הזמן בהופעות גדולות. אבל למויאל, אחרי שיצא לו הדיסק הראשון יתחילו הופעות מ=ש=ל=ו, זתאמרת שהוא לא יופיע עם שירים של אחרים, אלא עם שירים משלו. ופה מי שיאהב אותו יאהב ומי שלא יאהב לא יאהב. אבל הוא יהפוך ל=א=מ=ן אמיתי. וזה כמו שאתם בוחרים איזה אומנים לאהוב ואיזה לא לאהוב. אבל עדיין יהיה לו את המקום שלו וסקעת ירד עם הזמן וכבר לא יזכרו מי הוא. אז עכשיו תענו לי על שאלת המיליון- מי בסוף יצליח יותר?

מאי 406

New member
הודעה מיותרת.../images/Emo31.gif

סתם נועתי.
אורחת חביבה כמוך לא פוגשים כל יום. אבל בכל מקרה אני נמנעת מלענות השאלה. אחרי הכל זה פורום הראל מויאל ודי ברור מה כולם יגידו... ואז יכנסו הסקעתיות ויקימו מהומה... עזבי מאמי. אין טעם להמשיך עם ההשוואות האלה... בואי נוותר על זה.

למעלה