מוזר...

אז ככה :

מה שאת עוברת הוא בסדר גמור ואני כל כך בעד שאנשים יחוו לפעמים דברים כאלה הרי .. אנשים בהחלט צריכים לעבור ולהתנסות בדברים מסויימים ע"מ להבין באמת מהם רוצים. אני מסכימה עם מה שהרבה פה אמרו : תבחני את הרגשות שלך, בובה . האם זו עוד אחת מהגחמות שלך ? או האם את באמת עברת תהליך שבסופו הבנת מה את רוצה ? לפי התייעצותך כאן , נראה שאת מבולבלת .. אך אף אחד כאן לא יכול לתת לך את התשובות בייחוד בגלל ידע מוגבל שיש לכל אחד מאיתנו פה , לגבי הקשר הזה שלך. אני כל כך בעד : "לכי אחרי הלב שלך" אבל אחרי נסיונות מרים שהיו לי , אני גם משתדלת לחשוב בהגיון. לפני שנה חזרתי להיות בקשר עם האקס כי רציתי רק מגע. כל העסק הפך לכדור שלג אחד ענק שכלל אירוסין ופיצוץ האירוסין, מגורים משותפים,ועזיבתי את ביתו לאחר חודשיים . עשיתי לו חיים קשים כשחזרתי אליו, כי רק "הרגשתי" כשחזרתי אליו , ולא "אהבתי במאת האחוזים". היום זה הגיע למצב שאולי גם לו כואב הלב וגם לי כואב על מה שהיה ועל איך שהמצב הזה התגלגל. לכן, אני אומרת , זה לגיטימי ללכת אחרי תחושת הבטן אבל תקשיבי טוב מאוד לתחושת הבטן שלך .למה שהיא אומרת. תשמעי, יש אנשים שגם לאחר שנים הם מתאחדים. אני עבדתי בבית אבות שבו יש זוג מבוגרים שהתאחדו והתחתנו לאחר 13 שנה !!! אם אנשים צריכים להיות ביחד הם יהיו , מבינה? ואם לקח לך שנתיים כדי להתעורר יום אחד בבוקר ולהבין משהו מסויים אז אני בעד . לפני שאת נוקטת צעדים , אני בעד שתהיי עם עצמך ותביני מה הרגשות שלך אומרים. שבוע טוב

למעלה