מוזר...

anabell1

New member
מוזר...

שלום לכולם. לפני שנתיים נפרדתי מחבר אחרי קשר מאוד ארוך. התאהבתי במישהו אחר ולכן נפרדתי ממנו ולא הסכמתי לתת לנו הזדמנות לתקן את הבעיות בקשר. לא משנה כמה הוא התעקש, אני התעקשתי יותר ומאוד פגעתי בו. בשבועיים האחרונים התחלתי לצאת עם בחור נחמד ואתמול ישנתי אצלו וכל הלילה חשבתי על האקס שלי, לראשונה מזה שנתיים הרגשתי שאני מתגעגעת אליו, בפעם הראשונה הרגשתי שהוא חסר, ופתאום נזכרתי בדברים הטובים שהיו בינינו שמחקתי כל השנתיים האלו. כל כך מוזר שכחתי כמעט הכל ופתאום נזכרתי.

אוליי עדיין לא מאוחר....

תראי מטעויות לומדים, לפעמים הפרידה מוכיחה לנו שבעצם אנחנו אוהבים ואותו אדם יקר לנו באמת. תהיי את היוזמת, אם את עדיין מרגישה אליו משהו, נסי לכתוב לו מכתב, או לשלוח לו אסמאס, רק רציתי לאחל לך חג שמח, או לדעת אם הכל בסדר איתך, ולראות איך הדברים זזים. אם נראה לך שיש לו את הרצון והיכולת לתקן דברים ביניכם אז חבל, למה להפסיד דבר יקר? אולי גם הוא חושב כך, עדיין חושב עלייך. הרבה זוגות חזרו אחריי תקופה של שנים. אם הגורל מחליט שאתם צריכים להיות יחד אתם תחזרו, אבל כפי שאומרים אדם בוחר את גורלו, אז עשי צעד ראשון ובהצלחה.

תנסי קודם כל להיזכר

למה נפרדת מהאקס. לפעמים יש נטייה לשכוח את הדברים הגרועים. אם נפרדתם בשל דבר של מה בכך או בגלל דברים שניתנים לתיקון, הרי שיש מקום לשקול חזרה אבל אם זה לא כך את צריכה לשכוח מהבחור למרות הזכרונות.

למעלה