מוזר...

anabell1

New member
מוזר...

שלום לכולם. לפני שנתיים נפרדתי מחבר אחרי קשר מאוד ארוך. התאהבתי במישהו אחר ולכן נפרדתי ממנו ולא הסכמתי לתת לנו הזדמנות לתקן את הבעיות בקשר. לא משנה כמה הוא התעקש, אני התעקשתי יותר ומאוד פגעתי בו. בשבועיים האחרונים התחלתי לצאת עם בחור נחמד ואתמול ישנתי אצלו וכל הלילה חשבתי על האקס שלי, לראשונה מזה שנתיים הרגשתי שאני מתגעגעת אליו, בפעם הראשונה הרגשתי שהוא חסר, ופתאום נזכרתי בדברים הטובים שהיו בינינו שמחקתי כל השנתיים האלו. כל כך מוזר שכחתי כמעט הכל ופתאום נזכרתי.

תגובה

טבעי לאהוב אדם שאהבת בעבר. תוכלי להתקשר אליו ולשוחח עמו, ואולי אף תתידדו. תוכלי להגיד לו כמה דברים טובים, גם שיחה אחת עם אדם אהוב תעזור. השקיעי בקשר עם חברך שאת אוהבת וטפחי אותו.

לא הבנתי, את רוצה לחזור לאקס? או

שסתם נזכרת בדברים הטובים ואת רוצה לדעת מה דעתינו?

anabell1

New member
אז זהו

שאני לא יודעת. אני צריכה לבדוק את זה? לעזוב את זה?

קחי בחשבון שהוא בטח המשיך

בחיים שלו. ואחרי שפגעת בו ולא נתת לו צ'אנס אני לא חושבת שזה יהיה חכם לנסות שוב להתקרב לאקס ואל תשכחי שבד"כ אחרי פרדות כואבות כאלה, הצד הנפגע לא ממהר לקבל את האקס/ית שלו בזרועות פתוחות.

anabell1

New member
נראה לי שזה נכון

אבל ממש קשה לי לעצור את עצמי. חשבתי אולי לשלוח לו מייל כדי לגשש מה המצב שלו בחיים. אם יש לו חברה או שהוא המשיך הלאה אני ארד מזה. ואם לא?

תגובה

עשי מה שאת מרגישה ורוצה. אם את מרגישה רצון וחשק ליצור קשר עם האקס, פני אליו ופתחי אתו שיחה. אם תרגישי בהמשך שאת רוצה להמשיך, המשיכי. טוב גם אם תצא מזה ידידות, לפי מה שתרגישו.

שזה שנזכרת באקס שלך

וחשבת על הדברים הטובים שהיו בניכם עשוי לסמן שהתגברת על הקשר ושאת רואה גם את הדברים הטובים שהיו בו ויודעת להעריך אותם. אולי הדברים שנזכרת בהם הם דברים שאת מחפשת או רוצה שיהיו גם במערכת היחסים החדשה שלך ואולי זה הבחור איתו את יוצאת שהזכיר לך את האקס. לגבי שאלתך מה ההזכרות הפתאומית הזאת אומרת על הרגשות שלךכלפי האקס, הרי שרק לך יש (או תהיה) את התשובה.

anabell1

New member
זה ממש

בלבל אותי. אני ממש רוצה לדבר איתו ולראות מה זה יעשה לי אבל אני חוששת לפנות אליו, אני לא יודעת מה קורה בחיים שלו כרגע.

לא כל כך ברור לי

מה את מחפשת ולמה את יוצאת עם הבחור שאת יוצאת איתו עכשיו. מה את רוצה? מה את מחפשת? קשר מחייב שבו תוכלי ללמוד על עצמך ועל זוגיות? מחפשת קשר רציני לכל החיים? נראה לי שאלו שאלות שכדאי לענות עליהם עוד לפני שאת מנסה לדבר עם האקס שלך. וחוץ מזה, אם את מחליטה שאת רוצה לחזור אל האקס שלך, היי הוגנת ושחררי את הבחור איתו את יוצאת עכשיו.

anabell1

New member
אחרי הלילה

אין לי ספק שאני צריכה לשחרר אותו. אני מתכוונת לדבר איתו. אבל האם זה הוגן לדבר עם האקס אחרי שהכאבתי לו כל כך? אני מרגישה שאני צריכה לדבר איתו כדי לדעת מה אני מרגישה. וכן אני מחפשת קשר רציני לכל החיים. קשר של אהבה. ואני חוששת שהאקס צדק, שאני אתחרט, שאני והוא זה הדבר האמיתי ולא הסכמתי לראות את זה.

