מוזר...

אלאסטור

New member
הצעה להנהלת הפורום

הייתי מציע להנהלת הפורום, שמאחר שהנושאים שהכי מעניינים את ציבור אוהדי ה"פ, (חוץ מלקרוא את ה7 כמובן...) הם: סנייפ - טוב / רע, דמבלדור - מת / חי, ואם מת- מתוכנן / לא מתוכנן, ואפשר למצוא עוד כמה שאלות נפוצות ומעניינות, לערוך מעין סקר למשתתפי הפורום, ולאסוף את כל התיאוריות (המבוססות) על הנושאים הנ"ל, ואולי אח"כ אפילו לערוך הצבעה בנושא, מי שבעד שיגיב.(או שישלח גיצים אדומים מהשרביט..)

אלאסטור

New member
מוזר...

יכול להיות שגיליתי בטעות הורקרוקס? תשפטו אתם, כזכור בספר הראשון מספר יצרן השרביטים אוליבנדר להארי שהוא זה שמכר ללורד וולדמורט את שרביטו, מציין את גודל השרביט ואת חומר הליבה וכמו"כ את סוג העץ: טקסוס, בפרק המתאר את שובו של הלורד וולדמורט בספר הרביעי מוזכר פעמיים כבדרך אגב בתיאור הנוף של בית הקברות עץ טקסוס, (עמ` 576 ובעמ` 585) מקריות? העץ הזה עד כמה שאני זוכר (עובדה שאת זה זכרתי) לא מוזכר בשום מקום אחר.

למה שזה יהיה הור`?

בסה"כ השרביט שלו מורכב מעץ שנמצא ליד ביתו (בית רידל). הרי כבר אמרו לנו שיש רק 7 הורק`, אז למה אתה מחפש בכח אם יש עוד?

אלאסטור

New member
יצרן השרביטים לא יודע מראש מי יקנה

את השרביט, וגם לא הקונה מביא את העץ, אז איך בדיוק קרה הצירוף מקרים הזה?, ולשאלתך שכבר יש שבע, אחד מהם הרי לא ידוע, ולעץ הזה יש קשר סימלי, גם לילדותו וגם לשרביט, אגב יותר סביר שזה יהיה משהו אחר ולא מהסדרה הקודמת טבעת,קמיע,ספל, וכו`, מטעמי ביטחון.

יכול להיות

וכנראה שנצטרך לחכות עוד שנה וקצת שייצא הספר השביעי ואז בוודאי נקבל תשובות.

Pr0NgS

New member
אני לא בטוח שזה ככה.

השרביט מותאם לבן-אדם באופי שלו. הטקסוס, למשל, מסמן בתרבויות רבות עץ המוות אך גם התחייה מחדש. אני אתן עוד דוגמה: השרביט של קרום הוא rigid <נוקשה>, וזה תואם את האופי המצוברח והקר שלו.

אלאסטור

New member
תודה, אבל...

אני עדיין לא מבין למה זה לא מתאים בסה"כ אמרתי שלעץ יש משמעות סמלית עבור וולדמורט ושמבחינת גילוי יהיה קשה לעלות עליו, מאחר והוא שונה משאר החפצים.

ToryMaster

New member
אולי יש לזה קשר

אבל מה, עכשיו כל חפץ שנראה יהיה הורקרוקס? יכול להיות שזה אותו עץ, או שסתם הוא מוזכר בגלל המשמעויות של העץ בקשר למוות, למה הוא צריך להיות הורקרוקס? חוצמזה: במידה וכבר יש הודעה ראשית שלך בפורום, אתה מתבקש לשרשר הודעות נוספות אליה בכדי שלא להציף את עמוד הפורום. אני משרשרת עבורך הפעם, בפעם הבאה תדע לבד

eyalabodram

New member
שאלה על שרשור הפוך../images/Emo32.gif

ההודעה הראשונה נשלחה בבוקר סביבות 08:00 והשניה בצהרים סביבות 13:00 לאחר השרשור יצא שההודעה הראשית היא ההודעה של 13:00 האם גם לי יש אפשרות לעשות פעולה כזו כי כשאני משרשר ההודעה הראשונה היא הראשית והמשורשרות בתוכה או שאני בכלל לא יודע מה הכוונה לשרשר כשאני משרשר אני פשוט מוסיף תגובה להודעה ראשית מראש סליחה אם לא הייתי אמור להגיב על גבי הפורום

ToryMaster

New member
תודה על ההצעות

להבא, הצעות כאלו רצוי לשלוח לנו במסרים, פשוט כדי שיהיה בטוח שנראה אותן ושהן לא ילכו לנו לאיבוד, בסדר?

למעלה