"מויאלי בדם"

מאי 406

New member
"מויאלי בדם"../images/Emo27.gif

שם מעניין לכתבה מוזרה. תקראו ותסבירו לי מה הולך שם, ועל איזה סדרה לעזאזל מדברים?!

חח הגבתי שם לכולם

חחח מי שלא אהבתי את התגובה שלו ניכנסתי בו חחח מקווה שישימו כי באו לשם סקעתיותתת שחייבות נעל לפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

SimsY

New member
אני בטוח שהן מתוסכלות מסקעת

כמו שהוא מעצמו שהן מדברות ככה. בהתחלה הן היו יכולות להגיד שזאת רמאות אבל אחרי הפסטיגל ו-2:0 לא יעזור כלום!!! שיקבלו את העובדה מי למעלה ומי למטה אגב אם לסקעת נמאס כל הזמן להיות מתחת למויאל אז אשמח להחליף אותו

YULY1111

New member
תתחילו להוריד את האף

רואים מי מקבל את כל ההופעות היחודיות ועל רמה - כמובן סקעת ! מויאל עזב את טדי בגלל שלסקעת נתנו להופיע בהופעות המיוחדות ולמויאל לא, לכן הוא עזב לאחר שאביו רב עם טדי. אז תורידו את האף. מויאל זכה בשני תחרויות רק לאותו רגע אבל לא יותר מזה, רק אחרי זה רואים את התוצאות באמת וסקעת פורח ללא סוף, בכל מקום רוצים שהוא יופיע ואת מויאל לא רואים בשום מקום יחודי חוץ מהופעות לנוער.

מאי 406

New member
חחח את מגוחכת לחלוטין...

אני בטוחה שסקעת בחיים לא היה ממנה אותך לדוברת שלו.

SimsY

New member
ראינו בהחלט ראינו....

איפה סקעת עכשיו - פקעת עצבים נו טוב שם המשפחה - מעיד על תחום העיסוק :)

Z I V 7

New member
קחו דבר אחד בחשבון

מי הופיע בקדם, ביום ירושלים, מי שר את ההמנון? מי הופיע בקאמרי, אחרי מי הבימה רודפת? תעשו אחד ועוד אחד ותגיעו לתוצאה מי יותר טוב.

סליחה אבל אין לכם פורום משלכם?!

לכו לכו קנאים! המדינה בחרה את הכוכב שלה, סקעת הוא כוכב מהצד! (בשבילי)אז אם באתם הנה להציק לכו! למה אנחנו באים אליכם!?!? אתם באים לשנות את דעתי?! לדעתי הוא ה-כוכב! וה-כוכב שלי! אז כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה!

Z I V 7

New member
דעתך בכבודו מונח, אבל

למה יורדים סתם על סקעת? בגלל שהוא מופיע בכל מיני מופעים מכובדים ומויאל לא? תישארו עם המלך שלכם, אבל למה לרדת על סקעת שהוא הזמר של המדינה ושווה יותר מכולם? טוב, אם זה עושה לכם טוב, אז תמשיכו עם זה, אבל זה רק מתוך קנאה שסקעת מקבל הרבה יותר ממויאל, וזה אוכל אתכם, אחרת לא הייתם מזכירים אותו בכלל.

ראית שירדתי עליו?

הקטע למעלה עם המתחת מויאל זה הכל בגדר צחוק,קצת צניות אזמה.. אז לא באה לשכנע אנשים להעריץ את מויאל כי כל אחד אוהב את מי שהוא רוצה לא? ואני לא אומרת שסקעת גרוע .. סקע הוא אמן מוכשר אבל אני מתחברת יותר למויאל.. אין לי בעיה עם אלה שלא אוהבים את מויאל אבל יש לי בעיה אם אנשים שיכנסו פה לפורום כדי לרדת עליו ולהציק

Z I V 7

New member
בינתיים מי שיורד על סקעת

זה אתם. למה? זה עושה לכם טוב? אז תמשיכו, מי אני שאומר לכם מה לעשות? אבל זה נגרם מתסכול, ותביני בעצמך מה זה אומר.

נכון איך ידעת!

אני מזה מתוסכלת! אני בדיכאון! אני לא אוכלת כבר שנה! מאז הגמר של כוכב נולד! הניצחון של מויאל מאוד דיכא אותי... אני צריכה איזה כדורים להעביר אותם.. יאללה לך כבר לפורום סקעת! אתה לא מבין שאתה לא שייך לפה? פה יש אנשים שאוהבים אותו

Z I V 7

New member
אני לא שונא אותו

אבל תשלימי עם דבר אחד, סקעת הוא הזמר של המדינה, הוא מקבל את כל ההופעות הטובות ורוב המדינה אוהבת אותו. אין לי דבר נגד מויאל, אבל סקעת מצליח בהרבה יותר ואת יודעת זאת, אז למה סתם ללכלך על סקעת? ואולי זה מתוך כאב חבוי? חשבת על זה אולי? אז אם זה מרגיע אותך, אז תמשיכי, אבל האמת לא תשתנה, סקעת ישאר מבוקש על ידי כל המפיקים והמופעים.

אני לא לכלכתי עליו!

אומיגד כמה טמטום! ולמה שאני אשלים עם זה?! אתה לא מבין שהוא לא מעניין אותי?! כמו כל הסלבריטי שלא מעניינים אותי בארץ חוץ ממויאל אז די לדבר שטויות .

מאי 406

New member
עד לכאן הגעת זיו?../images/Emo46.gif

כל כך חשוב לך להלחם עם המויאליות שנדחפת גם לפורום שלהן?! קראתי את כל השרשור אף אחד פה לא ירד על סקעת. דווקט הפורום הזה נייטרלי לחלוטין בכל מה שקשור למלחמות ההראלים. הבעייה היא שבכל מילה קטנה שמזכירים את סקעת, כל הסקעתיות ישר מתנפלות. אני אישית משתדלת לא לדבר עליוף כי אני לא רוצה מלחמות מיותרות. אבל יודע מה? אם מישהי מביעה את דעתה- זו זכותה המלאה. אם יש לכם בעיה- זו לא בעיה שלנו. כיף לכם ללכלך על מויאל? תעשו את זה בפורום שלכם, לא שלנו. סקעת מבוקש יותר ממויאל? מעניין את הסבתא שלי. תקריצו את כל השטויות שבא לכם, אבל בבקשה לא לעשות את זה כאן. באמת שנמאס לנו מתובנות החוכמה שלכם.

bratz girl

New member
חשבתי למחוק את זה...

אבל אז החלטתי שלא... בנות יש לי בקשה אחת,מספיק עם מלחמות מויאל אם מישהו יתחיל עם זה אני פשוט יבוא ואמחק....אל תילחמו בזה!

חח למה שנשלים עם זה?!?!

מבחינתו יש ר===========ק כוכב אחד!! והוא מ=ו=י=א=ל וזיו....בשביל מה אתה פה?~~? בשביל שכוונה ניקפוץ עלייך?!!? יאלללההה סע מפה!!

bratz girl

New member
שני...

אנחנו יודעות מי הכוכב ואנחנו יודעות מי זכה בפסטיגל... חבל לנו להתעצבן על כל אחד שדעתו שונה משלנו.... את יודעת מי הכוכב את מאמינה בו ותומכת בו וזה הכי חשוב!

למעלה