מוזר

Dardar63

New member
סליחה שאני מתערבת לך כפארוש

אבל רק השבוע לימד אותי מומחה שאכן - הבטטה כשביה( המגעילה לטעמי..) שמה הוא- ארטישוק ירושלמי..

יערית

New member
תמיד הירושלמים האלו

מקלקלים את המקוריות ,זה בטטה,בטטה,ז"א איפה קראת שקראתי לזה חירשופ?חירשופ זה ארטישוק. אז הירושלמים אומרים אז מה?הם טוענים שגם הכותל שלהם

את שאלת השאלות שאלת ../images/Emo17.gif

המצב הזה שאת מרגישה חצוייה הוא מצב מוכר ובעייתי כי בדרך כלל מה שקורה חצי עיגול ממין נקבה פוגש חצי עיגול ממין זכר (בדרך כלל) ואז ביחד הם מרכיבים עיגול שלם ושם נוצרת הבעיה כי לעיגול אחד יכול להיות רק מוח אחד ששולט עליו ואז מתחילים מאבקי השליטה כי כל חצי רוצה את השליטה לעצמו עד שבמקרה הרע (או הטוב) הם נפרדים וממשיכים לחפש חצי אחר שיהיה פאסיבי וזאת הטעות הנפוצה... צריך שאותו חצי ימצא מתוך עצמו כיצד הוא בעצמו יכול להפוך לעיגול שלם ורק אז יוכל לחבור לעיגול אחר וליצור צורת 8 הרמונית. איך עושים את זה ? אם הייתי יודע נראה לך שהייתי יושב פה ומ...את המוח ? הייתי מתגלגל לי לאן שהוא (זורם עאלק
)

יערית

New member
ז"א

שאני צריכה לחפש את השלמות והבלה בלה בלה {עם הרבה כבוד לבלה בלה} בתוכי,ורק אחר כך להרגיש שלמה עם עיגול אחר? האם זה בא גם אל מול משפחה?

maof

New member
יערית......./images/Emo25.gif

למדתי בחיי דבר מאוד מענין
לא הכינור קובע את סוג במנגינה אלא האדם שפורט על המיתרים. מעוף

יערית

New member
לא מתעסקת עם כינורים../images/Emo8.gif

אני מחללת,אז כנראה שלא חיללתי הרבה זמן, להעביר את אצבעות ידיי על הכלי הסקסי המדהים הזה...נו טוב גלשתי

ל י M ו ר

New member
החגים

בארבע שנים האחרונות שונים לי אולי זה כי כולם סביבי מגיעים משפחות שלמות ורק אני באחת מוזרה אז כמו כל שנה אני יעמוד להכין את האוכל אגניב כמה דמעות תוך כדי(לא שהיום הן כבר לא זלגו בעבודה ) זה לא הרדיפה אחר השלם כמו ההרגשה של החסר דווקא בחג ודי ברור למה. אבל... בערב החג תלבישי את הקטנים תסתכלי לשני הצדדים שלך ותחייכי

יערית

New member
כך אעשה../images/Emo24.gif

ולא שלא בכיתי ולא שלא חייכתי ולא שלא הבטתי סתם רגישות שעטפה אותי היום,לצד הצטננות שתביא איתה שפעת. {אני נשמעת כמו פולניה} חג שמח גם לכן לימורי

למעלה