מוזר

e r e z 2005

New member
מוזר

ירון לימד אותנו אתמול ריקוד זוגות שנקרא "מחשבות", ואמר שהשיר לא מוכר, לא יודע מי חיבר אותו, לא יודע מי שר אותו. ובאמת עם השמעת השיר - קצב מהיר אך שיר לא מוכר. הריקוד עצמו הוא קליל ויפה, אך השיר ... לא נשמע לי בכלל. אולי אם נשמע אותו שוב ושוב נקלוט אותו קצת ונאהב אותו. בכל אופן, האם מישהו בפורום מכיר אותו? האם רוקדים את הריקוד הזה בחוגים שלכם? אני חיפשתי באתר של שמות ריקודים ולא מצאתי אותו שם.

darsi

New member
ומי חיבר את הריקוד?

בוקר טוב, גם אני הייתי אתמול בהרקדה במעלה אדומים. אני דווקא התחברתי לשיר, במיוחד בשלב בו הוא נהיה פתאום מן רמיקסי כזה בהמשכו. איני יודעת מי שר את השיר וזו פעם ראשונה ששמעתי אותו. האם את יודעת של מי הריקוד? לא נתקלתי בריקוד הזה בתל אביב, למשל, שגם שם יוצא לי לרקוד לפעמים. אני חייבת לציין שכשירון כבר מלמד ריקוד, זו הנאה גדולה מבחינתי. הוא מלמד כ"כ ברור, מפשט את הצעדים ותמיד יודע לבחור בנות זוג מוצלחות להדגמות שלו. היה תענוג ללמוד מהם אתמול. האם התחברת לריקוד?

e r e z 2005

New member
אכן כן

התחברתי לריקוד, וציינתי שהריקוד נחמד וקליט. רק השיר לא מוכר בכלל וירון ציין במפורש שהוא לא יודע מי חיבר אותו או מי שר אותו. אני לא יודעת אם הוא התכוון לכך ברצינות. אשאל אותו בשבוע הבא.

darsi

New member
השיר או הריקוד?

לא הצלחתי להבין אם דיברת על השיר בלבד או גם על הריקוד כשאמרת "לא יודע מי חיבר". אין סיכוי שהוא לא יודע מי חיבר את הריקוד שהוא מרקיד... סתם עניין אותי לדעת. הוא אמר אתמול, ואניח שבצחוק, שזו שהוא לימד איתה חיברה את זה... נראה לי שזו הייתה הלצה

e r e z 2005

New member
כמובן שהתכוונתי ל

שיר עצמו. גם לי זה נראה כמו הלצה, הרי לפני שהוא מלמד ריקוד הוא עושה הכנה לפני (כמו בחירת השיר, ובודק בין היתר מי חיבר, מי שר ומי יצר אותו). כמו שציינתי, נראה לי שהוא התלוצץ.

למעלה