מוזר!

blinkme

New member
מוזר!

תשמעו כולכם פה כמעט או הרוב אוהבים את הדיסקים הישנים של בלינק182 ואתם אומרים שהמוזיקה שלהם "הישנה" יותר טובה מהחדשה ואתם אומרים שטראביס יותר טוב מסקוט (שבזה אני מסכימה איתכם ב100%) אבל סקוט הוא זה ניגן בדיסקים הישנים לא יודעת זה מוזר ומבלבל.............

Alinush182*

New member
הסבר:

תיראי מבחינת המוסיקה בלינק הרבה יותר טובים בדיסקים הישנים כי שם הם היו יותר פאנק רוק ולא בגלל סקוט....... וגם עכשיו בלינק מתחילים להראות סימנים פאנק פופ, אבל המתופף עדיין יותר טוב אין מה לעשות....

blinkme

New member
:)

כיאלו טראביס באמת יותר טוב מסקוט ואם סמתם לב טראביס גם תופף בקליפ של p-didy bad boy for life או איך שלא קוראים לזה אבל סקוט הוא גם מתופף חיה

blinkme

New member
?

רוב האנשים פה אם תסתכל על ההודעות שלהם הם אומרים שטראביס יותר טוב מסקוט לדעתי סקוט הוא באמת טוב אבל טראביס יותר

Manic Subsidal

New member
מתחילים להראות סימני פאנק פופ?!

אעלק... הם ממש התגלמות הפאנק פופ! ( אני לא אומר שזה משהו רע...)

blinkme

New member
אז מה אתה אומר שזה?

הם באמת נהפכו קצת לפופ אבל אין מה לעשות השירים הישנים שלהם יותר טובים וחלק גדול מזה תלוי במוזיקה שלהם (זה לפחות הדעה שלי אני לא יודעת מה שלכם...) אם היו שואלים אתכם מה אתם מעדיפים את המוזיקה "הישנה" או את המוזיקה "החדשה" שלהם? אז מה הייתם עונים?!?!

blinkme

New member
ועוד משהו...

חלק מכם היו אומרים או הרוב היו אומרים המוזיקה "הישנה" ואתם אוהבים את טראביס זה מה שהבנתי מכל ההודעות שהאנשים רשמו פה תגידו זה לא מבלבל אותכם?!?!

~BLINK182_gurl~

New member
שאלה

מה אתה מגדיר "פופ"? כי למיטב ידיעתי פופ נגזר מהמילה "פופולרי"..... אז פאנק-רוק לא נוגד לפאנק-פופ..... הם להקת פאנק-רוק-פופ או משהו כזה... (אלוהים כבר סיבכתי את עצמי!)

blinkme

New member
מה הקשר?

מה הקשר לפופולרי?!?! אין שום קשר אבל בלינק באמת הדרדרו למצב של פאנק-פופ כזה או כל משהו אחר... נ.ב. אז מה אם המילה הזאת "פופ" נמצאת במילה פופולרי? אין שום קשר ולדעתי הוא צודק שהוא קורא להם פאנק-פופ כאילו הם באמת קצת הדרדרו וכולם אפילו אומרים לך את זה נזכרתי ש..אם אתם ראיתם את הטקס האם טי וי זה היה הרגע הכי משפיל בשביל בלינק בעולם טום לא רק שכח תמילים הוא גם זייף בטירוף לא שאף אחד לאצ מזייף אבל הוא שכח תמיילם באמצע השיר טוב לא נורא תענו על השאלו האחרות ששאלתי אבל גם על זאת אבל היא לא דחופה אז יאללה ביי ביי וגוד נייט ויום טוב ולילה טוב (אני יכולה להמשיך לכתוב...) ביי ביי sweet dreams

xero1

New member
מה מה הקשר?

הדרדרו לפאנק-פופ? אהמ, צר לי לאכזב אותך, אך כל השנים האלו הם שטו סביב הפאנק פופ מאשר הפאנק-רוק. וחוץ מזה, מה רע בפאנק-פופ? יש את useless i.d, no use for a name, mxpx ועוד כל מיני להקות נחמדות כאלה. אה כן, וגם גרין דיי. הערת בניים - מי רואה פרסי אמ טי וי בכלל? ועכשיו נמשיך, כמו ש Manic Subsidal, יש המון ביליוני-זיליוני סגנונות של פאנק. ועכשיו, בואי ניגמור עם זה, בלינק זה פאנק-פופ-אמו (punk-pop-emo). ובקשר לשאלה שלך: זה לא שאני יותר אוהב את המוזיקה הישנה, אני אוהב רק את המוזיקה הישנה. ולא, אני לא אוהב לא את טראויס ולא את סקוט. ונגיד ויש כאלו שאוהבים את טראויס אבל אוהבים את המוזיקה הישנה, תקשיבי לי טוב מצמצו-אותי, אולי אותם אנשים מעדיפים את המוזיקה הישנה והאיכותית של בלינק אבל אוהבים את הסגנון שטראויס מתלבש או משהו כזה. "הדרדרט למצב של פאנק-פופ"... תחח, עלק

blinkme

New member
כן אבל...

כנראה אתה לא הבנת אותי אתה אומר שהם אוהבים אותו בגלל הלבוש או משו כזה אבל אני דיברתי על זה שהם אומרים שטראביס יותר טוב מסקוט בתיפוף

~BLINK182_gurl~

New member
בירה נשר

מה הקשר?!?!?!?! טוב המוסיקה הישנה שבלינק כתבו היתה יותר טובה מזאת שהם כותבים עכשיו אבל טרוויס מתופף יותר טוב...... מה לא מובן???

~BLINK182_gurl~

New member
וברור שיש קשר

בין המילה פופ לפופולרי..... מה זה נראה לך סתם המצאה? pop=popolary פשוט הפכו את זה לסגנון מוסיקה- בדרך כלל ממוסחר.... לא תמיד

Manic Subsidal

New member
אמממ..... אני ינסה לענות על זה.....

קשה להגדיר את המושג פופ, כי ההגדרה לפופ השתנתה כל כך הרבה במשך השנים... אבל אם נבחר להתייחס לזה כמו שאת אמרת, כמשהו "פופולרי" אז בלינק הם בהחלט פופ. הם להקת הפאנק הכי פופולארית כיום נדמה לי... משמע הם פאנק פופ. עכשיו בקשר לפאנק רוק, זה כבר שם של סגנון מוגדר. כמו שיש סקייט פאנק, אוי פאנק, אז יש גם פאנק רוק. והמוסיקה של בלינק היא ממש, אבל ממש לא פאנק רוק.

~BLINK182_gurl~

New member
אוקי תודה! ../images/Emo13.gif

עכשיו הבנתי...... ואתם מדברים אלי כאילו אמרתי שבלינק הם לא פופ..... להפך- אני חושבת שהם כן פופ אז blinkme- לא הבנת אותי....

punk

New member
גכגכד

אני אוהב את הדיסקים הישנים כי אני אוהב את הפאנק רוק (ואת הגיטרות) אבל את החדש אני לא אוהב בגלל שזה משעמם אם טראוויס היה מנגן בישנים אז זה היה יותר טוב (תשמעו מההופעה חייה את השירים הישנים) גןשםגםפשחגםןפשחדגןפחדשגןפחשדןפגחשןפדגח בלה בלה בלה אין לי מה לכתוב ביי

למעלה