מוזר !!!

r u b i 6 9

New member
מוזר !!!

הלך לי מעולה בשלב השני ,הבוחנים התלהבו הקול שלי טוב מאד. יחד עם זאת לא עברתי שלב למרות שלכל הדעות אני בהחלט נמצאתי מתאים. ראיתי קטעים עם כל הכבוד די ילדותיים שלא לומר מפגרים שעברו שלב וזה נראה לי די תמוהה בלשון המעטה הייתי יותר ממעוניין לדעת מה היו הקרטריונים שלפיהם נבחרו ה"נבחרים"... תגובה מאחד המנהלים או הבוחנים או אתה שמוליק יתקבלו בברכה.

תומר185

New member
אני איתך

קודם כל - אם אתה מאמין בעצמך וחושב "חיובי" - בסוף אתה תגיע לאן שאתה רוצה... גם אם תצטרף להיות טכנאי מעבר לזכוכית במשך שנתיים. גם אני "עפתי" בשלב השני, למרות שנתתי קטע די טוב, מושקע והתאמנתי עליו יום שלם... אמנם היתה מעט התרגשות אך לדעתי הביצוע היה מצויין, קול טוב ותשובות מהירות וטובות לצוות הבוחן. לא עשיתי חיקויים ו"סטנד אפ" כמו שיכולתי (חבל...) ולא שיחקתי עם הקול שלי יותר מדי (היה יותר רציני, פתיח כזה לתוכנית דמיונית) וכנראה שחיפשו מישהו יותר שטותניקי וקליל. מאחר וכבר שידרתי ברדיו פיראטי וערכתי/הפקתי בתחנה אזורית (חוקית...) כשיש בוחנים אתה יותר לחוץ... ולכן זאת לא היתה ההנאה הגדולה בעולם..., אבל עצם ההשתתפות בתחרות יחד עם 600-500 איש תיזכר בעיני לתמיד כחוויה מעניינת. אפילו שעברתי "רק" שלב אחד (הייתי במבחנים של "קומברס","אמדוקס" ועוד המון... ותאמינו לי ששאלות הידע הכללי שם היו מאוד קשות). מישהו יכול לספר מה היה בשלב השלישי? עשיתם קטע חדש/אחר!? בהצלחה לכולם תומר

למעלה