מוטב מאוחר...

JustGveod2

New member
מוטב מאוחר...

אין לכן מושג כמה פעמים ניסיתי להיכנס לפורום ולשתף אותכן (תפוז..לעיתים ממש מתסכל לנסות לתפעל את המערכת שלכם..)
אבל מה שבאמת חשוב הוא העובדה שאני אמא(!) לשנים (!!) מזה ארבעה וחצי חודשים.
באוגוסט לפני שנה קיבלתי את ההודעה שאני בהריון, ממש פעם לי הלב בעוצמה שנזכרתי איך לא יכולתי להתאפק וסיפרתי לחברה, בימים הראשונים שעוד אסור לגלות ורק סופרים בטאות.
גם כשלא הצלחתי לכתוב כאן נכנסתי להתעדכן (כשהיה זמן) ובכיתי איתכן. עם הבשורות הטובות - המון מזל טוב להריוניות החדשות! ובהצלחה, (בלי שמות שלא אפגע חלילה במישהי). בכיתי גם עם המאוכזבות וגם עם מלאות התקווה.
אני מאחלת מעומק ליבי לכל אחת ואחת ממשתתפות הפורום לחוות את האמהות המיוחלת. זה כל מה שדמיינתי ויותר.
כמה הייתי מודאגת וכמה אני מאוהבת. באמת, לא ידעתי שאפשר לאהוב כך.

יש הרבה דברים חדשים שמטרידים אותי כעת. בעיקר שאלת ההסתרה והגילוי, נתקפתי בחרטה עמוקה על ששיתפתי חברים בסוד העניין. פתאום לא בא לי שאף אחד ידע ואני מקדישה למחשבות האלו אנרגיה יקרה מפז ולא יודעת איך לצאת מהלופ...וכמובן ענינים שקשורים בגידול הילדים, בעובדה שהם תאומים וכ'.
אני רוצה להודות לכן שוב על התמיכה לאורך הדרך, על הכוחות שהענקתן לי ובכלל על קיום הפורום הזה.

בתקווה ללילה שקט

כיף ומרגש לשמוע

מזדהה עם שאלת ההסתרה והגילוי, גם אני שיתפתי חברה מאד טובה על כוונתי לעשות טיפול מתרומה , ולאחר מכן התחרטתי. מאותו רגע לא שיתפתי אף אחד פרט לאמי היקרה ואחותי. ועם החברה לא דיברתי על זה כלל. גם לי לא בא שאף אחד ידע, לצערי אנשים בארץ קצת בורים בנושא..
לילה טוב !

איזה כיף לשמוע ממך!!! הזכרתי אותך כמה פעמים בפורום, קיוויתי שתכנסי (סביב הצורך הכואב לדלל עוברים)
שיהיה הרבה מזל טוב!
אצלי חלק גדול מהאנשים יודע על התרומה כך שזה כבר לא סוד וצריך יהיה להתמודד עם זה....

JustGveod2

New member
איילת, ראשית מזל טוב על לידת הקטנה

כל כך שמחה בשבילך, גדלי אותה בנחת ובהנאה.
גם אני סיפרתי לכמה חברים וממש לא חשבתי שיפריע לי, להיפך לא מתאים לי להסתיר וחשבתי שזו הדרך הנכונה, אבל עכשיו שהם כאן הרגשות שלי בנושא השתנו. אני רוצה לשמור את זה לעצמי. אך את הנעשה אין להשיב.. וקשה לי להתמודד עם זה. אני צריכה להגיע להחלטות/מסקנות עם עצמי ודיי מתקשה בכך.

מאוד מבינה אותך....
זאת גם ההרגשה שלי שבעצם ההחלטה אם ומתי לספר נלקחה ממני ברגע ששיתפתי....
אני הייתי כל ההריון בליווי פסיכולוגי ומתכוונת להמשיך בעיקר סביב השאלות הללו....
ותודה על הברכות.
מה נולדו לך?

JustGveod2

New member
היטבת לתאר את ההרגשה

אני מרגישה חשופה ושניטלה ממני השליטה.
גם אני הייתי בליווי פסיכולוגי במהלך ההריון ובכל זאת אני מבולבלת
.
מחפשת דרך להתמודד עם העניין, לחיות איתו בשלום. אשמח לשמוע רעיונות והצעות אם יש.
נולדו לי שני בנים חתיכים ומתוקים, לגביהם אין שום בילבול. רק אהבה ענקית שמתעצמת עם כל יום שעובר.

אי אפשר לתאר את האהבה, הא?
ואם תרצי אפשר לחשוב יחד, אנחנו לא היחידות....אפשר קבוצת פייסבוק סודית או להקים קומונה סגורה בתפוז

JustGveod2

New member
לא, אי אפשר ..

