מוט טלסקופי לאוהל

rshibi

New member
מוט טלסקופי לאוהל

נאבד לנו מוט טלסקופי של האוהל. מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה - יש לי מידות והכל...

natyh

New member
איזה אוהל?

מניסיון הייתי מנסה את לפידות היתה לי פעם בעיה דומה . או יבואן אחר .

sela v

New member
הייתי מנסה דבר ראשון

את החנות בה קניתי את האוהל.

rshibi

New member
תודות לכם

האוהל מתוצרת REI ונרכש בקליפורניה לפני שנתיים. אני כמעט בטוח שהמוט הטלסקופי הוא אוניברסלי. אנסה את לפידות מחר...

pako27

New member
ממש לא נראה לי שאוניברסלי

אבל בהצלחה.....REI מלבד מותגים ידועים מוכרים את המותג שלהם ... כמו כן לכול אוהל יש מידות שונות אלה אם יש לך מזל !

sela v

New member
יש להם אתר

תנסה לראות אם הם מוכנים לשלוח לישראל.

pako27

New member
זה החיסרון בלקנות מותג שאינו בארץ

???????????????? אם חסכת כסף שקנית דרך האתר או בחו"ל זה שווה את המועקה ? הטירטור? האופציה שתצטרך לקנות חדש (זה עוד כסף) בלי להיכנס למחיר וכו' ....... זה פשוט שאלה שמטרידה הרבה מטיילים ומענין אותי לדעת . מה גם שלדעתי יש מחירים טובים גם פה בארץ . אבל זה מענין לשמוע דעה של מישהו שבבעיה . אשמח לשמוע .

pako27

New member
חוץ מיזה תן מידת אוהל וסוג מוט אולי

אני יכול לעזור ............... בהתנדבות !

HelloweeN

New member
תלוי עד כמה ההפרש במחיר מעשמעותי.

מניסיון, ציוד לתרמילאים בארץ ביחס לחו"ל הוא לא יקר, אפילו יותר זול ברוב המיקרים (מאירופה וארה"ב)). אם כמובן אתה נופל על סייל בחו"ל, אז אין מה להשוות. במילים אחרות, מותגים יקרים (בנזיניות למשל) עדיף כבר להביא מחו"ל ששם יצא לך יותר זול בכ-30%. אם ההפרש בשבילי הוא לא משמעותי, אז ברור שאעדיף לקנות בארץ.

pako27

New member
מהטיולים שלי

בחנויות ברחבי אירופה ובתערוכות ציוד אני מסכים אתך לגמרי ותודה על הדעה האישית שלך . אבל מענין אותי לדעת את דעתו של הבחור עם התקלה , איך זה מתקבל אצלו ? מה ההרגשה שיש תקלה ? האם REI נתנו פיתרון הולם ? והאם זה שווה לדעתו כאחד שחווה תקלה .

למעלה