מוח !

יערית

New member
מוח !

אחד המאכלים אם לא אה! בקיצור לראשונה ביקשו ממני להכין למחר, לקחתי את השרביט בשמחה ועכשיו זה על הגז... רק שתדעו שלפרה יש הרבה מוח יחסית למראה הסתום שלה מווווווווו. <מצטערת שהוצאתי את כולם מהריכוז בנושא כאוב של שליט>

סוף סוף יש לנו גז :))

קודם כל רצוי שזה לא יהיה מוח של ציפור כי את יודעת עוף זה ציפור ופרה זו חיה

יערית

New member
אז זהו...שזה עולה יקר אש

בדיוק כמו שזה יצא עכשיו סופנננננננננננני, וואו איך שאני מרוצה מעצמי. בקיצור זה עולה 120 ש"ח לק"ג או למנת איי קו אחד= יען עלה לי 169 ש"ח ואני ממש אלופה בחשבון, אז יצא לפרה הזו 169 איי קיו! וואו, חתיכת חכמה הבת פרה הזו!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו את מתבקשת להמיר את זה לאחוזים כמה זה יוצא לנו באחוזים איקיו לכל סועד????

יערית

New member
נו מה הבעיה? באמת...

איך בדיוק הופכים 169 איי קיו לאחוזים? |הצילו|

האמת

לא יודעת איך הופכים את זה לאחוזים מה שכן יודעת אם תעיפי את האחד בהתחלה את יכולה להפוך את זה לכל צד

WinWin8

New member
לפי זה המוח של הרסר שלנו

לא היה עולה לך גרוש ולא מוסיף לך אפילו קלוריה אחת. חג שמח ובתיאבון.

יערית

New member
סורי מותק

הפעם זה רחוק מהבריכה שם בסיר, זה צריך בישול מינימלי... כבר מצלמת ומראה לך :))

אל תצטערי

אצלי זה היה מוח של כבש עדין וחמאתי.ועולה קצת יותר יותר משל פרה. ו"הבריכה" צומצמה בהדרגה לרוטב סמיך ועשיר בטעמים. אפילו החלה הרכינה את ראשה עת התחברה לה יחד עם המוח והרוטב האדום אדום הזרוע כתמים ירוקים של כוסברה ריחנית. אם את נועלת נעליים כרגע שלי אותם.

יערית

New member
גם אני נפלתי קורבן

לכבש מסתבר...אמא אמרה שזה היה כבש ולא פרה
ומאחר ומנקים את המוח קודם ברתיחה וזורקים את הסירחון שיוצא, הוא כבר בשל למעשה, אז פחות מים ועדיין הרוב יוצא סמיך וטעים ובמיקרה שלי הערב, חריףףף אש. כוסברה אמורה להיות תחת המוח בכדי לא להדבק מעליו ותמיד קצוצה ביותר ולא גסה. זה בסדר שהערתי?

eyebrrr

New member
אני מכיר את המח הזה

זה מח מרוקאי טוב שבשלת אותו, חרא של מח.

למרוקאי שלום.

זה לא שהם צריכים אותו כדי להמשיך ולהתנהל... נהפוך הוא. עכשיו לדם אין לאן לעלות....

יערית

New member
יש קולר

זה נחסם עוד במעלה הצואר
תמשיכו, גם ככה אני יודעת שהרייטינג של מרוקאיות הכי גבוה

למעלה