מוטוקרוס בויתקין

udiraiter

New member
מוטוקרוס בויתקין

היום בכ40 מעלות חום נערכה תחרות אופנועים בויתקין למרות זאת הגיע קהל רב. לדעתי היה חובה להעביר את שעת התחרות לשעה נוחה יותר כמו 16:00 או לדחות אותה לתאריך אחר לא היה קושי רב לראות שלכל הרוכבים היה קשה לרכב והחום השפיע עליהם לרעה. בעקבות כך רוכבים רבים התרסקו. בהקשר למקצה עצמו לא אהבתי את הקטע שאליקו אוחנה המשיך לרכב באופנוע לאחר שהוא נכנס בגבו של רוכב אחר שהוביל את המקצה צריך להבין שבריאות של כל אדם חשובה יותר מאיזה מקצה בתחרות.

BENG

New member
יש משהו בדבריך .

הייתי היום בויתקין (כן...כן קמתי מוקדם ונסעתי ממצפה לויתקין) ונכון היה חם מכל הבחינות .מי שהיה שם יבין ,זאת אומנם לא הפעם הראשונה שלי במירוצי מוטוקרוס אך לצערי חוץ מכמה שמות מפורסמים ,משפחות מפורסמות ואהבה רבה מאוד לספורט אני לא מספיק מכיר כדי לדעת בדיוק מה היה שם אני זוכר פתיחה מצוינת בכמה מקצים זוכר קרבות מדהימים בין רוכבים ואז פתאום ענן אבק ולמעלה בערך בגובה 2 מטר מעופף לו קצת מחוץ למסלול KX ירוק . לאחר מכן קצת צעקות וויכוחים של "אתה כן! ואתה לא? " לאחר מכן מרוץ מדהים גם בקטגורית ה125 והפתוחה בין אוחיון לאליתים עד הנפילה שהכריעה ולצערנו מנעה מאיתנו הצופים לראות עוד שלושה סיבובים של אקשן. אני למרות החום נהנתי מאוד אני רוצה להודות לטל שביט שבזכות הקרינות המדהימה שלו לא הייתי צריך להסביר לחברה שלי את מהלך המירוץ ויכולתי להנות מזריקת האנדרנלין הזו תודה ושבוע מושלם

STIVENZ 426

New member
אתם יכולים לפרט קצת יותר?

אולי מישהו שהיה שם יכין איזו סקירה של מה שהיה? ו.. שאלה נוספת למבינים: גם את מירוצי המוטוקרוס לא מצלמים לערוץ 5? (הכוונה היא: האם מצלמים אותם סטודנטים וכאלה, כמו שהיה בזמנו עם העמותה, או שמערוץ 5 מסקרים אותם?) סטיב פיפי ולישון.

BENG

New member
לדעתי החברה שצילמו היו סטודנטים

או משהו כזה הציוד שבו הם צילמו היה נחמד אך לא מקצועי היתה מצלמה אחת או שתים במסלול ועוד אחת שהסתובבה בין האנשים שצילמה ראיונות חוץ מזה (במיקרה למדתי קולנוע 4 שנים ) . בקשר לסקירה אאאאזהיה חם הין 2התרסקויות רציניות אחת איתי שמילוביץ השניה היתה של דני שושן בנוסף גם שלום אוחיון נפל בפתיחה של המקצה הראשון כשעלה גבוה מידי בכניסה לפניה ונותר אחרון ,אך עד סוף המרוץ הוא שב וחזר אומנם סיים מקום שני . במקצה השני נתנו אוחנה עלCRF450 ואוחיון עלYZ426 קרב מושלם כשכל המירוץ הם היו צמודים עם פער קל לאוחנה אך בסוף בעקבות נפילה אוחיון מנצח יום שבת הבא ערוץ 5 הסיפור המלא מפיו של טל שביט

STIVENZ 426

New member
שוב שמילו נפל?

יא אללה... הבחור ללא מזל... כל מירוץ מתרסק.. אני מוכן להמר, שאם הוא לא מתרסק הוא יכול לתת לאליקו בראש, בכל מקרה- שיחת מוטיבציה תערך עם הנ"ל, בתקווה שלא יתרסק יותר.. סטיב

BENG

New member
הוא באמת נסע מעולה עד הנפילה שלפי

מה שראיתי אחר כך לא הייתה חמורה מידי ובכל זאת החלמה מהירה ובהצלחה לאליקו בחו"ל ומי יתן ועוד תעמוד על אותו פודיום עם גרמי מגארת

שמילו

קודם כל שמילוביץ הוא אחד הטובים שיש לנו מכל הבחינות. דבר שני לא טוב להשוות בינינו כי לכל אחד יש יום אסל יום בסל.

BENG

New member
דבר ראשון :"ברוכים הבאים לפורום"

דבר שני :ממש נהנתי אתמול מהמרוץ ורציתי לדעת כי בטוח אתה האיש הנכון לשאול מה היתה כל המהומה אתמול? אני די חדש בעסק ולמרות החום והמרוץ המאוד מעניין הבלאגן שהיה קצת העכיר את האוירה . דבר שלישי רציתי לדעת קצת יותר פרטים על הנסיעה שלך לחו"ל בהצלחה BENG BENG

STIVENZ 426

New member
צודק אחי...

אני פשוט מתבאס כל פעם שהוא נופל... אגב, אני מחזיק משנייכם, פשוט שמילו הוא חבר שלי.. למדתי איתו איזה 4 שנים בבי"ס... ואני אוהב אותו כי הוא באמת אחלה בנא´דם.. סטיב נ.ב ברוך הבא אליקו..

yzf2

New member
אליקו אוחנה שם לב טוב טוב לדברי

לא אהבתי את התנהגותך שלך ושל משפחתך..בושה זו בלשון המעטה. ועכשיו למד: גם אם אינך אוהב רוכב כזה או אחר כספורטאי לכל אחד אליך ללחוץ את ידו בתנאי שהיא הושטה אליך. ושם לב טוב טוב למשנה שלפניך...במקרה שלך אתה רוכב לעניות דעתי בצורה כמעט מושלמת אבל, התנהגותו של אביך תהרוס אותך.. YZ2

חמם

New member
אליקו היה בסדר גמור. מי שלא מכיר אז

אליקו התנהג בצורה יותר מספורטיבית. אם אתה היית עובר מה שעבר עליו במרוץ אתה מזמן היית מאבד את שלוותך. בלי להכנס יותר מידי לפרטים, כי מי שראה יודע בדיוק על מה אני מדבר. אליקו נשאר רגוע, ובגלל זה הוא רוכב גדול. וככה הוא צריך להמשיך.

מירב ד

New member
היה ממש מדהים! ../images/Emo15.gif

אומנם פעם ראשנה שלי במרוץ... ואני לא יכולה להשוות עם מרוצים אחרים... אבל ממש ממש נהנתי... למרת החום ולמרות האבק בעיניים... ההתהפכויות שם קצת הפחידו אותי... יצאתי משם קצת בהלם... ועם מחשבות אולי לא כדאי לקנות אופנוע... (?!) ויש לי שאלה... למה אין בנות במרוצים האלה?? ממש חבל... שלכם מירב.. וסחטן לאחי שבא ממצפה לאסוף אותי...!

למעלה