מוחמד עלי

מוחמד עלי

מי יודע איפה אני יכול למצוא עליו חומר ? עדיף בעברית ואולי יש סרטים של הקרבות שלו באינטרנט<? ואיך כותבים את השם שלו באנגלית?

bennyTKD

New member
הנה מוחמד בא אל ההר

השם שלו באנגלית הוא muhammad ali, אם כי תוכל למצוא עליו חומר בגוגל גם עם שגיאות בשם (למשל mohammad ali או muhamad ali וכו'). השם הקודם שלו (לפני שהחליף את שמו) הוא קסיוס קליי, אז בטח אפשר למצוא עליו חומר גם לפי השם הזה. סרטונים עם קרבות שלו (נגד ג'ו פרייזר ונגד אחרים) תוכל למצוא בחנות הפרד |שיעול| הקרובה לביתך... ואסור כמובן לשכוח את דו השיח המקסים של שלושת הכושים במספרה בסרט עם אדי מרפי "מגלה את אמריקה", שבו הם מתווכחים מי היה המתאגרף הטוב ביותר בהיסטוריה. בני

nage

New member
ג'ו פרייזר אם אני לא טועה

אתה גם יכול למצוא עליו חומר ב www.espn.com באיגרוף - היסטוריה

broadaxe

New member
אולי זה יעזור:

לפני די הרבה שנים יצא ספר בעברית (!) בשם "גדולי האיגרוף בעולם", המחבר היה עתונאי ספורט ידוע ששמו זרח מפרחוני. הספר מכיל רק ביוגרפיות של מתאגרפים על-כבדים החל מהאליפות הראשונה בכפפות ועד למוחמד עלי (כשיש לפניו את חלקו הראשון של הסיפור בשמו הנוצרי מלידה). אני מניח שאפשר למצוא את הספר בחנויות הנכונות. הפייבוריטים שלי: ג'ק דמפסי, מקס בר היהודי ורוקי מרציאנו (אולף העולם היחידי שלא נוצח באף קרב, מת צעיר כמו הרבה אגדות).

למעלה