מוטרדת

3דוגית

New member
מוטרדת

מכיוון שלפני מס' שבועות קבלתי את ההבחנה שיש לי אדנומיוזיס, בין חרדה לתיקווה, אני מנסה להבין מה זה אומר אצלי, לכן, קבעתי תור אצל דר סוריאנו בשבוע הבא, האם הוא יוכל לקבוע את רמת המחלה והשלכותיה? האם מישהיא עשתה בדיקת mri לצורך אבחון מדוייק? חוץ מזה האם מישהיא מכירה את דר דירנלפד, רופאת פיריון, מבית חולים כרמל? השעה 5:00 לפנות בוקר לא מצליחה להירדם....... לצורך השיתוף, לאחר הלפרסקופיה המחזור שלי הפך להיות יותר מסיבי, לפני כן היה מאוד דליל ומצומצם. האם זה אומר משהו? רוצה לאחל לכולן שבוע טוב עם פחות כאבים והרבה תיקווה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קודם כל בלי לחץ...לחץ לא בריא לשום דבר. במיוחד לא לאנדו', בעצם לכל מחלה שקשורה למער' החיסונית stress לא בריא במיוחד! אנדו' אומנם מחלה מעצבנת, כואבת ומתסכלת מאוד אבל ניתן לחיות איתה בעזרת דרכים קונבנציונליות או אלטרנטיביות ובסופו של דבר גם להרות! אני מבינה שאת כבר אחרי ניתוח לפרסקופיה. האם סוריאנו ניתח אותך? אם כן, סביר להניח שבזמן הניתוח כבר יכלו לאבחן את רמת האנו' שלך. אני לא עשיתי בדיקת mri כך שאין לי מה לומר לך בנושא. לגבי דר' דירנלפד, לא מכירה אותה אבל אולי כדאי לך לעשות חיפוש במאגר הרופאים או בכלל באינטרנט. אצלי לא שמתי לב אם אחרי הניתוח המחזור שלי הפך לכבד יותר או כבד פחות. בכל מקרה הוא אף פעם לא ממש יציב וזה תלוי באורך המחזור שלי. שמתי לב שאם המחזור ארוך במיוחד אז הוא גם מן הסתם כבד יותר...נשמע לי הגיוני. שימי לב אם אולי בגלל הניתוח המחזור שלך נדחה ואז תוכלי אולי גם להבין איך הגוף שלך עובד. דוגית יקרה, מאחלת לך בחזרה שבוע טוב ורגוע, בלי כאבים ועם המון תקווה
והכי חשוב שתחזרי לישון
בלילות ושלא תסתובבי כאן בפורום בשעות כאלו בגלל דאגותייך לאנדו'

3דוגית

New member
אסטרוגן?

תודה על האיחולים, אני מקווה שכאקבל תשובות יותר מדוייקות- ארגיש טוב יותר. ניתוח אותי פרופסור גולדנברג ורועי משיח. את דר סוריאנו אראה בשבוע הבא. בינתיים, הרופא המטפל, לפריון, שמוכר כאן בפורום, אמר לי לקחת 3 פרוגינובה ליום, כדי להכין את הרירית להחזרת עוברים,ואני קראתי שחושבים שאחת מסיבות המחלה, אדנומיוזיס, היא עודף אסטרוגן ופחות פרוגסטרון, אז אני חוששת והולכת לקבל חוות דעת נוספת, על דירנפלד וניפלאותיה שמעתי מפורום תרומת ביציות. לא יודעת .........................................................

דוגית ../images/Emo24.gif

ימים לא קליך עוברים עליך, מקווה שהערפל יתפוגג בקרוב ושתקבלי בשורות טובות של תקוה לגבי האנדומיוזיס
על דירנפלד לא שמעתי. לגבי אסטרוגן- זה האויב שלנו מבחינת הסימפטומים, זה ההורמון שגורם לליבוי המוקדים ולכאבי האגן שאופיינים לאנדו', אבל מה? זה גם ההורמון שאחראי לעיבוי הרירית ולהכנתה לקליטת הריון והשתרשות עוברים, רבות מהבנות כאן חשו התדרדרות במצבן אחרי טיפולים ומשום כך הפסקות ארוכות בין טיפולים על דקא. ארוך לא נדירות כאן. נדיר שתמצאי כאן מישהי שעברה טיפול חודש אחרי חודש.. מינון של 3 פרוגינובה הוא מינון סביר להכנת הרירית, קחי בחשבון שבתקופה זו את עלולה לחוש בהחמרה בסימפטומים של המחלה. אשמח לשמוע עדכונים ממך
מחזיקה לך אצבעות

../images/Emo207.gifלגבי דרכים אלטרנטיביות:

מחפשת מדקר שמתמחה בפוריות ואולי אפילו באנדו'. המלצות יתקבלו בשמחה.

ועונה על שאלותיך -

במקרים קשים, בבדיקה קלינית (ואגינאלית ו / או רקטאלית) סוריאנו יוכל לומר לך מה דרגת המחלה. השלכותיה לא קשורות לדרגה כי פשוט לא ניתן לדעת, על כל אחת המחלה משפיעה אחרת, יש מי שחווה הרס של איכות חיים והתמכרות למשככים והתמודדות קשה מאד מאד ויש אחרת שלא מושפעת כמעט בכלל- אי אפשר לדעת. MRI נעשה כלי נפוץ לקביעה מדויקת של מיקום המוקדים בפרט לפני ניתוחים. לא תמיד הוא אפקטיבי אבל ניתן כחלק מפרוטוקול לפני ניתוח כמו גם הבדיקות הנילוות, אולטרא כליות, צילום ריאות וכד'. לגבי אופי המחזור אין לי מושג, היית בדיכוי לפני הלפרסקופיה? כי זה יכול להסביר את השינוי.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gif

מבינה את החרדות שלא נותנות לנפש מנוחה גם בשעות שהשינה יפה להן
על השאלות בואינג ענתה ורק אוסיף שגם אני לא מכירה את ד"ר דירנפלד. מקווה שככל שתהליך הטיפול והאבחון יתקדם התקווה תתפוס את מקומה ואיתה ההצלחה המיוחלת.

3דוגית

New member
../images/Emo178.gif אני עדיין מבררת

היי מקסימות, תשובת של בוינג 707 אכן עונה על הבעיות שלי, במהלך הטיפולים אני מאד סובלת ו3 פעמים אושפזתי בבית חולים. יש לציין שבלי ולפי קבלת התרופות אני בריאה ומתפקדת כרגיל, הבעיות שלי התחילו אחרי מתן התרופות לפריון. לגבי דירנפלד היא רופאה שכעת מאוד מצליחה בתחום הפריון מכיוון שהיא גם עוסקת בקשר גוף נפש וגם מתחום המחקר ויש לה הריונות מיוחדים, מצרפת לינק לכל המתענינות שווה בדיקה וקריאה http://www.clalit.org.il/carmel/Content/Content.asp?CID=19&u=282 אם לא הצלחתם כנסו לגוגל- בית חולים כרמל- מחלקות- ivf היא מקבלת מכל הקופות. ויש לי חברה שאחרי 18 ניסיונות עברה אליה ו........הצליחה. אוספת ומקבלת את ברכותיה של רומיה ומי יתן ואתקדם בתהליך

למעלה