מוטרדת...

מוטרדת...

יקרות
דקה לפני שזהו רציתי לסגור על פונדקאות בגרוזיה-טרם החלטתי אם ניו לייף או מנור אבל היעד גרוזיה כמעט סגרתי לעצמי בראש
שוחחתי עם חברים אמש שעשו פונדקאות בארץ ואמרו לי שלא אעשה בגרוזיה פונדקאות כי ההצלחות שם מאוד נמוכות ומשום מה אין שם הצלחות טובות,ואם יש כבר הצלחה זה כמעט אף פעם לא בסבב הראשון ואם כן אז רק אחרי כמה סבבים בניגוד למקומות אחרים שיש הצלחות כבר בסבב ראשון בגלל שהמחיר שם נמוך לפונדקאות בגרוזיה ובגלל זה שמשלמים על כל סבב ולוקח כמה סבבים אז בסוף הסכום יוצא לא מעט וכמו כן המיכשור שם פרימיטיבי בגרוזה וזה פחד אלוהים..
לא יודעת מה לחשוב זה מפחיד אותי..

מה אומרות מניסיונכן או מסיפורים שמעתם?

בשורות טובות

לא עשיתי מעולם

אבל בסיכומו של דבר לכל מקום יש שני צדדים. תמיד יהיו אנשים שהיו מאד מרוצים ואנשים שהרבה הרבה פחות (זה נכון גם לגבי פונדקאות בארץ).
אני עברתי פונדקאות בארץ ולו עמדה בפני הבחירה - הייתי חוזרת עליה. אבל יודעת שיש גם הרבה זוגות שמאושרים עם הבחירה בגיאורגיה.

בדקי היטב מה מציעיםפ בשני המרכזים ואיפה מרגיש לך יותר נוח ובטוח.
האם האופציה של הארץ פתוחה בפניכם מבחינת וועדה? יש מקום לשקול גם את זה?

natasaa

New member
ואת אחוזים בארץ בדקת? את אחוזים בארה"ב בדקת?

תראי - אני מייצגת חברה שעוסקת בפונדקאות במספר מדינות כולל בישראל, ולכל זוג, לא משנה לאן הוא פונה, אני אומרת - צריך להיות מוכן לשלוש ניסיונות, ולא לצפות הצלחה מפעם הראשונה.. חייבים להיכנס לתהליך עם עיניים פקוחות.. לנו היום יש זוגות שהצליחו בפעם הראשונה/שניה/שלישית/רביעית.. יש גם זוגות שאחרי שלוש ניסיונות מוותרים ועוברים למקום אחר.
כמו שכתבתי קודם בפורום - וזה תקף לכל מקום בעולם, סיכויי קליטה מניסיון ראשון לא גבוהים בשום מקום בעולם, לא בישראל, לא בארה"ב, לא בהודו ולא בגאורגיה. מה שחשוב זה עלות של כל ניסיון נוסף, פרופורציוני לאיכות המרפאה. קחי נגיד את זוג הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4341697,00.html - עשו כמה ניסיונות בארה"ב, לא הצליחו ושרפו 120 אלף דולר!!
לגבי מיכשור, אני מאוד מאוד ממליצה לבקש דגמים ולהתייעץ עם רופאים ולא עם חברים.

במה תלוי כמה מהר תקלטו? בטיב העוברים שלכם, פונדקאית, תרופות והחשוב ביותר מזל / אלוהים. אם יש לכם עוברים טובים - תקלטו מהר, עוברים לא טובים - ייקח זמן - בכל מקום בעולם. היתרון בחו"ל הוא שניתן להמשיך את התהליך עם פונדקאית אחרת במהירות.

המלצתי הכנה היא ללכת עם הלב.. אם את חוששת מרפואה בחו"ל, וזה יגרום לך להיכנס לתהליך לא שלמה - אל תעשי את זה בחו"ל, אלא בארץ.. גם אם תרצי לעבור פונדקאות בארץ, אוכל לעזור לך.

למשהו ממני2

ראשית אין חכם כבעל ניסיון כך אומרים...
אנחנו עברנו תהליך פונדקאת בארץ ובחו"ל בגרוזיה [דרך ניו לייף]
אני ממש לא מסכימה איתך שאחוזי ההצלחות בגאוגרייה נמוכים מהארץ.
אני חושבת שאחוזי ההצלחה תלויים בכל כך הרבה מעבר לפונדקאית-כמו איכות העוברים,פרוטוקול,וכו'...
גם בתהליך פונדקאות שעברנו בארץ,וגם בתהליך שעברנו בגאוגרייה-הפונדקאית נקלטה בפעם השנייה...
אני אישית מכירה 2 זוגות בתהליך פונדקאות בארץ,שעברו 6 ניסיונות כושלים...

וזה ממש לא משקף את אחוזי ההצלחות בארץ.
לגבי המיכשור שםכפי שכתבתי כבר בעבר-כל מהלך ההריון האחרון היה בליווי מקצועי ואנושי
של פרופסור ישראל שפירא המקסים

הוא זה שאמר לנו שהמכשיר
שממנו נעשתה הסקירה[הראשונה,והשנייה] הוא אותו מכשיר משוכלל שיש לו בקליניקה הפרטית שלו!!!!
כך "שפחד אלוהים" זה ממש אבל ממש לא

לסיכום:יש יתרונות וחסרונות בשני התהליכים!
אנחנו יכולים להמליץ בחום
על התהליך הנפלא שעברנו בגאוגריה!!

בהצלחה רבה לכולם

למעלה