מוטיליום - מינון.

מכבי והנקה..

אני שייכת לקופ"ח מכבי, ואני חייבת לומר שבכל מה שקשור להנקה מאוד התאכזבתי מהם.

אם הועבר חוזר, מן הסתם הרופאה שלי לא ראתה אותו.
אבל הכי גרוע - אין יועצות הנקה במכבי, ואין החזרים על ייעוץ וממש ממש חבל.
פניתי להתלונן על הנושא. חזרו אלי אחרי חודש (!) שבדיוק עכשיו החליטו להכניס את העניין של יעוץ הנקה, ושאני אוכל למצוא יועצת הנקה בגבעתיים שתקבל יומיים בשבוע.
עזבו שבשלב הזה זה לא רלוונטי, אחרי חודש.. אבל נניח ורק ילדתי, איך אני אמורה לנסוע ימים ספורים אחרי הלידה לגבעתיים עם תינוק בן יומו, בשביל יעוץ הנקה?
נורא התרגזתי.

באותה הזדמנות, מטופלות מכבי מוזמנות להתלונן על החוסר ביועצות הנקה באתר שלהם דרך פניות הציבור.

תודה על המידע

מקווה שמכבי יתעשתו בקרוב ובינתיים חשוב להמשיך ולהעביר פניות. בסך הכל זה אינטרס של הקופה שכמה שיותר נשים יניקו, כי תינוקות ומבוגרים שינקו חולים פחות במחלות קלות וקשות כאחד. חבל שהקופות חושבות רק על הטווח המיידי ולא גם 3 מטר קדימה.

אני מבינה מה את אומרת,

אבל אני מתייחסת לזה באופן חיובי.

אני החלטתי לתת נסיון אחרון עם המוטיליום וזהו, ובסופו של דבר קיבלתי פה עזרה עם המינון.

אני באופן אישי לא חושבת שתמל הוא רעל, ואותי עוד גידלו על חלב פרה בכלל, כי להורי בזמנו שרק עלו ארצה לא היה כסף לתמל.. כך שאני בהחלט מסוגלת לקחת את העניין בפרופורציה
.

הנקה זה לא קל.. לא סתם פעם היו מיינקות.
איפה הן היום?

בהצלחה!

לשאלתך "איפה המיינקות היום", תכניסי בגוגל "תרומת חלב אם" ותגלי שיש לא מעט אמהות שמוכנות לחלוק מהחלב שלהן חינם-אין-כסף

בדיוק מה שרציתי לכתוב

אם את רוצה להמשיך ולהזין את תינוקך בחלב אם, אפשר לשקול תרומה.

27חומד

New member
תראי, אנחנו נותנות קרדיט לאמהות שהן יודעות מה

הגבולות שלהן ואף אחד מלבדן לא יכול קבוע את הקו האדום של מתי הספיק לה.
אני לא חושבת שאני או פשושי או יועצת ההנקה של בדיאדה ניסינו ליפות את המציאות.

היא הגיעה עם ההחלטה לנסות מוטיליום כמוצא אחרון.
שתינו ענינו שזו לא תרופת קסם.

הדבר היחיד שפשושי הוסיפה ואולי זה מה שהטריד אותך היא האופציה של הנקה חלקית שלא תמיד אמהות שוקלות אותה.
הרבה פעמים הן חושבות שזו הנקה מלאה או כלום אבל הנקה חלקית אפשרית בהחלט ואף רצויה אם היא מתאימה לאמא.

אני לא מכירהאת הניק שלך אבל מציעה לך לקרוא כאן קצת לפני שאת חושבת שאנחנו לא תומכות באמהות אשר מחליטות להפסיק להניק או מבקשות עזרה בהגעה להחלטה הזו, נהפוך הוא.

אפרתי פ

New member
עזבי לא נעים

פשוט תתקשרי ליועצת ותשאלי אותה.
אני בטוחה שהיא תענה.
ואל תרגישי מולה "לא נעים" שאת לא ב"פול גז על זה" - את יכולה לעשות רק את מה שאת יכולה לעשות.

(גם אצלי עם הילד הראשון ההנקה לא הלכה. ניסיתי פטמות סיליקון וצינורית וכל מיני ופשוט לא הצליח. בסוף הנקתי בשאיבה בלבד במשך כמה חודשים טובים. אבל עם הילדה השנייה זה כבר עבד הרבה יותר טוב
, גם בעזרת יועצת אגב)

27חומד

New member
טוב, אני כבר לא מנהלת את הפורום יותר

אז מותר לי.
אני באמת מאמינה שרופאים מרשים לעצמם בהקשר של הנקה עיצות ופרקטיקות שלא היו מרשים לעצמם בנושאים אחרים וזה כמובן בא על חשבונן של האמהות והתינוקות בקבלת עיצות גרועות או טיפול לוקה.

למעלה