למה?מה תהיה המטרה של לפנות

אליו? אני נגד. זה עשוי סתם לערער אצלו דברים שהוא עמל לבנות במשך שנתיים. אם את מחליטה לפנות כדאי שתהיי בטוחה.

anabell1

New member
מה עם לשלוח לו מייל

כדי לגשש את המצב שלו? אם הוא עבר הלאה אז אני אעזוב את זה אבל לא?

למה?

למה לערער אותו? למה לשלוח אותו למצב של "למה היא שלחה מייל ומה היא רוצה פתאום אחרי שנתיים"? הפורום מלא בגולשים תוהים שהאקסים שלהם "רצו לגשש" אבל הם יצאו עם תיסבוכים. אחרי שתהיי בטוחה שאת עושה את זה מהמניעים הנכונים זה יהיה *אולי* סיפור אחר.

anabell1

New member
אני אחשוב

על זה. שזה לא רק עניין נוסטלגי אלא מעבר לזה. במידה וכן אחשוב על לפעול. את צודקת. תודה.

קרן אור צודקת

לא שמתי לב לכך. את צריכה להיות סגורה על עצמך לפני שאת פונה אליו (מה המטרה של הפנייה?). אל תפני אליו סתם כי בא לך לראות מה המצב. אולי באמת יש משהו לא הוגן בפנייה שכזאת אחרי שנתיים.

כן, אבל

מה את רוצה בתוך הקשר הרציני שלך? ממה הוא צריך להיות מורכב (בלי תשובות אצטרובל. אהבה, משיכה, הקשבה וחברות הן כותרות מאוד כלליות)? איך בונים כזה קשר? עם מי? אילו תכונות צריכות להיות לדבר האמיתי שלך? אלה לא דברים מובנים מאליהם. אי אפשר ליצור קשר רציני מבלי שאתה מבין קודם כל את עצמך, יודע מי אתה, מה מתאים לך ומה אתה מחפש. נסי לעשות עם עצמך צ'ק ליסט. האם סימנת וי ליד כל אחת מהקטגוריות? יש לי שאלה נוספת: תוכלי להסביר לעצמך (ואם תרצי, גם לי) למה ליבך התמלא חחש שמא את מפספסת את אהבת חייך? למה דווקא עכשיו? למה חשוב לך כל כך לדבר עם האקס שלך דווקא עכשיו? לגופו של עניין, אני מציע שתעבדי בצורה הוגנת ומסודרת. אני לא חושב שזה מוסרי (אין לי מושג איך את תרגישי לגבי זה) לדבר עם האקס לפני שאת נפרדת מהבחור איתו את יוצאת. לגבי האקס, אני חושב שאי אפשר להתחיל דבר חדש בלי לסגור דבר ישן. אני מניח שהוא פגוע מהיחס שלך אליו כאשר נפרדת ממנו. חוץ מזה, אל תשכחי שעברו שנתיים. זה המון זמן. אנשים צומחים, לומדים ומשתנים בזמן הזה. לפי מה שאני מבין ממך לא שמרת איתו על קשר. זה יכול להיות קצת מוזר בשבילו לשוחח איתך בטלפון פתאום. את תצטרכי לנסות (טלפון, אינטרנט, פגישה). אני חושב שקודם כדאי לשוחח על מה שהיה ועל איך שדברים נגמרו בניכם וללבן אותם ולא לקפוץ לעכשיו ולעתיד. חוץ מזה, מה השתנה אצלו? מה הוא מחפש? במה ובמי הוא מעוניין? רק אחרי שיהיו לך תשובות לשאלות האלו תדעי מה לעשות. מקווה שעזרתי ונתתי כיוון. חג שמח ושבוע טוב. רועי.

למעלה