מוטי שאלה לי אליך

DrorCh

New member
מוטי שאלה לי אליך

מישהו פה לא מזמן האלה את הרעיון של שימוש בראשים מיוחדים לתרסיסי ספריי כדי להגיע לרמות דיוק שונות העסק הזה נשמע אני חייב להודות הרבה יותר זול ממברשת אוויר אתה מכיר את זה ויודע משהו על ציוד כזה ועל איכויות שלו ? אני חי ממש מהיד אל הפה והתקציב שלי לצורכי מחייה בכלל די נמוכים אבל בכל זאת אני רוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר האם האיר בראש הוא רק כלי קיצור ונוחות או שבאמת אי אפשר לעשות בתרסיסי ספריי את אותה העבודה ?

moti80

New member
דרור תשובה לי אליך ../images/Emo140.gif

באופן חד משמעי אוכל להגיד כי עבודה עם ספריי לא משתווה לעבודה באייר בראש. הסוג המקצועי ביותר של אייר בראש שקיים עובד בשיטה שנקראת "פעולה כפולה" (DOUBLE ACTION). בעזרת הפעולה הכפולה יש לך שליטה מלאה על עוצמת האויר וכמות הצבע - מה שאתה לא יכול לשלוט בספריי. ספר לי בבקשה לאילו שימושים אתה רוצה להשתמש באייר בראש. ואני בטוח שתוכל למצוא ערכה שמתאימה לצרכיך ולתקציב שברשותך. יש את האפשרות (הפחות מומלצת) לקנות אייר בראש יד-שניה. פשוט צריך לחפש אייר בראש טוב (אני מוכן לעזור לך בזה). אפשרות אחרת שניצבת בפניך היא לקנות מחברה קצת פחות מוכרת ואז המחירים זולים...אני מוכן גם להמליץ ולבדוק לך על מחירים ודגמים. שמש מוטי

DrorCh

New member
ובכן

הייתי רוצה לצייר על קירות אבל יש לי בחדר רק 4 הייתי רוצה לצייר על בדים או פלטות עץ גדולת אני מאמין שאני רושם די טוב אבל בצביעה אני חלש אני מתפתה וקונה המון סוגי צבעים אקריליק שמן עפרונות פסטלים פנדה וכו אפילו נסיונות ממוחשבים אבל עדיין לא מצאתי סוג מסויים שממש הצלחתי להתחבר אליו יש משהו באיר בראש שגורם לי לחשוב שאפשר להגיע לתוצאות מקסימליות במינימום שליטה או מאמץ לא שאני מזלזל אבל בוא נצא מנקודת ההנחה שיש לי יד לרישום אבל לא לשליטה בצביעת כתמים ומתחמים שמירה על אחידות צבע ומעברי צבע אתה יכול להכנס ללינק הזה יש בו מספר מהציורים שציירתי בשנה האחרונה http://photos.walla.co.il/dror_disney

moti80

New member
ביררתי לך קצת

אלו שתי חברות מובילות בתחום. פאשה, נחשבת לרולס רוייס של האייר בראש... אני מאוד ממליץ לך, באם אתה קונה אייר בראש - להזמין מחו"ל. זה פשוט יצא יותר זול!!! אבל תעשה סקר שווקים לפני כן (כי אני לא מכיר כל כך טוב את המחירים של באדגר). הנה האתרים של החברות. רק לציין עבורך - רק דאבל אקשן!!!! פחות מזה זה סתם מעצבן ולא מקצועי ואז באמת עדיף לך לצייר עם ספריי!!! בנוגע לקומפרסור - שוב הכל תלוי לשימוש שלך. אם אתה מצייר על ניירות קטנים, אז יש קומפרסורים קטנים כאלו שממש אפשר לשים אותם על השולחן והם מספיקים בהחלט לצורך זה והם עולים עד 300 ש"ח. יש קומפרסורים קצת יותר גדולים בעלי מנוע בוכנות (עושה קצת רעש) והמחירים הם עד 600 ש"ח ואתה יכול למצוא במחצית הסכום. לא ממליץ לקנות קומפרסורים משומשים - אלא אם כן אתה קונה מחברה שמשפצת כמו "אסולין קומפרסורים" שנותנים לך אחריות על הקומפרסור. כשאתה קונה קומפרסור אתה צריך קומפרסור עם דוד לחץ. דבר זה מאפשר לך עבודה רציפה בלי ירידת לחץ אויר - גם כשהקומפרסור דוחס את האויר. בדגם אחר, פשות כל פעם ירד לך הלחץ ואתה תצטרך להמתין עד שהוא יעלה בחזהר וכך חוזר חלילה. אפשרות נוספת שניצבת בפניך היא לקנות מיכלים של אויר דחוס (כמו ספריי). המיכלים באים בלחצים שונים ובגדלים שונים וחלקם ניתנים למילוי חוזר. אם כבר עסקתי במיכלי לחץ - יש לך אפשרות לקנות בלון אויר (כמו של צוללנים - בערך) שהוא גדול יותר, עמיד יותר ויעיל יותר מהמיכלים הקטנים. את המיכל אתה יכול למלא כמובן בכל תחנת דלק והאויר מספיק לעבודה ממושכת יותר. שמש מוטי

moti80

New member
כמה אתה יכול להשקיע בכל העניין?

אני מוכן בתחילת השבוע לברר לך על ציוד משומש וטוב..אם תרצה. בנוגע לטכניקה של האייר בראש - מיומנות צריך וצריך להתאמן הרבה. מה שכן, יש כל כך הרבה דברים שאתה עושה באייר בראש תוף שניות ממש ועם מכחולים היה לוקח לך להגיע לאותה תוצאה שעות רבות. בנוסף, בעזרת מיומנות בינונית אתה יכול להגיע לתוצאות מרשימות וכל מה שתצייר פשוט יראה טוב! שמש מוטי

למעלה