כולם נעלמו חוץ מאליענה ששיחקה ''בשיר שלנו'' וכיכבה ''ברוקדים עם כוכבים'' אפילו דיקלה שהייתה מנחה בערוץ הילדים נעלמה לה. כמוה גם צ'ינו אלמיזרק שהיה שותף עם צ'ינו פרודקשטיין. גם הילה שהייתה מנחה בערוץ 444 כבר לא מופיעה.
אנה-בטח בכנס הגוטים השנתי. תומר-מנסה לברר מה נסגר איתו. בל-עדיין מופיעה במועדון ה''דיווה''. אימאן-נשואה+ . אוהד-עובד על להיות יפה. רוני-אחרי שלא הצליחה במסע ''הפירסום'' חזרה להיות מורה לתקשורת. אלעד-בזוגיות נהדרת עם איזי. אלון-קיבל כמה דקות חשיפה ב''קרוב לוודאי'' בתור חבר של מירי בוהדנה. מישל-עדיין מנסה להתקבל ל''יורדים בגדול''. הילה ורן- בזוגיות נהדרת... קאטי-חזרה לרוסיה. רועי-מארגן את מצעד הגאווה הבא.
מקודם זה היה על פרוייקט וואי 2, עכשיו קבלו על פרוייקט וואי 1: שגיב-עדיין מצייר חתולים ושר להם על ''חתול הקסם''. קמילה-עדיין מנסה לתפוס גברים של בנות אחרות (אורן ודיקלה). פיראס-עדיין לא החליט אם הוא רוצה לגור בת''א עם החברה (יש מצב שהם כבר נשואים) או בעילבון אז הוא הנהג אוטובוס של קו ת''א-עילבון. סיראק-חי מסרט לסרט (הוא שחקן קולנוע). שני-הרב הראשי לישראל בעוד 50 שנה. לאה-עדיין לא החליטה עם היא סטרייטית או דו מיני או לסבית. טוני-השם אומר הכל... דניאל-ביום מאוהב קשות בדיקלה, בלילה מת מייסורים כואבים לגביה. צפנת-יש מצב שגם היא התחתנה. אורן-עזב את המשפחה המאמצת ממשגב ועבר לגור עם האמא הביולוגית שלו ועם 20 ילדיה.
או שבעצם הוא כבר לא... לא זוכרת בדיוק.. אבל הוא איש סאונד כזה, הוא עושה דברים שהוא אוהב.. וחוץ מזה שהוא מופיע בקליפ של צ'ינו פרודקשיין... חח שוב, לא שזה משהו... אבל שגיב הוא איכותי, אני אחת שמכירה אותו ואת השטויות שלו.. הוא פשוט בנאדם נדיר. (חח "נדיר" איזה ערסי זה... יצא.)
חברת חשמל התקשרתי לשם וישר איך שהיא אמרה חברת חשמל שלום זיהיתי אותה אז בסיום השיחה שאלתי מה השם המלא שלה והיא אמרה לי טוני ימין אבל לא היה לי נעים להגיד לה שאני מכירה אותה