אני מאוד אשמח אם יהיה מקום בו נוכל לדבר על "היום שאחרי"
אני לא מוצאת את עצמי בפורומים אחרים ויש דברים שפשוט זר לא יבין זאת.
נראה לי שקבוצה סגורה תהיה פתרון נפלא. מקום שאפשר לדבר על דברים שאי אפשר בשום מקום אחר..
תודה על הכל איילת

מסכימה איתך
הממשק הכי ידידותי הוא הפייסבוק, נגיש ומהיר מהטלפון המחשב וכו' מצד שני הוא דורש לא להיות אנונימיים..... זאת שאלה...
לי אין בעיה עם זה אבל לא יודעת לגבי השאר...

אני חושבת שהיום שאחרי מעניין את כולן

גם את אלה שרק מתחילות את התהליך וגם את ההריוניות. אני בהחלט חושבת שאפשר לדבר ולשתף גם ביום שאחרי.

זה שיש לזה מקום כאן אני בטוחה
אבל יש דברים שאני בטוחה שגם את לא תרצי להעלות בקבוצה כל כך פתוחה....
אני כל הזמן שואלת את עצמי אם במקביל כדאי לפתוח קומונה סגורה שתהיה מאוד מאוד מוגדרת על מנת שלא תהיה במקום הפורום אלא בנוסף....
הרבה מחשבות בעיקר

כאן אני אלמונית אז באמת אין לי בעיה לשתף

אם תהיה קומונה סגורה אז לדעתי יכולים להיות שני תרחישים :
1. הקומנה תרוקן את הפורום מכל האמהות וזה לדעתי יהיה חבל ממש. התרומה של האמהות כאן היא רבה ומשמעותית. אני חושבת שדווקא התערובת הזו של נשים שנמצאות בשלבים שונים, היא מה שיוצר עניין בפורום, והנוכחות של אמהות נותנת תיקווה גם לאלה שנמצאות בתחילת הדרך.
2. הקומונה לא ממש תתרומם כי לא תהיה מספיק תנועה של אנשים.
בעבר הייתי בקומונה של הורות מאוחרת (שפוטנצייאל הממשתתפות בה אמור להיות יותר גדול, מאחר שמדובר גם בכאלה שהרו מביצית שלהן ולאו דווקא מתרומה) ובכל זאת היא פשוט גוועה כי לא היתה זרימה מספקת של אנשים. נראה לי שאם זאת לא הייתה קומונה אלא פורום זה היה משהו יותר חי. כי בהחלט יש מקום לפורום של הורות מאוחרת.

המתפללת

New member
היי jast, מזדהה איתך,

אמנם אני לא סיפרתי לאף אחד (חוץ מאימי) על התרומה אבל התאומים היפיפיים שלי (גם לי 2 בנים בני 3 חודשים) בהירים וכ"כ ההיפך הגמור ממני שכל פעם שרואים אותם חברים ומשפחה יש לי סרטים בראש שהם רואים שאני בכלל לא דומה להם ואולי חושדים....אבל אף אחד לא אמר מילה,
בכל אופן אני אומרת שאילו הצבעים של התורם. (עשיתי תרומה כפולה)
המון מזל טוב

JustGveod2

New member
מזל טוב!!

איזה כייף זה שני בנים מקסימים, יצרת לעצמך משפחה.
תהני ותגדלי אותם בנחת ובכייף.
אגב, גם אצלי זו תרומה כפולה והם דווקא דומים לי ובכל זאת אני בסרטים...כנראה שזה בלתי נמנע.

מזל טוב ענק

תהני מהאמהות שלך. חבל להשקיע זמן ואנרגיות על דברים שאינך יכולה לשנות.

JustGveod2

New member
תודה רבה ותודה שלקחת על עצמך את ניהול הפורום

בנושא ביזבוז האנרגיה את צודקת כמובן. אני מאוד מאוד נהנית מהאמהות, אבל מחפשת דרך לפתור את העניין ביני לביני ומאוחר יותר ביני לבינם.
יש וודאי עוד נשים כאן שמתלבטות בסוגיה. אפרופו הדיונים על "פני הפורום" אני מרגישה שזאת הכתובת היחידה שלי להעלות את ההתלבטויות האלו.
ושוב תודה רבה על האיחולים

מילי7777

New member
אתן אמיצות ומעוררות הערצה

קודם כל, הרבה מזל טוב לכל האימהות הטריות. תהנו מהפלא הקטן שגדל אצלכם בבית.שאלה ליחדניות עם תאומים- אתן ביקשתם להחזיר 2 עוברים? ואחרי כמה זמן קיבלתן החלטה להחזיר שניים? מעריצה אתכן על הטיפול האינטנסיבי בתאומים. יש לכן עזרה ביומיום? שאפו על הנחישות והחתירה למטרהוהכי חשוב שתגדלו אותם בנחת, אהבה והרבה שמחה

אני יחידנית עם מהממת אחת
שלוש פעמים החזרתי עובר אחד בהמלצת ד"ר בר-חוה.
אומרים שצריך להחזיר כמה שמוכנים לגדל....
בהחזרה השלישית חשבתי להחזיר 2 והוא המשיך להמליץ על אחד.... תודה לאל נקלטתי בפעם השלישית

למעלה