מוזר

מוזר

מאז הרעיון הבדיוני שאדם יכול בעזרת מכונת זמן לחזור לעבר (או לעתיד) ולפגוש את עצמו לא היה כאן פרדוקס יותר גדול. מפלגת שינוי פרשה מהממשלה בעקבות סכום סמלי של 290 מיליון שקל בידיעה שדבקות לכסא שלה יעמיד את מעמדה בבחירות הבאות בסכנה. הרבה ראיונות, הסברים ובעיקר מים זרמו בנהרות מאז והמפה הפוליטית בישראל נראית יותר סוריאליסטית היום מסרט של סטנלי קובריק: לאריק שרון (ומפלגתו) יש תמיכה כמעט מוחלטת בעם אבל מעמד רופף במפלגה שלו, מפלגת העבודה (משהו שמע על מפא"י) ויתרה סופית על סיכוי להחזיר את השלטון ב15 השנים הבאות לפחות, המפד"ל מתפרק, הרב עובדיה מתמסטל ומתוך 120 ח"כים יש מסתבר שישה אלמונים שקוראים לעצמם יחד.ואחרי כל הבלגן הזה מסתבר שהאברכים יקבלו עלייה של 40 אחוז בקצבאות שלהם. ומה פה הפרדוקס - שינוי שהצהירה שתצביע נגד התקציב בגלל 290 מיליון כנראה תצביע בעד לכמה מיליארדים. אם לא אז יש בחירות ואם יש בחירות לך תדע איפה שינוי תהיה ואיפה ההתנקות תהיה אם בכלל. שינוי מנסה במוצהר לזחול כרגע בחזרה לממשלה ומהר. נו טוב, לפחות לא משעמם פה.

אתה בטוח שזה סכום סימלי?!

אם הסכום הזה אפשר להכניס הרבה סוגים של תורופות לסל התרופות לאותם חולים מסכנים! זה לא כל כך סימלי! ואם יהיה בחירות לאחר שנפיל את התקציב בעזרת השם! אז יכולים להיות שניי דבררים או שנישאר באותו מס מנדטים או שנקבל מעט יותר מנדטים או שנקבל המן מנדטים ואז טומי לפיד יהי ראש ממשלה או שנרד מעט מנדטים או שנירד בהמון מנדטים! אותו דבר אם נגיד סיעת שינוי בכנסת תפעל בטימטום מוחלט ותחליט לא להפיל את הממשלה האארורה הזאת אז הבחירות יהיו בעוד שנה לפחות ובמהלך השנה הזאת אלוהים ישמור כמה פיגועייהיו וכמה הרוגים בכבישים יהיו וכמה ממובטלים יחזרו למעגל העבודה וכמה עובדים יפותרו וכמה מקריי אונס יהיהו ועוד כמה מיליונים יזרמו לחרדים וכמובן איזה תהפוכות פוליטיות ומי יודע אולי איזשהו קיצוני יחליט לרצוח שרים או ראש ממשלה..... ואז שוב שינוי יכולה לרדת לעלות לרדת הרבה לעלות הרבה.... להישאר על אותו מס מנדטים.... הכל תלויי בדעת הקהל על שינוי אני חושב שדעת הקהל על שינוי תיהיה לטוב ולרע אותו דבר גם עכשיו וגם עוד שנה! ודיי אם האיומים המצחיקים האלו שאם יש בחירות אז אין היתנתקות גם אם נתניהו וגם אם שרון יהיו ראשיי מממשלה תיהיה היתנתקות בסופו של דבר נתניהו תמך בכל ההיתנתקות וארצות הברית תכסח אותו אם הוא יחילט פתאום לא לעשות היתנתקות לאחר שכל העולם ציפה מישראל את המהלך הזה...... וחוץ מזה יוסי שריד אמר דברים שאני חושב שיש דברים במה שהוא אומר הוא לא בטוח ששרון ממש יעשה היתנתקות אנחנו כולנו מחכים להיתנתקות אבל תראו כמה זמן זה לוקח! כל העסק הזה מדובר כאן בסך הכל להזיז כמה אלפיי אנשים!! מה כל ההיתמעמות?! יש משהו מאחוריי הדברים שיוסי שריד אומר! שרון מעקב הכל בשביל לרמות את כל המדינה..... אגב מתיי בפועל מתחיל פינויי הישוב הראשון??! אם שינוי תימנע בתקציב אני מציא לטומי לפיד שיודע ומיתוך אצילות ייתן את תפיד של יור האופוזיצייה! לש"ס לפחות ש"ס מתנגדת בנתיים כמו שצריך! הם אופוזיצייה אמיתית הריי אם שינוי תימנע בתקציב! עדיף כבר לה לחפור לעצמה קבר בבית העלמין הישן בתל אביב להיכנס לבורות שחפרו לבקש מכמה פועלים רומנים לחסות אותם בחול ולבקש מהם שיעירו אותם בשנת 2006 כדיי שהם יוכלו להיתכונן לבחירות! וחוץ מזה שאם שינוי תימנע היא גם לא תוכל להמשיך לכהן אפילו בתור ממשלת צללים! לא צללים ולא יער אני מציא לטומי לפיד להעיבר לאלי ישי את תפיק ראש הממשלה וגם את המשנה לראש הממשלהה ולשתוק עד הבחירות

