מוטב מאוחר מאשר לעולם לא....

מוטב מאוחר מאשר לעולם לא....

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

Sigal H

New member
חיכיתי לך

לא שיש לי הרבה לספר, ובכל זאת.

הטוב של השבוע: מצאתי את ההגדרה המילונית הכי יצירתית ומעמיקה שראיתי אי פעם: הוֹ [ מילת קריאה לאבל או לשמחה] הוֹי. מילון אבן שושן. כמו כן, בערך נמר מצורפת תמונה של טיגריס.
ועכשיו ברצינות: היו כמה התרגשויות משפחתיות ששימחו לי את החיוך עוד יותר. מזג האוויר קר אבל מושלם כבר כמה ימים: בשמיים אין אף ענן שיסתיר את השמש, והיא בלי בושה מתרפקת על הכל, כולל אותי. האוויר צלול כל כך - יום יום פתחתי חלונות לרווחה ונשמתי הכי פנימה שרק אפשר ומה שלא נכנס לריאות נכנס ללב. זה מרגיש כמעט אביב, ואביב עושה לי טוב.

הפחות טוב של השבוע: שירו איתי
ואיך קרה, ואיך קרה / ואיך קורה עדיין / שהחולשה צומחת שוב...
הידיים לא תפקדו בגרוש, רוב הזמן פשוט נתלו משני צידיי ללא תנועה כמו משקולות על חבל גמיש מאוד, ואם תנסו פעם להסתובב עם חבל גמיש מאוד ומשקולות במקום ידיים תגלו שהם מיטלטלים ומשנים את גובה הכתפיים עם כל צעד, נחבטים בדברים שהם לא לא אמורים להיחבט בהם, ודי מפריעים לשיווי המשקל. פיזיקה איז אה ביץ'. טוב שלפחות האצבעות עבדו.

מאכל השבוע: לא זוכרת, אבל היו דברים טובים.

סרט/סדרת השבוע: סרט כלשהו עם ג'וליה רוברטס, שבעיקר גרם לי לחוש צינית אחריו. צפיתי כי עם הרגליים והידיים שלי, כלומר בלעדיהם, לא הצלחתי לקום מהכורסה

ספר השבוע: ספר עיון - לכסות בשקוף / עדי פינקלשטיין. ספר לכיף - רומן רוסי / מאיר שלו (למרות שקצת קשה לי איתו כי לאחת מהדמויות הראשיות יש שם של מישהו שאני מעדיפה לשכוח)

בילוי/ יציאת השבוע: סעודת שבת אצל ההורים, אחרי עידן ועידנים שהתגעגעתי מרחוק.

שיהיה לנו שבוע נפלא ושלכל אחד יהיה מזג האוויר החביב עליו

כרגיל, היה כיף לקרוא אותך

אבל מבאס מאוד הפעם לשמוע שיש נסיגה במצב הידיים. נשמע שאולי ההורדה של השרירים מסייעת לך לעניין החולשה של הידיים, לא?

איך התרשמת מלכסות בשקוף?
אני קיבלתי אותו ממש לפני יומיים, עוד לא הספקתי אפילו לקרוא את ה"מאחורה" שלו.

ואיך את בינתיים?

ו.. איך אחותך? לא כתבת כלום על הצבא, על הימים הראשונים, על הטלפונים הראשונים. ספרי ספרי, שאתרגש קצת מדברים משמחים.

Sigal H

New member
חיוך רחב

אל תדאגי מדי מהקטע עם הידיים, זו לא התדרדרות כמו שזו התפרצות רפיון של כמה ימים ואז שוב חזרה לרמה השגרתית. בדיעבד הגיוני שהידיים התעייפו אחרי שכל הזמן ציירתי בהן (בשתיהן, להחליף כשאחת מתעייפת). זה כן היה פרק זמן ארוך מהרגיל, אבל החומרה הייתה רגילה. הנה, היום הן כבר בסדר

סוף מילים, השאר אחר כך. חיוכים!

Sigal H

New member
המשך...

