מוח אחד

mdln

New member
מוח אחד

האם מישהו יודע מהיא השיטה של מוח אחד ואיך היא מטפלת בבעיות, בעיקר רפואיות, כגון אלרגיות למיניהן?

freearth10

New member
מוח אחד

מוח אחד כמו כל טיפול הוליסטי אחר מטפל לא בבעיה מסויימת אלא באדם כמכלול ואחת מתוצאות הטיפול יכולה להיות גם הבעיה הרפואית. הרבה פעמים נפתרות הרבה בעיות אחרות עוד הרבה לפני שניתן להגיע לבעיה שבגללה בכלל הגיע האדם לטיפול. מוח אחד עובד על תגובת שרירי הגוף לגרוי מלולי או בלתי מלולי ועל נטרול מתחים שליליים כתוצאה מטראומות העבר. כאשר בדיקת מזון היא צורך של המטופל ניתן לבדוק בעזרת השרירים לאיזה מזון האדם רגיש וכן גם למה ובאיזה שיטה לנטרל את המתח השלילי שגרם לאדם הרגישות הזאת. מאיה

mdln

New member
מוח אחד

מאיה, התשובות שלך תמיד עיניניות וטובות. בכל אופן אני הייתי נוכחת בזמן טיפול במוח אחד. התיקשורת המילולית בין המטפל והמטופל (או שריריו) היתה חרישית לחלוטין ולא נשמעה בכלל ולמרות זאת היתה תגובה של השרירים. לי זה נראה כמו מעשה קסמים. האם אמנם הטיפול חודר לעמקי הבעיות - מולדות או מ גלגולים קודמים - כפי שהמטפל הסביר לי??

אסתי123

New member
אומנם כן

בדיקות השריר הן בדיקות מדיקות אותן ניתן לבצע גם ללא דיבור כלל. בכוח המחשבה בלבד!!! אם אני כמטפלת שואלת את הגוף של המטופל שאלה -- במחשבה בלבדלא בצורה מילולית-- ןבודקת שריר- השריר יענה לי במדויק ! את בדיקות השריר הייתי מדמה לקרן לייזר ברפואה הקונבנציונלית. המגיעה בדיוק רב לאן שצריך ושם עושה את העבודה. ואין זה מעשה קסמים אלא חלק משגרת טיפול קינסיולוגי.
מוח אחד- הוא נדבך אחד מטיפול קינסיולוגי כולל.

freearth10

New member
איחוד גוף-מוח

היי mdln , גם תקשורת חרישית יכולה בהחלט להיות תקשורת מילולית ומתוך הנסיון שלי זוהי התקשורת הנקייה ביותר שמערבת הרבה פחות את פעילות המוח השיפוטי, ונותנת לגוף להתבטא והגוף אף פעם לא משקר. מוח אחד מבוסס על הקשר בין גוף למוח. כאשר יש איחוד - השריר חזק, כאשר אין איחוד. כאשר יש הפרדה בין השכל לרגש, כלומר כאשר יש מתח רגשי - השריר נחלש. ואכן הגוף שלנו הוא קוסם. ומביא אותנו למקומות עם חיבורים מדהימים. זוהי עבודה עם התת מודע ולכן מצליחים לגלוש למקומות שהמוח שלנו לא היה מרשה מתוך פחד לחשיפה מהלא נודע. גלגולים קודמים. אני הייתי בודקת טוב, מיהו המטפל. אני ראיתי בחורה שחזרה מטיפול כזה מבולבלת לגמרי. ורק טיפול של חזרה בגילאים, החזיר אותה לתפקוד של כאן ועכשיו. על כל פנים, את כבר בטח מנחשת שאני אמליץ לך על טיפול שכזה ואולי אפילו רק כדי שתחווי קצת קסמים? קסמים שהגוף שלך יודע לעשות, ואת אפילו לא מודעת לזה! מאיה

נויהאחת

New member
מוח אחד היא שיטה שמעוררת זכרונות

שהיו חבויים במוח ואשר משפיעים על הדרך שבה אנו פועלים היום. היא לוקחת כאב, מחברת אותו לטראומה ספציפית שחווינו ועל ידי כך מנטרלת את הטראומה.

freearth10

New member
תקון קטן

הזכרונות האלה היו חבויים לא רק במוח, אלא גם בגוף וגם בנפש. את הטראומה אי אפשר לנטרל אלא רק את המתח השלילי שנצבר סביבה וחשוב לא פחות לבסס דפוסי חיים חדשים, מעוגנים ברגש חיובי שיכול לתמוך בתהליך הצמיחה, בתהליך הבחירה מתוך בחירה ולא מתוך חוסר ברירה. מאיה

mdln

New member
מוח אחד

תודה תודה על הנסיון להסביר לי. בשבילי התחום הזה כמו הקינסולוגיה, הוא תחם חדש ומיסתורי. כדרכי בקודש אני הולכת להתנסות בהם ולחוות על עצמי את המופלא הזה.

למעלה