מוזר ?

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
מוזר ?

מעניין מה זה אומר, הח"כ הגיע לשאלה שלי ודילג לשאלה הבאה. מה זה אומר? זה אומר כמה וכמה דברים. אך האם זה אומר שהקול שלי לא נחוץ לו? הרי בצבא כבר למדנו שיחס גורר יחס, לא?

pilovich shahaf

New member
לא ידידי זה לא מוזר ראית פוליטיקאי../images/Emo88.gif

..במלוא כיעורו הוירטואלי, ואת זאת אני כותב לאחר 8 שעות מחשבה בכלל ושתי שיחות טלפון חשובות בנושא, ותאמין לי טמי לפיד יו"ר הסיעה שלו ישאל אותו כמה שאלות....
מבחן היה ותוצאה יש....ח"כ פריצקי "בא לברך ויצא מקלל"...חז"ל
פילוביץ שחף. פ"ש.

אני חושב שהוא היה דיי ברור

ח"כ פריצקי הגיע לפורום לשעה אחת. ובהודעת הסיום שלו אמר: "שמי שרוצה יכול להשאיר שאלות והוא ישתדל לענות אח"כ". אז אני לא מבין מה חוסר הסבלנות הזו? גרשון צור

all

New member
אז אני אצביע לשינוי רק פעם אחת

האם תהיה סובלן לקבל את זה??? מדוע ריבונו של עולם אין לחבר כנסת זמן עבור מי שהושיב אותו על הכיסא המרופד שלו???????????????? מתי הם יבינו שבחירתם לייצגני היא "עבדות לי" ולא "ריבונות עליי". בכל מקרה מצידי שלא יבינו, "הדרך השלישית" "רפו"ל" וכל המפלגות הקטנות שלא הבינו איך ובזכות מי הם הגיעו לאן שהגיעו. למדו את זה בדרך הקשה. רוצה שינוי לחרבן על פעילי השטח הקטנים והעלובים שלה - שיהיה ככה, יש לי מספיק צרות משלי.

all

New member
מה מלוכלך בפה שלי, הדעה שלי???

האם קיללתי, פגעתי, או שמא הבעתי דעה שלא מצאה חן בעיניך? פי נקי, ידידי. אם האמת כואבת לך, אל תאשים את פי. רוצה לסגוד לפרציצקי כמו שש"ס סוגדים לעובדיה, בבקשה. אבל פי היה, הווה ויהיה נקי מרבב, ובאשר לפיך? יש ביכולתו לפגוע. אך האם יש ביכולתו לענות לתוכן ההודאה??? נראה לי שלא! הרי אילו יכל לא היה לו הצורך לפגוע!

אנדרי ז

New member
"רוצה שינוי לחרבן על פעילי השטח"

"הקטנים והעלובים שלה" אחרי שתסביר לי איך בדיוק זאת לא קללה (שלא לדבר על העלבון לפעילי השטח הקטנים והעלובים שרק לפני רגע סיימנו לחרבן עליהם), ואחרי שנסיים את הענקת פרס נובל לספרות לך על התבטאות נפלאה זו, אולי אני אתפנה גם לדיון ענייני איתך.

all

New member
שומו שמים - "לחרבן"!

אבא ואימא מרשים לי להגיד את זה כבר מאז שהייתי בן-7. והפעילים הקטנים והעלובים הם אני והחברים שלי. ולגבי דיון ענייני איתי, אין בזה צורך, הייתי פרייר של רעיון ללא שום תמורה או יכולת השפעה יותר מדי זמן. כשאני מסתכל בבית כנסת שמול ביתי על פעילי ש"ס העובדים עבורה 365 ימים בשנה בא לי לבכות. אין יד מכוונת במפלגה הזו, הכל מתגלגל עצמו אז חבל על הזמן ועל הדיון שלך. אם הוד קדושתו של פריצקי מצא רק שעה אחת בשבוע עבור פורום "מפלגת שינוי". שינוי תצטרך להסתדר בלעדי, אני לא מקבל שום שכר עבור השתייכותי למפלגה, אבל אני משוכנע שהבאתי לשינו יותר בוחרים מאשר הוא הביא.

ל - all

ראשית, פורום מפלגת שינוי הוא פורום חדש וח"כ פריצקי היה הח"כ הראשון שהוזמן על ידי להתארח בפורום. (דבר שלא פוסל ממנו או מח"כים אחרים להגיע בהמשך ולהשתתף בדיונים. כדוג´ ח"כ נאות שנכנסה ביוזמתה לפורום וענתה לשאלות הגולשים). דבר נוסף הוא שאינך צריך להיעלב באופן אישי אם שאלתך לא נענתה . יכולות להיות אלף ואחת סיבות מדוע הוא לא ענה. (אולי פשוט לא ראה את השאלה? הרי גם חברי כנסת הם בני אדם, לא?) בסיום הדיון הבטיח ח"כ פריצקי לענות שוב פעם לשאלות וגם השאיר את כתובת הדואר האלקטרונית למי שמעוניין לפנות אליו. כעצה ידידותית לך היתי מציע להתעזר בסובלנות ולא למהר עם העסקת מסקנות. ואם אתה באמת רוצה לקבל תשובה לשאלה כלשהי, כל הדרכים פתוחות לפניך.. בסופו של דבר מטרתנו להישאר מאוחדים ולהימנע ממריבות ופילוגים מיותרים שרק משרתים את הצד הנגדי שלנו. נ.ב בתקופה הקרובה אני מתכוון לזמן לפורום את יו"ר סיעת שינוי בכנסת ח"כ מודי זנדברג אשר יענה לשאלות הגולשים.

