מוטוצבע- שחמט?

אורז

New member
מוטוצבע- שחמט?

אם לא נדבר רגע על השם של המוצר (מוטוצבע???? על מה לעזאזל חשבתם?) וננסה להתייחס לסרט, הייתי אומר כך: סך הכל הרעיון נחמד- משחק שחמט שהופך משחור לבן רציני ומשעמם לצבעוני ושמח. אבל התוצאה טרחנית קצת בעיקר בגל שהחלק של השחור לבן ארוך מידי ומייגע. במהלך הסרטון הקצר, הצופה כבר מתחיל להשתעמם ולאבד עניין ולכן "מסיבת ההפתעה" למלך הולכת לאיבוד וכבר לא מבינים מה צריך להגיד. זאת דעתי, עכשיו תקראו מאמר של דה מרקר בנושא.

isnt it enough

New member
אממ..

זה נחמד בפעם הראשונה .. כאילו מעניינ לדעת מהזה וכל זה ... חפיפ.. (לכל המודאגים אני מחרימה את האותיות הסופיות(רנדומלית(בערך..)))

5עפרה

New member
לדעתי סתם קונספט מחורבן

מאד מאד אסתטי, זה כן, אבל משעמם לאללה. כאילו, לא מצאתם קונספט מעניין, חכו עוד לילה, קחו שאכטה, משהו. אבל סתם לצאת כי זה יפה? אגב קונספטים של "הרבה יותר צבעים", אז זה של אמיגו עם עולם שיש בו מקום לכל הצבעים מאד מוצלח. חבל שקצת גנבו ליונתן גפן את הסיפור של איש ירוק, אבל בסך הכל הקונספט מעניין. מה שכן, יש בעיה בלהציג פנים נוספות לאותו קונספט אחרי שהראשונים כבר באו ביציאה טובה. צריך ממש להתאמץ. בסרטון השחמט ממש לא התאמצו.

alex116

New member
עפרה, התבלבלת../images/Emo9.gif

עולם שיש בו מקום לכל הצבעים זה הקמפיין של פלאפון(אהבתי בעיקר את המודעות) אמיגו פשוט אמרו הסלולרי הצבעוני הראשון (כאילו שלמישהו אכפת מי הראשון אם אחרי חודש לכולם יש טלפונים צבעוניים)

איכסה

New member
לדעתי זאת פרסומת ממש מוצלחת.

לפחות החלק הראשון, שממש לא היה משעמם בשבילי. החלק השני היה מפתיע - אבל לא ממש יפה. מממ... אחת הפרסומות הטובות ביותר השנה לדעתי.

אמנם אני טיפה משוחד, אבל...

לדעתי, מבחינת הפקה, הפרסומת הזו מעולה. כשראיתי אותה בפעם הראשונה הייתי בטוח שזו הפקה חו"לית אבל שמחתי לגלות שזו הפקה מקורית שעשו באריאלי. בלי להיכנס לעומק יותר מדי בקטע של מטרות, קהלי יעד וכו´, אלא מההיבט של ההפקה והרעיון לדעתי שיחקו אותה.

למעלה