מוזר...

ariel121

New member
מוזר...

רק לפני חודשיים התגרשתי אחרי 3 שנים של כלא וכבר שמעתי שהיא עם מישהו אחר חשבתי שיעבור ולא יכאב.אך כרגיל ליבי בגד בי ונחמץ... איך יכול להיות ? הרי אמרתי לעצמי שרגש אין לי האם יש? אינו.מתחבא? לא אין זה רגש אלא החמצה תקופה של בדידות והסתגלות למצב שונה והילדה בחודש חמישי שלי. מתקשה אותה לא לראות תקופה קשה אקווה שאעבור אותה בשלום

bennykoo

New member
תראה,אריאל

זה שהיא עם מישהו אחר זו זכותה,לא שבא לי להגן עליה,אך כנראה שאתה צריך עוד קצת זמן עד שלא תרגיש צביטה בלב... אז גם גרושתי הופיעה עם גבר זר בבית שבועיים אחרי הגט,להגיד שנהניתי?לא! אבל החיים חייבים להמשך הלאה,נכון?

n o g a1

New member
רגשות - דייסה

עולם הרגשות מתעתע בנו אין ספור פעמים. אוהבים -לא אוהבים. מתגעגעים? למה בדיוק? רגשי בדידות... האם לא היינו בודדים גם אז? זוגיות מלווה בתחושת רכושנות כלפי בן/בת הזוג. "שלי" - כבשתי! גם אם כבשנו לא נכון , עדיין שלנו. השליטה הזו (ב"רכוש הזה") , זה אחד הדברים שצריך ללמוד לוותר עליהם ואולי ללמוד לחיות ללא שליטה כלל וכלל (שלב מאוחר יותר). כואב לוותר , להפסיק להאחוז . אך בכל מקרה, כל דבר שאנו אוחזים בו הוא לא באמת שלנו. בהצלחה!

סימפתי

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד, נוגה צודקת בהחלט

הכל הוא עניין של change of mind אם אינך יכול לעשות זאת לבד, היעזר במקצוענים.... בהצלחה.

maof

New member
../images/Emo45.gif

בתוספת תפילה קטנה... תן לי ת'כוח לקבל מה שאין את ת'תקווה לשנות מה שכן מעוף

קטרינה1

New member
אלי,

תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם אומץ,לשנות את הדברים אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים א מ ן יאללה ליישם זה לא בשמיים

בכלל לא מוזר

נורמלי בהחלט, וגם הרגשות שלך עדיין מבולבלים, מצד אחד שמח בחופש, מצד אחד אולי אתה אומר "ברוך שפטרני", שמישהו אחר יספוג את מה שיש בה, אך מצד שני........... ישנם כעסים על מה שהיה, על החלום ושברונו, על האוצר שלך שנמצאת בתווך, על מישהו אחר שאותה בלילות יכסה, שאיתה יהיה בשעות הכי יפות, והכעס והקנאה ביחד מתערבבים להם, נורמלי בהחלט. תן לעצמך זמן, תאסוף את עצמך, תאסוף את השברים, תתמקד בחייך , עשה אותם לנוחים סבירים עם כול הכאב, תתחזק למען האוצר שלך, בנוכחותה תשתדל להיות הכי "ליצן" שאפשר, הזמן............ דוקטור זמן, מחולל פלאות. שיהיה בהצלחה אם אפשר לומר זאת בשלב כה טרי.

למעלה