מוחרים דבר כזה?

Aiyegbeni

New member
אני לא ממש יודע אבל

קודם כל "מוכרים" ולא "מוחרים", ושנית כל אתה יכול "לעטוף" את הכדור ב "סטיק לייט", זה יוצא גדול! בהצלחה!

סטייק לייט?

טוב יש לי התעלמות משגיאות כתיב אני יחול לחטוב מא שהני רוצא איח שבה לי סתם סתם זה לא מפריע לי שמתקנים אותי אבל סטייק לייט זה לא המקלות האלה שזהורים יכול להיות שהתקבנתה למשהו אחר באמת יש לי התעלמות משגיאות כתיב וזה סתם בצחוק

wee man

New member
בטח הוא התכוון ל-

סטיק לייט ארוך ודק (תשמרו לעצמכם את הדימויים) האמת שבכלל אומרים -לייט סטיק, ולא סטיק לייט, אבל עזבו אתכם מדקויות :) קיצר, הוא התכוון ללייט סטיק הארוך והדק שמיועד לשים על הצוואר. הם לא באים כמו לייט סטיק רגילך בצבע אחד, אלא במאין לייט סטיק גרנדיאט, שמחליף צבעים באמצע (כמו קשת). אפשר לקנות את זה.. אממ.. ב.... בויום?! סתם סתם, בחנויות צעצועים וחורים כאלה...

למישהו יש רעיון

למישהו יש רעיון איך לקשת את הכדור הוא בכלל דרך להכין כדור יפה?

Segev Shilton

New member
ראיתי כדורים מבד שזוהר בחושך של

מיסטר בבש אני קניתי לעצמי 7 די איקסים זוהרים בחושך זה מגניב לאללה אבל אני חיפשתי בד כזה ולא מצאתי

זוהר בחושך

אחרי שאתה מטעין(אני מתכון ליד מקור אור) אותם כמה זמן הם זוהרים ו הם משאירים שובל של אור?

Aiyegbeni

New member
רובם על בטריות

אלה שעל בטריות יכולים להחזיק מעמד הרבה, ונראה לי שבחושך יש להם שובל אור. חוץ מזה הכדורים שצריכים להטעין (להצמיד למקור אור לכמה דקות) נגמרים די מהר. תיכנס ללינק הבא שלמטה, תבחר BALLS, ואז GLOW BALLS, ותראה הכל.

Segev Shilton

New member
יש לי גם גלו בול וגם זוהר בחושך

את הזוהר בחושך אתה מטעין לכמה דקות תחת מקור אור (לא השמש!) ואז מכבה את האור והם זוהרים יש גלובול עם מטען ויש עם סוללות והם בצבעים שונים

Segev Shilton

New member
זה שני סוגי כדורים שונים ...

הזוהר בחושך זול בהרבה אבל הגלו בול נראה הרבה יותר יפה

eyaloman

New member
אפשר

לקנות הולוגרמות ולעטוף איתם את הכדורים זה יוצא יפה אבל לוקח הרבה זמן לעטוף את הכדורים אפשר לקנות הולוגרמות בחניות של טמבור וטפטים בהצלחה...!!!

למעלה