מוטרדת נורא

הכגג

New member
מוטרדת נורא

כל כך מוטרדת ולא נעים לי להתקשר לרופא שלי במוצ"ש- ועד מחר אחה"צ כבר אטפס על הקירות- אולי למישהי יש נסיון עם דימום אחרי הפלה? עברתי גרידה לפני שבועיים אחרי הריון מ IVF והפלה נדחית שהתגלתה ב U.S בשבוע 9. מאז היה לי דימום חלש שהלך והתמעט עד שכמעט נעלם ופתאום היום התחילו כיווצים של הרחם ודימום מאסיבי כמו במחזור. מפחדת נורא שזה שאריות שלא יצאו/ זיהום ועוד דברים נוראיים שההיפוכונדריה שלי ממציאה... ואולי זה פשוט נפילה מאוחרת של הורמונים? לא יודעת. למישהי יש נסיון עם זה?? המון תודה מראש...

לי זה קרה

אמנם אני לא הייתי צריכה גרידה בגלל שלשמחתי נהכל נפל טבעי (גם כן בשבוע 9) היה לי דימום שנגמר ואחרי 6 ימים נקיים לגמרי התחיל דימום שהיה נראה כמו מחזור הלכתי לבדיקת דם וUS והתברר שזה לא מחזור אלא שאריות שממשיכות לצאת. הרופא שלי אמר שזה נורמלי לחלוטין ואין מה לחשוש. והיום זכיתי באמת לקבל מחזור אמיתי (לפחות אני מקוה) תוכלי לנסות לקבל תשובות בפורום אבדן הריון שם יש יותר בנות שמכירות את זה.

ginger5

New member
הי

אצלי היה דימום אחרי 3 שבועות מהגרידה שהסתבר שהיה המחזור. לא נראה לי שאת צריכה להיות מוטרדת גם אם זה לא המחזור כי יש לפעמים אי סדירות ודימומים אחרי הפלה. בכל מקרה תעדכני את הרופא שלך מחר.

הכגג

New member
המון תודה

שהרגעתן אותי!! (וזה לא כל כך קל עם כל האפשרויות המפחידות שמסתובבות לי בראש) שיהיה לילה טוב...

למעלה