מוטרדת...

poli36

New member
מוטרדת...

אני בת 36, בזוגיות מזה 9 חודשים ובנובמבר הקרוב - חתונה אני מאד אוהבת את בן זוגי, ונמשכת אליו, אם כי בפגישה הראשונה לא נמשכתי אליו ומהפגישה השניה בה היה גם מגע, התחברתי אליו בשניות, ממש התמגנטות. כייף לנו יחד במיטה. אנחנו שנינו מסופקים. ועד עכשו פחות או יותר כל שבוע היו יחסי מין (שיחסי מין יכול להיות עינוג רק של אחד מבני הזוג ולא רק סקס) לפחות 4-5 פעמים , לפעמים 2-3 ביום ולפעמים באופן יומיומי. (הממוצע - 5 פעמים). היה שבוע אחד שהיו רק 3 פעמים ובשבוע שעבר היו פעמיים (כן כן אני סופרת....פולניה או לא... (-:). אני מתחילה להיות מוטרדת מירידת הכמות. בן זוגי מאד אוהב מין וחלק משגרת השבוע שלו זה להיכנס לאתרי פורנו ולראות סרטי וידאו או תמונות של בחורות. הוא גם זה שיזם עד כמה את הכמות היחסית גדולה הזו של יחסי מין (אני יוזמת אבל פחות). ואני תוהה למה הוא כבר לא יוזם בזמן האחרון וגם כשכן זה נראה כאילו הוא עושה את זה כי אמרתי לו משהו בעניין והוא רוצה לרצות אותי. אני פחות זקוקה ליחסי מין אבל בעיניי יחסי מין הם אינדיקציה לכמה הוא רוצה ונמשך אליי ואם הם קיימים פחות אני מרגישה פחות נחשקת וגם חוששת ששהוא יפנה את כל האנרגיות שלו לנערות הפורנו....ואולי גם לדברים אחרים האם לדבר אתו על זה שוב? האם להניח לזה? האם זה יכול להיות סימן לבעיות אחרות ? כשדיברנו על זה אז הוא אמר לי שברור שעם הזמן נכנסת שגרה ואנחנו מכירים אחד את השני מצוין ואז הסקס הוא כאילו פחות מרגש. אני מפחדת שאם זה כך אחרי 9 חודשים, מה יהיה עוד שנה-שנתיים-חמש? הוא יבגוד בי כדי לספק את הריגושים שלו?? בקיצור, אני מוטרדת ודואגת. יש מה לעשות? תודה מראש

../images/Emo24.gifפולי שךום!

ראשית שיהייה במזל טוב! התהליך אותו את מתארת הוא נורמטיבי לחלוטין. יחסי מין בתחילת קשר, אינם כמו בהמשכו. נכון שעברו "רק" 9 חדשים, אך אני יוצא מנקודת הנחה ששניכם כבר לא צעירים מי יודע מה ולשניכם עיסוקים, עבודה וכו'. כפועל יוצא מזה יש פחות מין..... אתם עדיין בנורמה
. המלצתי היא שתניחי לזה. זאת יותר חרדה שלך ממציאות עגומה!! אם בא לך תזמי מין אבל לא ממקום של צריך!! ולא ממקום של חרדה!! עידן מיליצ'ר

למעלה