מוזר.........

chickensoup

New member
מוזר.........

יצא לכם לקים יחסים/לרדת באמצע הלילה ובבוקר לא ממש לזכור שעשיתם את זה? ללא התערבות של אלכוהול/סמים. האם זה קרה פעם לך+פרטנר,או רק לכם?

סמיאגול

New member
באמת שאני לא יודע

מה היתה השאלה? אה כן. בעצם אולי אם לא זוכרים איך אפשר לדעת שמשהו קרה? וד"א מישהו אפשר עזרה לחצות את הכביש?

chickensoup

New member
לא זוכרים-לא מדויק

זוכרים משהו,אבל לא בטוחים... כנראה שהזכרון שלי לא משהו...אבל איך אפשר להסביר שגם בן זוגי חווה את אותו הדבר? ממש הפחיד אותי...

לורן29

New member
שלא יפחיד אותך ../images/Emo8.gif

לי אישית לא קרה דבר כזה. אבל קמת בבוקר עם חיוך? אולי ה"עניין" נעשה בשילוב אמצע חלום של לילה? דווקא נשמע לי מגניב. שלא תהיה דאגה בראשך

SugaBabe

New member
קרה שלא זכרתי.....

אבל לא בבוקר שלמחרת, אלא סתם אחרי איזו תקופה
פתאום נזכרת במישהו ו-יו איזה קטע היה לי משהו איתו.....ככה זה כשלא עושים רשימה (=פנקס שחור)

emh

Member
יכול להיות....

אולי שפשוט התחשק לו להסתלבט עלייך? אולי הוא סתם עובד עלייך?

chickensoup

New member
בבוקר זה מאוד הציק לי

וראיתי שמשהו מציק לו... אז אמרתי אתמול בלילה...והוא כבר המשיך הוא אמר שהוא חשב שהוא השתגע!

SnOw WhiTh

New member
לא קרה אבל...

קרה שרצינו לקיים יחסים,הוא נרדם,אחרי חצי שעה התעורר שוב,שאל אם אני רוצה,נרדם שוב,אחרי חצי שעה התעורר עוד פעם,שאל אם אני רוצה,שכבנו.... למחרת בבוקר הוא שאל אותי למה הערתי אותו באמצע הלילה כדי לשכב... הסתבר שהוא לא היה מודע לזה שהוא נרדם בין לבין והיה בטוח שהסקס בלילה בסוף היה ישר אחרי ששאלתי אותו (שעה לפני זה) אם הוא רוצה

Hendrixon

New member
בערך...

חזרתי מאימון במילואים אחרי שלא ישנתי כמעט יומיים וחצי, הבטחתי למישהי שאבוא אליה ולא רציתי לאכזב, אז אמרתי לה שבא אליה אבל רק בשביל ללכת לישון כי אני שחוט! נכנסנו למיטה, הריסים העליונות שלי נישקו צרפתית את הריסים התחתונות, חושך על פני תהום, חיוך ענוג עולה על שפתי, אנחת רווחה אחרונה לפני שהשינה לוקחת עלי בעלות
ואז... איך הלשון שלי מגיעה לאוזן? ומה לעזזאל היא מחפשת שם? אוי נו באמת! דרלינג אמרנו לישון, לישון, זוכרת?? כאילו לדבר אל הקיר, ידיים נשלחות לכל מני מקומות אסטרטגיים, דקה אחרי זה גוף נשי נמצא עלי. כנראה שגם במצבים הכי עייפים ניתן לקבל זיקפה, והגברת שלא עומדת בהסכמים, ניצלה את ה"מעמד" כאישור לפתיחת המשא המתן
הדבר הבא שאני זוכר זה לחישה על האוזן: "מצידי אתה יכול לישון
" שלא יהיה ספק לאיש, אני עצמתי עיניים והלכתי לישון
בבוקר, סליחה, בצהריים, התעוררתי, וכמובן שאלתי את מפרת ההסכמים אם הצליח לה
חיוך נסוך על שפתיה, הדביקה נשיקה ללחיי, ולחשה לי: "אתה באמת לא זוכר כלום, אה?" כנראה שהייתי צריכה לנצל אותך קצת יותר
"

Hendrixon

New member
אני מנסה להגיע לוועדה רפואית בצה"ל

כך שמקווה שלא תהיה לך אפשרות

למה לא?

אם היא יצאה עם חיוך על השפתיים? בכל מקרה אני תמיד טענתי שהסקס הני טוב הוא כשהגבר עייף משום מה

MoRunner

New member
בטח שקרה..

כשעוד הייתי עם האקס.. אם היה בא לו באמצע הלילה, אז מה, שיעיר אותי? זה יפה ככה? למרבה הפלא נאמר לי ששיתפתי פעולה משו משו ..
העיקר שנהנה...

nescafe

New member
שלילי ../images/Emo13.gif

וזאת הסיבה, בהמשך לשירשור שהיה לא מזמן למה אעדיף לישון ולא לעשות סקס כשאני מ-מ-ש עייפה..

למעלה