מוטוקרוס/סופרקרוס

hadas199

New member
מוטוקרוס/סופרקרוס

שלום הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שמת על סופרקרוס ומוטו קרוס? אני חולה על זה, הייתי במרוץ בארה"ב והיה כל כך כיף. הבעיה היא שאין לי עם מי לדבר על זה, חברים שלי רוצים לרצוח אותי כל פעם שאני מזכירה את פסטרנה.....

WRm

New member
יש גם יש....

את רוכבת או שרק צופה בטלויזיה? ותמסרי לפסטרמה שיפסיק להיפצע ויחזור לפריסטייל שם הוא באמת תותח...

WRm

New member
ומה תגיד על BABA התותח שיירש את

קרמייקל בסופו של דבר... במרוץ נראה שאם כולם רוכבים על 125 אז לBABA יש מנוע 200

hadas199

New member
BABA הוא כלום ואפס לעומת פסטרנה

פסטרנה הוא לא רק רוכב מצוין (וראיתי אותו גם בx-games וגם בgravity games בשניהם הוא זכה מקום ראשון בתרגילים מדהימים!)אלא הוא גם בן אדם כל כך נחמד! תמיד מחייך ומפרגן, ואחרי המרוץ שראיתי, בו הוא נפצע בגב, הוא ישב ונתן חתימות עד שכולם הלכו, ואפילו הוא הצטלם איתי ששמע שאני מישראל. איזה ממי! RC הוא אחד מהטובים, אבל גם אחד מהלא נחמדים (והוא גם נראה כמו לפריקון....)

WRm

New member
rc הוא מנייאק

גם בגלל מה שהוא ניסה לעשות לגרנט לגסטון שנה שעברה במרוץ האחרון במוטוקרוס (הוא ירד ל125 למרוץ אחד בנימוק שהוא רוצה לישבור שיא כולשהו אבל הסיבה האמיתית הייתה שהוא רוצה לשפר את הסיכויים של ______ לזכות בתואר) וגם בגלל שאני מעריץ את MC.... וחוץ מזה לבבה יש כישרון אדיר ופסטרמה לדעתי הרבה יותר טוב בפריסטייל מאשר במוטוקרוס/סופרקרוס מי הרוכב המועדף עלייך ב-250?

hadas199

New member
RC הוא מניאק, בכיין, אבל רוכב מצוין

אני חושבת שריקי הוא מניאק, אם משהו לא הולך לו הוא תמיד מתבכיין, אבל הוא רוכב מהר וטוב. פסטרנה הוא הרוכב האהוב עלי ב250 (הוא עבר השנה ל250 וגם היה די טוב עד שהיה צריך לעבור ניתוח בסינוסים). אני ממש לא אוהבת את ג´רמי, הוא לוזר והגיע הזמן שילך הביתה (בלי להעליב). אני גם אוהבת את דיויד וולימן (הצרפתי). לה רוקו גם. ןלצערי עדיין לא יצא לי לרכב, אבל אני יודעת שיום יבוא ואני ארכב. בנתיים אני צופה.

udirraiter

New member
תגידי את גם רוכבת ? או רק צופה

כי אני מכיר בחורה שרוכבת מעולה במוטוקרוס

choochee

New member
אם יורשה לי לצטט את אוליביה

מדריך הסנובורד שלי.... בתרגום חופשי: "הצרפתים עוד יראו לכל האמריקקים מה זה"

hadas199

New member
טוב לך שיש לך מדריך סנובורד......

כן כן,אני מקנא! אני מתה לגלוש על סנובורד (או לעשות סקי בכלל)

choochee

New member
RC סתם קוקס שהורס את....

האופנועים שלו בתרגילי פריסטייל מזויפים כמו סלטה מצ´וקמקת ! קרי הארט היחיד !!!! שעשה סלטה אמיתית עם האופנוע והוא לא סתם מעיף אותו קיבינימאט כי יקבל חדש... ילדים מקומם בגן (חוץ מס.) אם הם לא יודעים להתנהג.

hadas199

New member
קארי הארט הוא לא היחיד

קודם כל RC לא רוכב פריסטייל אלא SX/MX. ודבר שני, לא מזמן היה בחור בשם קיילב שעשה backflip עם האוםנוע ולא כמו קארי. הוא המשיך לסוע אחרי שנחת (הארט נפל). למרות שכבודו של הארט במקומו מונח

למעלה