מוטי מוטי מוטי........

שקדי

New member
מוטי מוטי מוטי........

ובכן הגענו אל הצריף בו גר הוא מוטי ובו אוכל הוא ושותה הוא וישן בחור נפלא אם הצלחה יש לו כזאתי אם מידי ערב מחכות לו שלושתכן הוי מוטי מוטי האהוב זה לב של גבר כשהוא חיבק אותי אח זה היה חלום מתי היה זה??כשנכנסתי אל החדר והוא זרק אותי ישר מן החלון מוטי מוטי מוטי זה לא סתם בחור אידיוטי עוד שנה אם ישתלם הוא עלול להיות מם מם נתחננה ערב ערב מוטי חור לך בגרב אבל מוטי האהוב שח באמת זה לא חשוב והלב ממש נצבט אך למוטי לא איכפת אך למוטי לא איכפת אני זוכרת איך שמוטי בא אלינו עם הזקן??לא עם קרחת חדשה חשבתי אז אולי יביט גם קצת עלינו אך מה אידיוט כזה מבין בלב אשה אח איזה פרד איזה סוס אח מוטי מוטי אנחנו עוד מעט נמות פה על הסף את הגרבים אתקן לו...איזו שטות היא כמעט שנה אנו מבקשות זאת מידיו מוטי מוטי מוטי זה לא סתם בחור אידיוט וגרבים לא יתן בעצמו הוא מתקן לו שמעתן את זה אפילו איך הוא שר את את חכי לי איך אם הוא מבסוט רק קצת מספר הוא חמל צ´יזבאט והלב ממש נצבט אך למוטי לא איכפת אך למוטי לא איכפת בנות צריך למצוא מוצא נו נו נקשיבה ובכן צריך למצוא מוצא מתוך הסבך אולי נפתח עליו פתאום באופנסיבה את רק שכחת שמוטי זה הוא בפלמח אולי נתקיף אותו הוא לא נכנע זה מוטי אולי נחניף לו ונכבוש אותו אז חיש אני אהיה לו כך אומר כסטן למותן אז הוא ישאל אותך מדוע את טרי אינטש מוטי מוטי מוטי זה לא סתם בחור אידיוטי כבר כמעט חצי שנה שלב מוטי לא נכנע לחינם נבוא עם ערב בוודאי יש לו אחרת ועצוב נורא עצוב מוטי מוטי האהוב והלב ממש נצבט אך למוטי לא איכפת אך למוטי לא איכפת חיים חפר

שקדיון מיהו מוטי אפרתי? ספר ספר

וחוצמזה מה נשמע? איך היה החג? לא סיפרת כלום? בילית בחרופ ארוך או מה?

שקדי

New member
מזמן רציתי לספר..............

על מוטי אפרתי ולא יצא.......... חשבתי שראוי יהיה ביום הזיכרון אבל שהיית יתר באזור המרכז מנעה ממני והיום סתם ככה נתקלתי בחוברת הזיכרון וכח חזק ממני שלח טותה אל הסורק ומילות השיר פתאום נכתבו מאליהן ממוחי הקודח אז סתם ככה כמה פרטים.....כי הוא באמת ראוי ליותר.....הרבה יותר מוטי אפרתי בן קיבוצנו התגייס לפלמ´´ח בתחילת דרכו.....של הפלמ´´ח שירת במחלקת משמרות שהיתה מעין סיירת של הפלמ´´ח אם להשאיל למושגים של ימינו יחד עם דדו רפול אורי בן ארי ועוד רבים וטובים מפקדם היה פוזה הנערץ שעליו אכתוב פעם פרק מיוחד השתתף בקורס הקצינים הראשון של צה´´ל ומאוחר יותר נלחם בחטיבת הראל בגדוד הפורצים של הפלמ´´ח השתתף ופיקד על הקרבות הקשים ביותר באזור ירושלים ביניהם הקרב על מנזר סאן סימון בו התבלט במיוחד וכן כבש עם אנשיו את מוצב הראדאר והיה בכח שפרץ לעיר העתיקה כשנהרג פוזה בקרב העקוב מדם בנבי סמואל קיבל את הפלוגה והוביל אותה לנצחונות רבים.....קר רוח ומחושב כאילו בתרגילים פיקד על המשלטים ששמרו על הדרך לירושלים ובהפוגה כשבאו להחליף אותם לקראת ירידה לשפלה קצין ההנדסה לו הראה את המוצבים הפעיל בטעות מוקש קופץ שלנו מוטי נפגע מרסיס בעורפו ונהרג רפול בשיחה איתי אמר לי: מוטי קורץ מהחומר שרמטכ´´לים נוצרו ממנו ודדו כשהתמנה לרמטכ´´ל נשאל:מה היה קורה לו מוטי לא נהרג והשיב:לו מוטי לא נהרג אני הייתי סגן הרמטכ´´ל........ הובא לקבורה בקיבוצנו והוא בן 23.........

magy

New member
כשאין מה להוסיף.......מדביקים שיר

ראיתי אותך עוטה צלקות ראיתי אותך עוטה צלקות עטור חבורות פצעים ושריטות רציתי אותך לאמץ אל ליבי רציתי אותך לנשום אל תוכי להפיח בך חיים חדשים לזרות בעורקייך אלפי ניצנים..... ראיתי אותך הולך בשדות בגדייך קרועים עינייך כלות חיפשת ביתך - חברייך אינם דמעות וזיעה ודם מיותם עזוב את האש - הצל נפשך ברח מהתופת - חלץ עצמך.... ראיתי אותך בקצה המשעול כבד מבטים לא זקוף כגבעול רציתי אותך לטלטל בעצמה רציתי בך להבעיר אהבה לרחוץ את גופך הרצוף - הלאֶה ולשכב לצידך עת השמש תכבֶּה....

redredole

New member
מוטי

על אנשים מסוגו כבר נאמר איפה יש עוד אנשים כמו האיש ההוא.......

יהי זיכרו ברוך ../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

בזכותו... ולמעננו... וכל כך צעיר....

למעלה