all

New member
אולי הבנת אותי לא נכון

אינני הולך להפוך את הצבעתי בבחירות משינוי לש"ס. אני הולך להצביע לשינוי כי זו המפלגה התואמת את דעותי ואין לי ויכוח אידיולוגי עם אף חבר בה. אבל המנגנון של התנועה חלוד לחלוטין (אם בכלל יש לה כזה) שינוי היא בעצם טומי לפיד, הוא האיש שקיבל את כל המנדטים שיש לשינוי שאר הח"כים היו שם רק במקרה ולפתע נפל עליהם מנדט. ולי כבר נמאס!!!!! יש המון דברים נפלאים שניתן להיתנדב להם - הצלת חיות מעבדה, צער בעלי חיים וכו´ וכו´. חבל לבזבז את הזמן על אנשים שנזכרים בך אחת ל-4 שנים.

אז למה שלא תעלה את הנושאים

שמהם אתה לא מרוצה בתוך המפלגה ותציע הצעות ורעיונות. אני בטוח שימצאו אנשים שיסכימו איתך. אני חושב שכל בעיה תמיד אפשר למצוא פתרון (לפעמיים פתרון טוב לפעמיים פחות) אבל עדיין אפשר לנסות.

all

New member
זו שאלה טובה

אך באם אציע פתרונות אהיה חייב להתנדב לבצע אותם (כרגיל בזמני הפנוי ובמימון מהכיס הפרטי שלי). ואני לא מסוגל לעשות את זה עוד.

אנדרי ז

New member
קודם כל לא תהיה חייב כלום

כל אחד תורם כפי יכולתו. ולמה שרעיונות שתציע לא ייושמו בידי אחרים? אתה הרי לא מנסה לשמור פה על זכויות יוצרים, נכון?

קימי

New member
רעיון לא רע להביא את זנדברג להתראין

בטח יש לו המון מה לספר על אידיאולוגיה, חקיקה, עזרה לזולת, אהבת אחים. הוא ח"כ מאוד עסוק,

אנדרי ז

New member
מישהו אמר שאני לא מסכים איתך?

אפשר לומר דברים בוטים גם בלי להשתמש במילים כאלה. תשתמש בהן ואף אחד לא יקשיב לך. ורק שתדע, גם אני עושה דברים בשביל שינוי בלי לקבל שכר, וכשעזרתי להסיע שני אנשים באחת ההפגנות אפילו לא קיבלתי החזר על הדלק.

Truth

New member
אתה ממש חוצפן

מי אתה חושב שאתה? בגלל שבחרת ב"שינוי" חברי הכנסת שלה צריכים להיות העבדים שלך?? (כמו שאמרת) הרבה מאוד אנשים בחרו בשינוי, זאת לא מועצת ישוב או משהו כזה, חברי הכנסת האלה עסוקים מאוד ואין להם זמן לטפל בכל אחד אישית, הם עושים את המיטב כדי לחזק את כל המפלגה ולא יכולים להתפנות לצרכים הייחודיים של כל אחד ואחד.

Secular

New member
תפסיק לבלבל את המוח!!

מדובר כאן על יחס!! זכותו של מצביע המפלגה לדרוש יחס הוגן וכבוד הדדי מחברי המפלגה, וחובתם לספק לבוחריה את זה לא רק ביום הבחירות אלא לאורך כל הקדנציה! וחוץ מזה שכל מפלגה נבנת מתוך ביקורת בונה!

אנדרי ז

New member
אתה לא הבנת אותי

אני הבאתי את הדוגמא שלי דווקא כדי להראות שכולנו פה מתנדבים ושלא צריך לבוא בדרישות מופרזות אל נבחרינו. אני כן אצפה שנבחרינו יקשיבו לנו כמה שיותר (לאו דווקא שיקבלו כל מה שנאמר להם) ובמסגרת זו גם שיבקרו כמה שיותר בפורום הזה. אני מציע לך שפעם הבאה לפני שאתה תוקף תוודא שאתה מבין היטב את כוונת המותקף.

all

New member
אתה ממש אטום.

אני תודה לאל כבר מזמן לא זקוק לעזרה לעצמי!!! אני זקוק לעזרה לסניפי שינוי ופעילי שינוי. הסניפים פועלים בבתים פרטיים, אנשים הפועלים על חשבונם הפרטי בזמנם הפרטי כבר שנים. מה חברי הכנסת של שינוי עושים מלבד בג"צים ופעילות ביורוקרטית איינני יודע ואף אחד לא טורח לעדכן אותי כבר שנים. לאן מופנים כספי מימון מפלגות גם אני לא יודע. ואני לא רוצה אותם לעצמי, תאמין לי אני די בסדר, אני רק רוצה לדעת שהם מופנים לדברים נכונים. (למשל מעט עזרה לחרדים החוזרים בשאלה, בטח לא בהיכיפים של חוזרים בתשובה, אבל משהו). ואם לומר לך את האמת, פתח עיתון, תקרא שם על טומי לפיד יום יום, מעט על פורז מדי פעם, והשאר??? מה הם עושים, אולי הם עסוקים 24 שעות אבל אינני יודע במה.

למעלה