מוטרדת
הכרתי מישהו לפני מעל שנה, ב1 הפורומים. התחלנו בשיחות במסנג'ר, והיה מאוד נחמד
לפני חצי שנה הוא בא אליי והיה הכי כיף שבעולם. המשכנו לדבר במסנג'ר והוא רמז לי על נשיקה. אחרי חודשיים בערך נפגשנו פעם שנייה, ראינו סרט אבל הייתי די מצוברחת אז לא היה כלום. המשכנו לדבר במסנג'ר, הפעם הוא דיבר ביתר רמיזות על נשיקה. נפגשנו בערך לפני חודש והיה מדהים. בסוף הערב אפילו התנשקנו.. אני מרגישה מאוד קשורה אליו. יש לנו אותו חוש הומור והוא מאוד מתאים לי גם באופי. הוא גדול ממני בערך ב5 שנים (אם זה היה עם מישהו אחר זה היה מפריע לי
) והוא גר רחוק ממני, משהו בסביבות השעתיים נסיעה. לאחרונה אני מאוד חושבת עליו, מאוד מתגעגעת. למרות שלא ממש אמרתי לו את זה, אני מרגישה כאילו אני מאוהבת. (וזה לא קורה לי הרבה) בכל מקרה, אני די תקועה. מצד אחד אני מאוד רוצה אותו כידיד, כי יש לו אחלה אופי ואני מתה עליו. מצד שני אני די חושקת בו, ואני מפחדת שאולי זה יהרוס את היחסים הטובים שלי איתו. אני מפחדת שמהנקודה אליה הגענו, אם אני לא ארצה קשר רציני זה רק יתדרדר. מה גם שהוא גר די רחוק, ואני מאמינה שלא יצא לנו הרבה להיפגש. אני לא יודעת בדיוק מה הוא מרגיש, אבל בטח יש לו משהו כלפי. כמו שהזכרתי, הוא יזם את הנשיקה. מה לעשות? יש הצעות?
הכרתי מישהו לפני מעל שנה, ב1 הפורומים. התחלנו בשיחות במסנג'ר, והיה מאוד נחמד