אני בפרק השלישי של 'לכסות בשקוף'. עד כה היא הציגה בצורה ברורה להפליא את ההגדרה של פיברומיאלגיה ותסמונת התשישות הכרונית, הבעייתיות של ההגדרה, וכן את מה שעומד מאחורי האמביוונטיות של הרופאים. יש לה דוגמאות חזקות. עכשיו הדיון על השיח הפסיכולוגי. אני יושבת עם בלוק נייר ליד. זה מעניין ומועיל.
השאר (אם וכאשר) אני מניחה שיהיה בפורום פיברו'.

באשר לאחותי, אלה החיים שלה, אני לא חושבת שיש לי הזכות לספר אותם סתם כך

אני רק אומר שאני גאה בה ובדרך שבה היא מתמודדת עם הדברים.

ואת, ימימה, האכפתיות שלך משמחת
מה שלומך את? מתקדם משהו עם הקנביס?

סוף סוף התפניתי לקרוא..

אני מקווה שאין לך סימנים כחולים מכל החבטות האלה.

מקווה שהמשך השבוע השתפר לך.

מצטרפת...

הטוב של השבוע: היה קשה השבוע בעניין ה"טוב" הזה. לא בטוחה שיש, אה, כן , יש , הייתי בחצי יום חופש מהעבודה. זה היה חשוב מאוד.

הפחות טוב של השבוע: דווקא הפורום היה לי פחות טוב השבוע. יותר מדיי דברים שקרו לפני ומאחורי הקלעים כאן הצליחו להעציב אותי, לבאס אותי, ולהעליב אותי. וגם לגרום לי לחשוב שוב מה המטרה של הפורום הזה בעצם, ולמה העולם הוירטואלי הזה מאפשר לכל מיני אנשים לומר כל מיני דברים ולעשות כל מיני דברים בלי לחשוב ולזכור שמהצד השני יש בני אדם.
משהו באלימות שיש בממד הווירטואלי עדיין לא ממש ברור לי.
אני צריכה עוד לחשוב מה גרם לי השבוע הזה, ומה אני חושבת הלאה בעניין.

מאכל השבוע: עוגת תפוזים וצימוקים . אי אפשר לתאר את השילוב העולמי הזה.

סרט/סדרת השבוע: האנטומיה, פרק אחרון לעונה הזאת. חבל.

ספר השבוע: אין מצב לספר בימים האלה, שאני מוטרדת מדיי ועצובה מדיי, ובעיקר מאוד כואבת.

בילוי/ יציאת השבוע - לא משהו לספר עליו.

ועוד משהו: אני ממש ממש עייפה.

ועוד עוד משהו: הייתי כל כך שמחה אם הייתה קצת יותר אדיבות ושמחה ונועם ואהבת חינם בארץ הזאת.

הפורום הזה הוא סוג של בועה.

אני מניחה שבאים הנה אנשים שעסוקים במה שבאמת חשוב (כלומר - מצבם הבריאותי) ולא בהבלי עולם.
אבל, אולי זה גם עושה אותנו רגישים יותר, ואולי נוחים יותר להתפרץ.. בכל זאת לא חשבתי שיהיו כאן ריבים ועם זאת - מה שהיה כאן זה אפס קצהו של מה שקורה בפורומים אחרים. באמת.
זה מסוג הדברים שפעם היו מאוד פוגעים בי ומזעזעים את עולמי (לפני כמה שנים היה מקרה שבגללו רציתי לעזוב את פורום מודיעין ורציתי גם לעזוב את מודיעין..) והיום הם מה שדן חלוץ קורא "רעד קל בכנף".
למדתי "לדפדף" כי בעצם אין לי סיבה להיפגע ברמות כאלה מאנשים שאני לא מכירה.

אני שולחת לך מסר, כי יש משהו שאני חייבת לברר איתך לגבי מה שכתבת.

פנינה21

New member
סיכום שבועי

הטוב של השבוע: הוסמכתי מחדש כמאבטחת טיולים . 4 ימי קורס במטווח בהרצליה .

הפחות טוב של השבוע: היה לי קצת קשה אבל זה עבר- השבוע התחיל בהמון לחץ הפסקת חשמל של מוצאי שבת (כן הסופה) גרם לי להגיע לקורס ללא ציוד להמשך השבוע - אבל התארגנתי וקניתי דברים בקניון ..

מאכל השבוע: כל האוכל שהכנתי בסופה פשטידה ותבשיל אורז מעולים

סרט וספר ובילוי אין היה שבוע די משוגע

למעלה