מוח !

יערית

New member
בבקשה

מוח, להרתיח אותו פעם אחת לשם הוצאת הזוהמה, עדיף לקנות אותו מוכשר כך הם דואגים לניקיון הראשוני. לסנן ולקרר את הגושים במקרר. רוטב: פלפל חריף 2 גמבות פפריקה בשמן מרוקאי (חצי כוס שמן לתוכו תוסיף פפריקה אדומה ותערבב) מלח ראש שום מקולף קורט כורכום צרור כוסברא לחתוך את הפלפל החריף אל תוך סיר (עדיף שטוח), שיני שום, גמבה לרצועות אל תוך הסיר, לקצוץ את הכוסברא ולפזר בתחתית. להוציא את המוח מקירור ולחצות אותו לפרוסות בינוניות , לסדר את המוח מעל הפלפל 2 כוסות מים ולשים על האש.המים אמורים להיות מעל המוח . להביא לרתיחה ואז להנמיך את האש, לכרכם ולהמליח ורבע מהכוס שמן עם פרפריקה, תשתדל לפזר מעל הכל, להזיז את הסיר מצד לצד מעט לקבלת תערובת תבלינים ולתת לזה 45 ד' בישול ואז שוב לפזר שארית שמן בפפריקה ולתת לזה עוד רבע שעה בישול. בהצלחה

Motekookoo

New member
מוח מטוגן...

בדיוק כמו שניצל, ושפריץ לימון מלמעלה. הכי טעים. להרתיח ת'מוח במים לפני הטיגון על מנת לנקות אותו-לך תדע אצל מי היה קודם. להכניס למקרר לשעתיים, על מנת שיהיה קל לפרוס אותו לפרוסות. לטבול בביצה מעורבבת עם מעט חרדל דיז'ון,פלפל לבן ומלח. לגלגל בפירורי לחם. והופ...לשמן עמוק רותח. יאללה,תכין את השפריץ. של הלימון.

עוף גוזל...

עוף ללא עצמות במילוי אורז עם בשר בקר טחון,נתחי אווזית קטנטנים,פטריות חורש וערמונים. והכל בתיבול דרוזי מסורתי עם ניחוח עדין של קינמון. יצא קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים.

ye44

New member
תשמע

עצם העובדה שהמרקם שרוף
נוצרת פה בעיה,אין לי צל של ספק שנתחי האווזית התיבשו,ואווזית אוכלים אותה מדיום רייר,התיבול הדרוזי הוא תיבול מאד גס, כך שהקינמון מאבד את עצמו לדעת ואין לי צל של ספק שהוא יזדקק לכמה
מסוג "רסיטל" מר אוקסי חביבנו היקר אין לנו צל של ספק שיש לך את זה, רק במנה הבאה אני מבקש מקצה שיפורים שנוכל להעביר אותך לשלב הבא

למעלה