מעניין שאני למדתי בבית ספר

באחד מהמושגים שהיו הם אופוזיצייה וקאואליציה וראיתי שבין תפקידיי של האופוזיצייה הוא להפיל את הממשלה אז מה שלמדתי לא נכון?!

תשמע חביבי שינוי בחרה בדרך

שאומרת: שעדיף שלא תיהיה היתנתקות ולא יתנו כסף לחרדים מאשר שתיהיה היתנתקות ויתנו כסף לחרדים ומעמד הבניים יצתרך לשלם יותר מיסים בשביל לתת כסף לחרדים !!!! וכמובן מעמד הבניים והציבור החילוני הם אלו ששלחו את שינוי

אני מקווה מאוד

כי סיעת שינוי על כל 14 חבריה תצביע נגד התקציב. אם נתמוך בתקציב אז בשביל מה פרשנו?

המשך לתגובה של גרשון אז מה

שקורא פה שאם בסופו של דבר טומי יקנה לאתי ולמי פולישוק בלוך הוא שטומי הוא טקטיקן פוליטי גרוע ושרון יוצא עוד יותר טקטיקן פוליטי טוב! וחוץ מזה ששינוי תאכז אותי מאוד אם היא תמנע בתקציב כי עד היום ראיתי שהיא מאוד נאמנה לעקרונתייה והפעם היא תסתה מעקרונתייה בשביל כלום

דם הבן

New member
אם שינוי לא היתה יוצאת בזמנו...

שרון היה מספק יותר ויותר כסף לחרדים, עד ששינוי היו יוצאים החוצה. ההבנה הזו, הכ"כ נכונה של המצב, היא מה שגרמה לשינוי לצאת החוצה. זה מאד קשה להתפטר, ולוותר על מעמד של שר, אבל שינוי עשתה זאת בכבוד. נכון, סביר להניח שהיא תצביע בעד התקציב כדי שההתנתקות תשרוד. אבל היא לא היתה יכולה לשבת בממשלה שמחלקת כספים לחרדים, כאשר זה מה שנסתה למנוע בכניסתה, אז יכול להיות ששינוי יצאה ושהמצב לא ישתפר, אבל לפחות שינוי עדיין שרירה וקיימת, ועובדה שבסקרים האחרונים ממשיכה לקבל את אותו הכוח (14 מנדטים). אישית אני מאמין שבבחירות שינוי תצליח לחזור, במיוחד אם תתחיל לעשות דברים בשטח.

חוץ מזה שטומי יוכל להגיד בטלוויזיה

בתשדיריי הבחירות של שינוי שאנחנו ויתרנו על תיקים בשביל עקרונות והעבודה ויתרה על קעקרונות בשביל תיקים אבל אם אנחנו נימנע בתקציב טומי כבר לא יוכל לומר את הסיסמא הכל כך טובה הזאת

חוץ מזה שטומי יוכל להגיד בטלוויזיה

בתשדיריי הבחירות של שינוי שאנחנו ויתרנו על תיקים בשביל עקרונות והעבודה ויתרה על קעקרונות בשביל תיקים אבל אם אנחנו נימנע בתקציב טומי כבר לא יוכל לומר את הסיסמא הכל כך טובה הזאת

למעלה