מוזר

יערית

New member
מוזר

איך בכל שנה לא הרגשתי מוזר לפני החגים,נראה לי מעוגן ובטוח ביותר סביב המשפחה,סביב ההומור,האוכל,הלחץ שלפני ואחרי... ועכשיו..יום לפני מרגישה שונה,אחרת,מתחילה כבר להכין את הסלטים שביקשו ממני,ולא מרגישה שמחה כמו בדרך כלל. הנה שנה שחלפה לה...וזה נשבר שוב יום לפני החג. כנראה מרגישה שוב חצויה,לא שלמה,למה צריך לרדוף אחרי השלם הזה שהופך אותנו לשלווים במידה מסויימת?

יפתי

"תחל שנה וברכותיה, תכלה שנה וקללותיה" מוכר לך? יש כל כך הרבה חוכמה,לא מודעת בחג הזה! ראש השנה ,הזמן לסיכומים,הרהורים. זמן לסמן
על הדברים הטובים ותמיד דברים טובים באים לצערינו עם ה-
זה מהות החיים. עכשיו חייבות לדבר בפון אם לא אענה לך,תבואי?

יערית

New member
את לא עונה לי../images/Emo3.gif

סתם ריגישית ,לא צריך להתרגש,אני חזקה,גדולה ובלה בלה בלה...... יודעת מה אפסל לי מחימר

בא לך מפגש חוף היום?

ככה לפני החג. נשכשך רגלינו במים ונשחק בחול?ואולי נתחיל בתשליך? מחכה לך בראשון היום בערב. (ההזמנה פתוחה לכל דיכפין,ללא רשימה סגורה
)

טוב, אני ארחיב ../images/Emo141.gif

את שואלת: למה צריך לרדוף אחרי השלם הזה שהופך אותנו לשלווים במידה מסויימת? אני עונה: לא צריך לרדוף אחרי השלם הזה, שממילא לא תמיד יש איתו גם שלווה. ומצד שני, שלווה מסוימת אפשר להשיג גם בלעדיו.

d a n i e l s 5

New member
ומהו השלם הזה?

ות'אמת.....הכי מעניין איזה סלטים את מכינה..... שתפי אותנו , ספרי לנו, תגרי אותנו.......

יערית

New member
מהו השלם הזה?

לקום בבוקר ולהיות שלמה עם עצמך{עבודה,חיים,החלטות,חברים,משפחה}. ומה הכנתי עד עכשיו:{תחשבי על כמות מרוקאית
} סלאטה ברבה{סלק} סלאטה חיג'ו{גזר} סלטה מטבוחה מתוקה סלט פיפלה מתוקה{רצועות} וסלט מיונז, אכין מאוחר יותר. את התיבול שומרת למחר בערב.

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחח

ברבה ??? לא בלבה ???? (לכי תבני על המרוקאים האלה שבולעים אותיות) חיגו'...וואלה. פיפלה ומטסה (הרי לך מטבוחה) והפיפלה המתוקה..... אני עכשיו יוצאת לשוק לקנות לאמא שלי את היקר מפז...."בטטה ירושלמית" ומי שלא מכיר.....מעדן ! (תגידי גם אצלכם אמא שלך מתעקשת שלא יהיו מאכלים חריפים על השולחן?) ולעניין השלם....מסכימה איתך ומאחלת לך שאכן זאת תהיה שנה של קבלת החלטות ואחריות עליהן...שזה אומא להיות שלמה איתן. 9

יערית

New member
בטטות ירושלמיות

אבא שלי ז"ל קרה להם בשם אחר,שכחתי את השם שלהם, אבל הם צומחות עם הגשם הראשון ונדיר למצוא אותם, טעימות כמו מעדן שמעתי{במרוקו זה היה נפוץ יותר}. וכן-אסור בתכלית האיסור, לשים משהו חריף על השולחן
ואמן לאיחולים.חג שמח

d a n i e l s 5

New member
בטטה קסביה

וכן הם נדירים כי הם מופיעים בסתיו ובתחילת החורף לעונה קצרה (כמו הכמהין) ולכן הם נדירים ולכן גם עולים בהתאם...... אבל זה טעיםםםםםםםםם.

למעלה