מוטי ופונדק - שובבים או נוכלים?

KEEK

Member
לגיטימי לחלוטין.

אני דווקא אוהב חשיבה תחמנית כזאת. בעיני זה מה שנקרא להגדיל ראש ולחשוב מחוץ לקופסא. התפלאתי שאף אחד מהזוגות לא חשב על אינטרנט קפה באיזור לבדוק ברשת על כל המצאה. לדעתי זה יותר זריז ובטח יותר יעיל מהתייעצות עם המקומיים הקשים. ובקשר לאופי המשימה, האשמה היא של ההפקה בלבד על משימה ממש טיפשית (חוסר תקציב משווע!). שאפו למוטי ופונדק שמצאו את הפירצה וניצלו את זה בחוכמה רבה. אגב, אני חושב שהזוג הזה יודע לתחמן אבל עושה את זה עם חן מסויים. לעומת האחים, שאם הם היו עולים על הרעיון הזה היו חושבים שזה מהלך של גאוני הדור.. לעומתם מוטי ופונדק השתעשעו עם הגלידה ביד

ny22

New member
מנהל
למה זו נחשבת למשימה חסרת תקציב?

אילו משימות מעידות על כך שיש תקציב?

פרינז

New member
דווקא לדעתי זו היתה עם תקציב

כי זה היה הרבה אירגון לסדר במבוך משימה בלי תקציב זה למשל מה שהיה היום לקחת סינים ברחוב ולשיר הבא נגילה מחסור בתקציב רואים למשל שהם היו הרבה זמן באירופה ועברו ברכבות כל הזמן. גם חלק מהמשימות האירופה היו קצת דלות

ny22

New member
מנהל
למה זה שהם נוסעים ברכבות ונמצאים הרבה

באירופה זה סימן לחוסר תקציב? (בגיראס האמריקאית, למשל, זה לא ככה?) תודה.

KEEK

Member
לא חושב שזה רק עניין של הרכבת

המשימות זולות מאוד.. אתה לא שם לב? אין הרבה שימוש בציוד יקר ברוב המקרים.. הכל מאוד פשוט..

פרינז

New member
אנחנו רואים את זה בצורה שונה

מה שאתה רואה כחן אצלם לי נראה שחצנות מגעילה. והתחמנות הזו ממש לא אהבתי. זה משחק שצריך לבצע משימות ומה שהם עשו היה נראה יותר כמו רמאות די גסה אפילו. ונראה לי שלחפש אינטרנט קפה באמצע הפארק שהם היו היה מאוד בלתי אפשרי...אולי סיני עם אייפון זה כבר עדיף...

KEEK

Member
אני יכול להבין למה אתה חושב שהם שחצנים.

כמו שאני חושב שהאחים שחצנים, ואחרים רואים את זה אחרת. בסדר.. לגיטימי.. אני חושב שהם לא שחצנים.. הם לא לוקחים את עצמם בכזאת רצינות בשביל להחשב שחצנים.. לגבי הרמאות אני לא מסכים. זה חלק מהמשחק ולדעתי זה אחד מהמהלכים היותר מתוחכמים שנעשו במירוץ.. אני בטוח שאם הבלונדיניות או התימניות היו עושות את זה לא היית חושב ככה..
בכל אופן, מה שהם עשו אולי לא הכי ישר והגון אבל לגיטימי לחלוטין.

ela501

New member
מוטי ופונדק טיפשים ומתישים יאללה הבייתה!

אין על האחים, אלון הנויירוטי קורע אותי...

פרינז

New member
בוא נאמר את זה ככה

אם הדתיים היו עושים את זה היו כאן הרבה יותר צעקות. אני לא חושב שהבלונדיניות היו משחקות בצורה כזו התימניות אולי כן ואז הייתי חושב אותו דבר. אבל ההבדל הגדול הוא גם הצורה שמדברים על המהלך, והצורה שהם דיברו על הרעיון היה מוצג כמו רמאות לדעתי... אני לא חושב שחלק מהמשחק זה לחפש חורים במשימות.

EvilStarFish

New member
אני אוהבת אותם הם מצחיקים !

אין לי בעיה שיזיקו לזוגות אחרים, רק שלא יקללו את המקומיים... וימשיכו לרדת אחד על השני! כרמיאוסי לעומת זאת חייבות לחזור הביתה... ג׳חנון מחכה !!!! אני אומרת הוואסבי עשה לה נוסטלגיה לחילבה !!!!

האינטרקציה ביניהם מאחורי הקלעים מעיקה

הם כל הזמן עוקצים אחד את השני, בעיקר מוטי את עידן, וזה כבר מיצה את עצמו ממזמן.

למעלה