מוטי מהקריות

motti16

New member
מוטי מהקריות

אהלן וואסהלן אם בא לך לדבר אם מישהו חמוד תתקשרי 051710975

Levinzone

New member
יש!!!

מוטי היקר! הצלת אותי... אני ישבתי לי עכשיו מול המחשב וחשבתי לעצמי- למה אין אף אחד חמוד שאני יכולה לדבר אימו (ככה הוא כתב עם, מה אתם רוצים?)? למה החיים שלי כאלה משעממים וחסרי פואנטה? ואז נכנסתי לפורום וראיתי את ההודעה שלך.. עיני נםקחו, ליבי החל לפעום ביתר עוצמה, וטיפות זיעה גדולות החליקו במורד המצח שלי. תודה לך מוטי. יאללה לך הביתה מוטי, שלום ותודה. -יעל- נ.ב- מה שמפחיד פה, זה שאני יכולה להמשיך לכתוב את השיר, כי אני יודעת את המילים... גלגל``צ והשטיפות מוח שלהם!

AirOHead

New member
חחחחחחחחח

(אויש אמאלה איזה כותרת) הצחקת אותי עכשיו דמט, כולם מדברים על השיר הזה ואני בכלל אל מכירה אותו! אני לא ישנה בלילות, לא אוכלת רק יושבת ומחכה לשמוע את השיר YEAH RIGHT למה אנשים כותבים הודעות חסרות פואנטה בפורום? תמוה כל העסק הזה. היי אני חמודה-נחמדה-כוסית-הכי שווה בעולם אם יש פה בנים בני 16+ פלוס תתקשרו לטלפון 054874515 פצצות לגבות רסיסים לריסים תתעלמו מההודעה, תבדקו של מי הפאלפון הזה אולי מישהו מעניין. חחח

כן כן כן...

גלעד הכוסון הוא שווה שווה המון! אז זהו שלו... ובנימה אופטימית זו,נסיים את השידור(או הייבוש,במקרה זה!) לימור,שמצאה לנכון לייבש עוד כמה ביצות.. ;-)

אההה !

את לא יודעת בכלל איך אני נראה. אני הכי חמוד בעולם. הנה תמונה שלי .. למי שלא ראה.

kirk hammet

New member
אההה עלייך !

אז גם אם זה אתה , אני לא יביע דעה על איך שאתה נראה , אבל גם לו היית הכי יפה בעולם , אז זה לא בהכרח אומר שאתה הכי חמוד בעולם .... ואנוכי סבור שאתה לא

luka

New member
זה לא הוא:))

בדוק אויש למה את הורסת כמה חבל

איזה מפגרים ...

יערה ומממ .. אין לי מושג איך קוראים לך ... קוראים לאיש הזה דייויד גילמור .. בושה שאתה מכיר את הגיטריסט של מטאליקה, ואת של פינק פלויד אתה לא מכיר.

kirk hammet

New member
נכון בושה וחרפה

אבל זה לא אשמתי !! אני לא כל כך אוהב את הפינק , מודה ומתוודה , רק שומע קצת שירים שלהם , אפילו תמונה שלהם לא ראיתי !! לא אשמתי !!

למעלה