מוזר..

ravehor

New member
מוזר..

היה לי קטע לפני כמה ימים נראה לי זה איזה שיתוק שינה אבל זה היה אחרי החלום.. אז את החלום אני לא ממש זוכר אבל הייתי עם חברים שלי באיזה מסעדה עם שטיח ירוק ואז נכנסה למסעדה המנהלת בצפר שלנו ורציתי לאמר לה משהו אז רצתי אחריה ובאמצע שאני רץ פתאום אני מרגיש כאילו זה לא אמיתי וזה לא יכול להיות (זה נקרא חלום צלול כי לא ממש הרגשתי דברים...) ואז נראה לי שהבנתי שזה חצלול ולא זכרתי את השיטות להשאר בחלום צלול אז ניסיתי לשפשף ידיים ופתאום גיליתי שאני לא יכול להזיז אותם ונפלתי ולא יכולתי לזוז ואז נפער חור גדול מהאמצע עד שפתאום התעוררתי כי ראיתי את החדר שלי וזה אפילו בזווית ראיה ראיתי את הכלב שלי ישן במיטה אבל באמת ניסיתי לזוז ולא יכולתי ושמעתי כל מיני קולות אז חיכיתי עד שבסוף יכולתי לזוז... וזה נקרא ווילד?...

sh00sha

New member
... כנס....

זה לא נקרא ווילד כי ווילד היא שיטה לחצלל מתוך מודעות. זה בהחלט נקרא חצלול שהפך לשיתוק שינה... יכול מאוד להיות, וזה גם דיי נפוץ, שבעודך מחצלל התרגשת טיפה יותר מההתרגשות הרגילה בחלומות בד"כ, מה שהוביל להתעוררות חלקית, ולשיתוק שינה. מגניב לך!

jast

New member
שאלה..

בגלל חלומות צלולים יש שיתוק שינה?? כי זה ממש מפחיד אותי... כדאי שאני אפסיק עם החלומות הצלולים?

elyashiv2

New member
שיתוק שינה היא תופעה רגילה בשינה

שלום! שיתוק שינה היא תופעה שיש תמיד בזמן השינה בד"כ לא מרגישים אותה אבל זה נורמלי... מתי שעושים חלום צלול יש סיכויים שתכנס למצב של שיתוק שינה במודעות. אם אתה לא רוצה שזה יחזור אפילו אם זה בא על חשבון חצלולים, תפסיק לנהל יומן חלומות ולעשות בדיקות מציאות. אבל לפי דעתי סתם חבל לך... אחרי כמה פעמים מתרגלים. נ.ב. למי שזוכר אותי מלפני בערך שנה (10 חודשים) מה המצב? אני עכשיו בצבא, ואני מת כבר לחזור לחצלולים שלי (3 במספר) נכון לעכשיו אני לא כ"כ זוכר את החלומות שלי והפסקתי את היומן חלומות. מה לעשות, צבא. מקווה להכנס יותר. אלישיב.

ravehor

New member
תודה

אני לא אפסיק סתם רציתי לדעת מה זה. עכשיו אני נזכר גם היה לי רעידות כאלה קראתי באיזה אתר שזה תופעה בשיתוק שינה..

למעלה